30 maj 2011

Godmorgon! Jg har varit vaken ett tag nu och är ensam hemma. Runt lunch så kommer Sarah hit och runt fem drar vi vidare till mörby för att äta sushi. Där börjar vi kvällen så får vi se vart den tar oss ;) är riktigt taggad för ikväll. Känner på mig att det kommer bli hur najs som helst.
Igår så började vi som sagt kvällen hemma hos Oskar. Efter ett tag blev det lite segt och vi drog vidare ut. Vi träffade Kalle och stod och snacka med han ett tag. Efter det så följde Vickan och Jenny Sarah hem och Kalle och Frida följde mig. När jag kom hem satt jag framför tv:n ett tag men somnade ganska fort.
Idag så vaknade jag faktiskt nogorluna tidigt. Har försökt legat ute och solat nu med det är lite svårt när slolen åker in bakom molnen hela tiden.. Aja, det blir väl bättre väder under dagen ;) Nu ska jag nog sätta mig framför tv:n och chilla lite.
Juste, det blev inga bilder igår, så ni får klara er utan :P Puss och hej!


Great day so far

Sitter just nu framför datan efter en lång dag i skolan. För ett tag sen så kom jag hem och nu sitter jag här. Skolan idag gick bra, förutom det faktum att vi har hur mycket som helst att göra. Prov i typ alla ämnen. Jag har dessutom ett extra prov i kemi att göra eftersom jag va i Thailand när klassen gjorde det. jag kommer till och med att behöva plugga nu under helgen. har Engelska prov på Tisdag och känner mig inte alls redo. Så ska sätta igång med pluggandet nu på en gång tror jag...Blää...
I kväll så kommer våran kompis som är kock och lagar mat åt oss. Så jag raknar med supergod mat;) Efter det så drar jag till Oskar med nästan hela A-gänget. Förutom Jessica då "/. Jag tror i alla fall att det kommer bli as najs.
Men nu så väntar skolböckerna på mig. Hörs senare! :)

PROM

Har varit hemma i ungefär två timmar nu, jag älskar fredagar då jag slutar 12:55! Sen jag kom hem har jag inte gjort särsklilt mycket.. Har ätit mellis och kollat lite på the royal wedding live på youtube, dock så missade jag självaste bröllpet men iaf ;) Har också suttit och läst alla möjliga bloggar, ni vet man har ju faktiskt ett liv. Resten av eftermiddagen kommer antagligen spenderas framför den nya Disney filmen PROM som har premiär idag i USA, tänkte ladda ner den. Och eftersom att Juicystar är med i den så är jag fett taggad, btw så twittrade hon till mig igår för tredje gången, hon gillar mig, jag bara vet det.


kbry liksom

hej! jag har seriöst sovit i över två timmar efter jag kom hem ifrån skolan så jag lär ju inte kunna sova ikväll.. Men jag somnade inte förens kvart i tolv igår så det förklarar väl saken. När jag kom hem åt jag lite mellis och sen satte jag mig här och gjorde typ ingenting, eller jag övade lite på glosorna till engelska provet. Sen skickade jag även min spanska uppgift till min lärare. Efter det var det så att jag tänkte vara duktig och sätta mig i sängen och läsa, men självklart så somnar jag ist. men det var faktiskt skönt.
Mina föräldrar åker till Florida på lördag så då ska farmor bo här i helgen och vakta(!) oss och sen kommer mormor på måndag. Dom har inte riktigt koll på allt här hemma så dom är här idag och ska få lite info och sånt. Vi ska även fika snart. Fast jag funderar på att inte ta något eftersom jag hitills inte har ätit något ontyttigt den här veckan(!!) och tänkte fortsätta så. Men vi får se hur det går :p Nu ska jag checka facebook lite. puss
inga bilder från idag heeeller. .

Jag och min Vitamin Well

Nu drar jag iväg till dansen med min Vitamin Well flaska fylld med vatten. Intressant va? :)

Slush i solen :)

Tjena tjena!
Idag va det barnvakt som gällde igen. Men jag skulle inte hämta Vilgot förens tre så jag och Oskar köpte slush och satt och snacka ett tag i solen. Ap skönt ;) Efter det gick jagoch hämtade upp Vilgot och vidare hem. Mamma kom hem runt fem och "tog över Vilgot". Jag började städa lite i mitt rum, så nu är det rent och fint.
Snart så ska jag iväg på dans efter ca två veckor. Känner på mig att jag kommer vara ganska stel.. Haha, har inte direkt hunnit stretcha under lovet :P Men är det lov så är det!
Men nu är det dags för att byta om och kanske plugga lite om jag hinner innan bussen går. Hörs kanske ikväll men antagligen inte. Kommer att vara helt slutkörd.. :)


Sluuut

Nu är jag hemma från träningen, eller kom hem vid tjugo i elva och jag är typ helt slut. Jag körde inte så mycket styrka idag utan körde mest med dom andra brudsen och det gick väl helt okej, jag kan iaf gå :) nej, nu ska vi inte överdriva men jag har lite ont i knät nu känner jag.. Aja, hinner egentligen inte skriva det här så ska sluta nu och läsa lite i min svenska bok. Puss&godnatt!

Elizabeth Arden

Det här kom Marie förbi med. Ett nytt läppsyl+ en Eight hour cream från ett av mina favoritmärken Elizabeth Arden. Tack Pappa och Marie! :D



Nothing on you

Nu har jag ätit ch varit ute med hunden. Det är så himla skönt att komma ut på promenader. Speellt nu när det är så himla skönt väder. Jag hoppas att det fortsätter så nu också. Med sol och allt. Då kanske man till och med kan börja gå med bara ben. Än så länge så kännst det lite naket. Det är ju faktiskt bara Aprill.
Just nu sitter jag och lyssanr på nothing on you+Hey soul sister. Asså i samma låt. Haha, inte så jätte bra iallafall ;) Men kul idé.

Ikväll så ska jag kolla färdigt på en film jag spelat in och så ska jag nog ta ett bad. Det va länge sen...


underbart

tjabba, hoooomies.. känner hur bra vi komunicerar, verkligen. heh. Nu sitter jag och äter jordnötter medans jag väntar på att maten ska bli färdig.. är lite hungrig faktiskt. Direkt efter skolan så drog jag och kim till Centrum, gjorde inte särklit mycket, köpte ett par nödvändiga strumpbyxor och en deo, kul va? iallafall, när vi var på väg ut till bussen så gick strömmen i hela centrumet, det var fett med läskigt you know.. Nu när jag kom hem så har inte internet funkat, fett irriterande med tanke på att jag inte har kunnat twittra på hela dagen! glömde att ladda min iPod så den var rätt så död imorse = ingen twitter i skolan = katasrof.. så ja, min dag har varit underbar, eran?


icke bra

tja! skolan idag rullade på som vanligt, inget speciellt berätta så det här kommer troligen bli ett inlägg precis som alla andra.. nu lär ju ni bli jättetaggade på att läsa också! nej, men jag kommer iaf inte ihåg hur mycket klockan va när jag kom hem men någonstans efter tre. Jag gick typ direkt upp och satte mig här och gjorde lite spanska. Vi ska nämnligen skriva om hur vår dröm kille ska se ut och vara, men vad ska man skriva liksom? jag skrev iaf typ tre meningar och sen satte jag på ett avsnitt *trummvirrvel* one tree hiiiill! och sen ett till efter det :) om 50 minuter går bussen från sjöbergs centrum så jag borde nog gå ner och äta något.. ska nämnligen på träning, mina knän har blivit värre så idag lär det bli ren styrka bara. yey men nu måste jag faktikst gå! puss

one more time


Barnvakt igen nu. Jah hämtade Vilgot från dagis, och vi gick direkt hem. Just nu leker han och Tove någon lek som inte jag får vara med på, så jag hinner slänga in ett litet inlägg.
Dagen gick bra. men herregud så hungrig jag va innan maten. Vi hade fyra lektioner och jag började lbi hungrig redan vid andra. Jag tycker faktiskt inte att det är okej. Jag va seiöst desperat efter mat. Man orkar inte koncentrera sig eller nått.
Men nu så är det dags för promenad med Happie. Hörs senare!

me, my self and I

tja! nu har jag som vanligt kollat på en massa oth avsnitt! det känns som om alla inlägg är typ likadana. behövs förbättras alltså! men jag har pluggat också 42 engelska glososr har jag lärt mig, hur grymt? nej men dom var ganska lätta, som archipelago tillexempel - någon som vet vad det betyder? aja, jag sa ju förut att jag skulle ladda upp lite nya bilder men jag insåg nyss att jag inte bara är dålig på att ladda upp, utan att fotta också. men några kan ni få! nu ska jag plugga lite mer, eller nej det gör jag sen, jag ska sätta på ett avsnitt till! puss på er

Barnvakt

Hejhej! Sitter och kämpar med engelska glosorna men dom vill inte fastna. Har försökt nu ett bra tag..
Skolan idag gick annars bra, förtom det faktum att jag glömmt min skåpnyckel hemma. Så jg fick springa runt hela dagen utan böcker. Men jag hade ganska tur, för egentligen så behövde vi inga böcker från skåpet idag. Mycket film och sånt.
Efter skolan höll Wille och Jonatan mig sällskap när jag hämtade Vilgot från dagis. Vi fortsatte hålla sällskap fram till Willes hus eftersom JOnatan skulle hem till Wille. Jag och Vilgot kom hem lite senare. vi hoppae studsmatta och Vilgot garvade som bara den,haha. Efter två timmar kom mamma hem ich började med maten. Jag gick ut en sväng med hunden och nu siter ag här med dom där jäkla glosorna. Skulle egentligen kollat lite på tv, men jag antar att jag kommer fastna här framför datan ett bra tag till..  Men nu äre det plugg som gäller!


it's my life

Tjabbaaaa, sen jag kom hem har jag bara suttit framför datan och låtit tiden flyga iväg :o haha, fast har faktiskt hunnit duscha också men iallfall, så nu sitter jag i min Onepiece och myyser till Chris Browns senaste album.. Hääärligt. Resten av kvällen kommer antagligen spenderas framför datan och kommer förhoppningsvis att öva lite på engelska glosorna också ;) hehe, men vi höres Yes, I'm a geek

sleeeepy

Hej! När jag kom hem vid typ kvart över tre åt jag lite mellis och sen la jag mig i sängen och läste i min svenska bok. ett stort misstag kan jag säga, jag somna och vakna upp för tjugo minuter sen, yey. Nu har jag iaf laggt in engelska orden vi har till imorgon på datan men jag ska checka facebook och alla coola bloggar innan jag börjar med dom. tror till och med att jag ska gå ner och ta något att dricka också. vi höres sen med lite nya bilder också! puss

godnatt folks

ska börja göra mig i ordning för sängen nu.. sitter och chattar med @fridae, pushar henne till att blogga, kompis, det går bra nu! ;) hehe, men tänker lite på kläder tills imorgon också... Har hittat en del söta outfits bland min London shopping men kan inte välja vilken jag ska ha på mig! sjukt jobbigt ;) Aja, blir väl till att tänka snabbt imorgon..
 
sjukt länge vi har känt varandra, damn girl


.

hej! nu har jag kollat på ytterligare ett par avsnitt av oth, städat klart mitt rum och vart ute och gått med hundarna. Juste, har glömt berätta att vi passar en till hund den här veckan, Molly. jätteintressant, right? :) aja, nu skulle jag iaf behöva läsa lite i min svenska bok. har ont i huvudet så orkar inte skriva värsta inlägget, men vi hörs imorn! puss

Maddi Jane

min bror visade den här tjejen för mig igår, det är sjukt hur talented hon är... bara 11 år o grejer.

Time for soffan

Det va suprskönt med en promenad nu på kvällen. Imorgon vet jag faktiskt inte hur det blir. Ska jag orka upp typ kvart i sex och gå ut med Happie? Haha, nej, tror inte det.. Aja, nu ska jag slänga mig i soffan och käka godis. Jag som sa att jag aldrig mer skulle kunna äta det. Nu vet vi hur det gick i alla fall ;)

Godnatt!

Nu går jag ut på prommis med syrran

Vi har käkat middag och jag har suttit framför datan ett tag. Jag och syrran ska gå ut på en promenad nu och det ska bli riktigt skönt. Känner verkligen för att röra lte på mig efter den här helgen. Haha, jag har käkat så mycket godis! Tror aldrig jag kommer äta något mer. Eller, aa, det märker vi väl ;)

Nu är det dags för promenad!

Todays


Tröja-Vila
Shorts-Cubus?
Skärp-Gina Tricot

25 april 2011

Nu gick precis dom sista gästerna och jag har äntligen lite tid för mig själv. Jag har ju i och för sig solat lite men känslan av att intebehöva göra något, utan bara gå runt och slöa slår allt. I alla fall efter en fulbokad helg. Jga tror att jag bara ska sitta här framför datan ett tag, kanske ta en promenad med Happie. Jag vill i alla fall inte tänka på vad som händer imorgon. Skolan börjar och jag har som sagt panik! Vi kommer att ha så himla mycket i skolan nu innan etygen sätts. Jag har en känsla av att jag kommer vara en riktig blekfis nu i början av sommaren, eftesom all min lediga tid kommer att gå till att plugga. Not so fucki´n perfect... Det gäller helt enkelt att ta vara på dom sisa timmarna i frihet. Njuta av vädret, livet och det där med att inte ha några planer.





home

hejsan! har vart hemma ett tag nu men inte hunnit blogga. jag har hunnit med att städa mitt rum, duschat och kollat på några oth avsnitt! kom just på att mitt rum inte är helt färdig städat så kanske skulle sätta igång med det.. Imorgon börjar ju skolan och jag har seriöst ångest! vi kommer ha så otroligt stressigt dom sista veckorna. men om bara lite mer än en månad är det ju sommarlov så det är väl helt enkelt bara att stå ut.. nu ska jag iaf fortsätta med städningen så hörs vi senare! puss
de fick bli en gammal bild, och jag vet att jag är sämst när det gäller att ladda upp nya bilder, men jag ska försöka bättre mig. Jag lovar!

tips?


hehe, behöver verkligen något bra sätt att förvara mina borstar på... Just nu så får dom stå i detta fina glas med insekter på, någon som har något tips?


äter vattenmelon! summer feelings


Princesses Rule

Har målat naglarna med ett av mina nya nagellack, Nu blir det att laga lunch :)

hehe jag vet, det ser nästan ut som det förra jag målade men irl så har det större glitter och mer rosa!

yeah man

godmorgon luvies! vaknade för typ två timmar sen och har hunnit duscha och äta frukost, bra jobbat. Känns inte som att jag har särskilt mycket att göra idag men kanske tar och målar naglarna i ett av mina nya OPI nagellack.. vi får se ;) blir nog någon update lite senare, just nu har ja inte så mycket att skriva om..

Morgon promenad


Igår bestämde jag mig för att gå upp tidigt för att ta en lång promenad med hunden. Och jag gjorde det! Trodde inte att jag skulle komma upp tillräkligt tidigt, med jag lyckades släpa mig upp ur sängen. Jag gick en lång promenad med Happie, hämtade upp en spansk ordbok hemma hos pappa, och nu så sitter jag här.
Vid tre så kommer massa folk hit igen och firar mig lillebror, igen. Innan det så vill jag hinna sola lite, men igår så påminnde Camilla mig om att vi har en spanska uppgift som skulle lämnas in under påsklovet, så jag har exakt en halv dag på mig att skriva den. Vi får väl se hur det går.. Antagligen inte alls. Aja, dags att sätta igång tror jag. Puss så länge.

å herregud


Titt vad jag hittade på Camillas kylskåp. Min gamla klass. Haha, ser ni vem jag är? Om inte så är jag den i en ful röd tröja och blåa byxor.

Middag hos kusinerna

Som jag skrev förut så va jag och Jessica inne i stan en snabbis, men vi shoppade nästan inget. Båda köppte små söt tofsar man kunde ha i håret till mini flätor, but that´s all. Planerar att åka in någon mer dag om jag orkar. Har fortfarande lite kvar att handla.
vi åkte från stan runt tre, och va vid mörby typ 20 över. Men där fick vi vänta i typ en halvtimme. Lite segt, men vi fördrev tiden på Åhlens.
Fyra mötte jag pp rästen av min familj och så gick vi vidare till mina halvkusiner. Deras hund har precis fått valpar och herre gud så söta dom va! Seriöst. Men haha, dom va busiga. Bet i allt dom fick tag i ;)
Men nu så ska jag äta lite godis ur ett av mina påskägg och mysa framför tv:n. Lägger upp dagens outfit senare. Pussar






twitter is my life, kinda

Som Wilma skrev så har vi kommit hem från stan nu, heh. Vi gjorde inte så mycket, gick omkring i solen och njöt sen åt vi glass vid Kungsträdgården.. aja, nu när jag kom hem så började jag twittra igen nu när min tweet limit var över.. efter ca 130 tweets på 13 minuter så har jag tweet limit igen -.- fett irriterande att inte kunna twittra på typ 2,5 timmar -.-.- Aja, nu har jag iallfall lite tid över till att göra lite mer vettiga saker, som typ plocka undan lite på skrivbordet och tvätta mina sminkborstar som jag inte hann göra innan vi åkte... tror det blir så, ciao


Stan

Det blev lite stressigt imorse så jag han inte blogga. Jag och Jessica skulle nämligen in till stan och jag hade typ 50 min på mig att fixa mig. Hade precis hoppat ut ur duchen, så det va lite kaos. Men i alla fall, när jag äntligen va påväg till bussen så kom jag på att jag glömt mina kontanter och rabattkuponger hemma. Jag kunde inte vända tillbaka eftersom bussen gick om ca 5 min. Då blir man lite sur.. Aja, vi åkte in ändå och köpte glass och bara njöt av värmen. Nu sitter jag vid Sjöbergs centrum och väntar på att rösten av min familj ska komma. Vi ska på middag, så det blir nod ingen mera uppdatering förens ikväll. Puss så länge ! :)

yey

hej! sitter vid pappas data nu. vi hade visst med den ut hit :) idag vakna jag vid tolv, sjuuukt skönt! sen dess har jag solat och vart och fikat hos några kompisar. Jag har faktiskt också läst lite i min bok vi läser på engelskan. Så jag har kommit en bit i den iaf. Borde väl läsa ur min svenska bok också, men vi har faktiskt lov så jag skiter i det tror jag! När jag skrivit klart det här ska jag nog lägga mig i solen igen och sen hjälpa mamma med maten eftersom vi troligen får en massa gäster hem hit ikväll. Imorgon ska ellen&maja(mina små systrar) till stallet vid ett så vi lär åka här ifrån rätt tidigt iaf. hoppas på det! Vet inte riktigt vad jag ska göra då, men skulle behöva raka benen och lite sånt, men vi får se. Nu ska jag checka lite andra bloggar så hörs vi kanske lite senare! puss



Somrig rosa

Målade naglarna i en rosa somrig färg. Lite svårt att matcha kanske, men färgen är så fin att jag inte kunde låta bli..

tweet limit -.-

här sitter man och försöker göra det bästa man kan och så får man tweet limit -.- hann inte ens göra 150? Aja, det passade ändå ganska bra eftersom Wilma just messade mig.. Vi drar in till stan om en timme och man vill ju inte svika the beliebers, men nu har jag faktiskt en anledning ;) Efter stan så tror jag att jag drar direkt till farmor där vi ska fira påsk med kusinerna :) hehe, och spela bingolotto. Men det är alltid kul! Aja, nu ska jag dra och fixa mig inför stan, tror att det blir en fin sminkning idag igen ;)


KidrauhlToSweden

godmorgon på er, jag har varit vaken i ungefär en timme och nu sitter jag och twittrar, har skrivit KidrauhlToSweden lite över hundra gånger nu, vilket liv man har eller hur? men vill man så vill man KidrauhlToSweden <3


ojdå..

Måste bara säga till alla er som undrar hur jag tänkte när jag skrev It´s funny that how much a bear like hunny. Det ska alltså vara It´s funny how much a bear likes hunny. Först hade jag skrivit it´s funny that a bear likes hunny, men sen när jag "suddat" typ hela meningen glömde jag that. Haha, intressant va? :) Men jag har ändå inte så mycket annat göra så varför inte. Aja, nu ska jag hoppa i säng. Puss och godnatt! :)

Glad påsk!

Hej på er! Idag har jag inte gjort så mycket annat än att legat i solen, har inte blivit så brun, men jag har fräknar i hela ansiktet typ (y) sen har jag även gjort det vanliga man gör på påsken, ätit massor av mat och letat efter påskägg! Vi kommer inte åka hem förens på måndag så morgondagen kommer väl se ut som den här, typ. Men nu orkar jag inte skriva mer. Puss på er!

On my mind

tjabba, Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt.. mest plockat undan lite små saker som ligger överallt, packat upp resväskan och fotat sakerna jag köpte i London. Just nu sitter jag och lyssnar på Cody Simpsons nya singel "on my mind"... Världspremiär och grejer. Han är live på Ustream och spelar upp den för första gången, hehe. aja, ska fortsätta kolla ;)

it´s funny that how much a bear likes hunny

Nu är påskafton över och det är faktiskt ganska skönt. Imorgon så kan jag bara slappa hela dan utan att behöva vara social med gäster osv. Dagen har i alla fall varit lyckad. Vi åt en stor buffé till middag med massvis med mat, vi har målat ägg och jag har kommit fram till att jag har en riktig naturbegåvning, haha. Jag har fått några påskägg också. Fyllda med godis, pängar och lite smink. Bland annat den där läpp pennan som jag berättade om. Max Faktor lipfinity.
Nu ska jag bara chilla och sätta mig framför tv:n. Men först så måste jag tvinga bort Theo från sitt jäkla call of duty spel eller nåt? :S Aja, det här är nog sista inlägget för idag, så godnatt! 

Så är glad va Vilgot när vi väckte honom vid sju ;)

Men haha, han blev lite gladare när han insåg vad pressenter innebär..

Så här ser jag ut när jag har ätit upp middagen och bara längtar efter att få gå.

Påskäggen



Man måste få klaga lite

Usch vad ont jag har i nacken nu asså! Först så gick jag hem till pappa för att hämta lite grejer. Men det gick ju sådär. De slutade med att min stora Mulberry väska fylldes upp till dragkedjan. Sen fick jag reda på att jag desutom skulle köpa smör. Haha, och snäll som man är gör man ju det. Jag gick alltså hela vägen från pappa till Sjöbergs C och sedan till mamma med den där jäkla tunga väskan. Mamma är nog skyldig mig en reäll massage! :P


Barnkalas

Nu har vi firat min Vilgots födelsedag hela förmiddagen. Han har fått massvis med pressenter och tårta. Jag har också hunnit med att sola lite. Haha, fick en supersnygg rand på rumpan. Annars så har jag inte gjort så mycket.
Snart så ska jag ta en promnad hem till pappa för att hämta lite saker. Mer kläder och sånt. Imorgon så vill jag åka tll stan och shoppa lite. Behöver en ny plattång och lite nya sommarkläder. Har tänkt att köpa ett par nya shorts också. Ett par svarta och ett par med hög midja. HAr lite rabattkupånger och så nu också.
Men nu är det dags för att leta påskägg (en tradition som man tydligen inte slipper undan...)

Glad påsk förresten! :D


Shoppingen!


två enkla linnen från Gap

oversize från Urban Outfitters

från pull&bear

hehe, två söta t-shirtar från pull&bear!

klänning från Abercrombie

Vanlig t-shirt, Abercrombie

mjukis shorts, Abercrombie

rosa mjukisbyxor, Abercrombie

mörkblå tjocktröja från Abercrombie

gulligt linne från Urban Outfitters

oversize från Urban Outfitters

två linnen från Topshop

Svarta shorts från, Topshop
klänning, Topshop

Too Faced palett och två nagellack från OPI



puder från MAC

makeup penslar från MAC

Primer potion från Urban Decay

Två ugglehalsband! det lilla från Urban Outfitters och det stora från Topshop.

Inte så överdrivet mycket men är ändå nöjd :)


Snart på är det över...


Gissa vad! Jag va uppe redan vid halv sju i morse! På lovet! Min mamma tvingade mig upp för att fira min lillebror som fyller två idag. Men shit vad segt det va att komma upp. Det gjorde ont i hela kroppen och ögonlocken bara åker igen. Då kom jag på att det är såhär det brukar vara fem dagar i veckan. Dom dagarna man går i skolan. Just nu önskar jag att jag bara kunde skita i allt och ha påsklov fram till sommarlovet. Men det kan jag ju tyvärr inte. På måndagkväll är det dags att gå och lägga sig tidigt, och på tisdagen är det dags för att gå till skolan.
Jag ska verkligen försöka att ta vara på dom sista dagarna nu. Men det gör faktiskt ont att tänka på att om bara tre dagar så är påsklovet slut och helvetet börjar...


Too Faced Naked eye

tjabba, Har ju fortfarande inte visat er vad jag köpte i London men ville ändå visa en enkel sminkning jag gjorde med min nya Too Faced Naked eye palette!


blev rätt så nöjd, enkelt men snyggt!

gjordes med denna :)

Leggoooo

Hej! Nu sitter jag i bilen utanför vivo och väntar på att mamma kommer tillbaka. Sen ska vi åka förbi Wilma och lämna hennes kläder, sen blir det landet som gäller! Ska faktiskt bli skönt att komma bort lite och bara va! Som jag nämnde förut så kommer inte uppdateringen kommer inte vara på topp, men ni har ju klarat er hitills så det ska nog funka! Nu kom mamma tillbaka så nu åker vi! Vi hörs på söndag eller måndag! :)

and it´s still shining

Nu har våra gäster från Göteborg kommit hit. Det va roligt at få träffa dem igen. Innan dom kom så spenderade jag dagen med Sarah och Jessica. Först va vi hemma hos henne och kollade på allt snyggt hon hade köpt i London. Är faktiskt riktigt avensjuk... Hon hade också köpt en primer till mig från Urbandecay som som inte finns här i Sverige. Den ska vara skit bra och kostade runt 100 kr. Lätt värt pängarna. Eller hoppas i alla fall det;)
Vi käkade lunch hemma hos Jessica, men efterätten blev glass från Sjöbergs centrum. Det va skönt att få en liten promenad också. Vi satte oss vid våran gamla skola (kärdalsskolan) och käkade glassarna, snackade skit och jag fick reda på att jag typ stavar som en kratta. Jag visste att jag stavade dåligt, men herregud! Jag hade skrivit hemma med ä! Nu ska jag seriöst instalra rättstavningsprogram på datan. Ska skärpa mig på riktigt!
Några bilder från idag:




detta fält måste fyllas i

hej! förlåt för att jag inte uppdaterat fören nu. imorse så kollade jag lite på oth och sen drog jag till jessica. vi va där en stund och checkade allt hon köpt i london och snackade om vad som hänt här hemma :) sen tog vi en liten promenad till vivo där vi köpte glass, vid typ halv fyra(?) gick jag hem och började packa eftersom vi skulle åka till landet vid fyra men mamma skulle ringa när dom var på väg hit men hon har inte ringt än.. jag har iaf kollat på oth nu och tror att jag sätter på ett till :) Nu ringde mamma och sa att dom var påväg hem men jag tror jag sätter op ett avsnitt ändå, det är ju så gryyymt bra! puss på er!
för nästan exakt ett år sen.. heh

hemma

tjabba, hemma från london nu.. skönt att vara hemma :) skriver lite mer om det senare och visar vad jag har köpt osv.
Just nu sitter jag och väntar på att tjejerna ska komma hit.. Sarah är redan på väg medan Wilma inte ens har svarat på mitt sms :p vi får se hur långtid det tar innan hon också är här ;) aja, jag ville bara ge ne liten snabb update..nu blir det tillbaka till twitter ;) ciao

The sun is shining

Nu är jag färdigduschad och ska snart sätta mig och äta frukost. Jag hoppas att Jessica vaknar snart så vi kan få tag i henne. Planen är ju att vi typ ska hem till henne. Eller det är i alla fall vad jag vill. Vill se allt shoppande från London ju! Jag tror att vi har ganska mycket att snacka om. Har saknat henne så himla mycket..
Runt två-tre så måste jag vara hemma för att vi får gäster från Thailand. Det ska fakiskt bli riktigt kul att träffa dom igen. Men nu så tjatar mamma på mig om att jag ska äta frukost, så vi hörs sen. Puss och hej! :)

Hittade värdens snyggaste bild på mig, Theo och Tove från resan till Italien i somras :)

Natti natti

Nu ligger jag i sängen och är trött som vanligt.. Usch de är inte bra de här, är trött typ heeela tiden ;( Aja, imorn så åker jag till landet vid typ fyra-fem, uppdateringen kommer väl inte vara sådär jättebra när jag är på landet eftersom täckningen suger där ute.. Men jag är säker på att Jessica och Wilma bloggar på! Right girls? ;) nu har jag inget mer att skriva så vi hörs imorn! Puss

resarö

hej! nu är jag hemma från min moster. hoppade studsmatta med mina härlig kusiner och lite sånt. innan det var jag&wilma i sollentuna som wilma berätta. Jag fick med mig två linnen, ett skärp och strumpbyxor hem. när vi va klara åkte vi hem till frida och överraskade henne med en påskpressent, hehe. tyckte faktiskt att vi va riktigt fyndiga, men tyvärr får ni inte veta innehållet :) mamma hämtade iaf upp mig där sen och så fortsatte vi till resarö. Nu hade jag tänkt sätta på ett avsnitt oth. Imorgon hoppas jag på att jag, wilma & jessica ska leka, men måste höra med jessica så hon kan också! hon kommer förresten hem från london ikväll, har saknat dig gumman! :)
puss på er
snygging till kompis jag har!

Cykelbyxorna


Cykelyxor var et av mina absoluta favoritplagg förra sommaren. Och nu är vi va i Sollentuna C så passade jag på att köpa ett par med spets nertill. Tycker att det passar perfekt till en over size skjorta som på bilderna.

Sollentuna C


Shoppingen idag gick bra. Handlade ara lite små saker men lägger upp bilder senare. Vi käkade på Subways och jag och Sarah tog en hel 30 cm macka. Och snacka om att man blev mätt. Ska aldrig ta en sån stor macka igen..
Efter Sollentna c så åkte vi em till Frida för att lämna av ett påskägg men hemligt innehåll. Haha, lyckat blev det i alla fall. Jag och Sarah stannade där en stund och snacka lite om live men efter ett tag så gick Sarah hem. Jag stannade lite till och fick skjuts hem av Åsa och Frida eftersom dom ändå skulle hämta Jenny och åka direkt till Fridas land.
Nyss så fick vi gäster så jag borde ta och vara lite social ett tag. Hörs nog senare. Puss och hej! :)


good time

hejsan! som wilma skrev så ska hon och jag åka till sollentuna eller stinsen. jag är typ klar så ska messa wilma och fråga när bussen går. senare idag ska jag åka till min moster och sen vidare till landet, men jag hinner nog uppdatera innan de! puss
fick bli en random bild hehe

Solig morgon! :D

Godmorgon!
Sitter hemma hos mamma och har nyss vaknat. Som vanligt så är det bra väder och solen skiner. Dagens planer är att åka till Sollentuna c eller Stinsen med Sarah. Jag behöver handla lite basgrejer. Som typ stumpbyxor och en hudkräm. Ska köpa en pressent till min kära lillebror som fyller två år på påskafton.
Nej nu ska jag käka upp min frukost och börja fixa mig lite. Puss så länge!

Without make up, totaly natural ;)

kvälls bloggning

hej på er! visst va hemlisen kul?! vi hade iaf sjukt kul när vi spelade in den! sen jag uppdatera sist har jag legat i soffan och kollat på lost. rätt awsome. nej men det va najs med en lugn kväll, fast egentligen så lär jag ju ha det resten av kvällarna av det här lovet också.. tror jag ska ut till landet imorn, eller först ska vi nog till mina kusiner och sen ut till landet. på landet så lär jag inte göra annat än att läsa min bok och ha typ tråkigt. yey. aja, tänkte berätta om något helt annat. Vet inte om jag sagt det förrut men jag ska iaf opereras den 10 maj. Har ju haft ont i mitt knä sen i augusti, så dom ska ta bort eller göra något med minisken i mitt knä. och jag fick nyss hem ett brev om att jag inte får äta något inom dom närmaste sex timmarna osv, även att jag kommer vara nedsövd. fatta läskigt. känner att det här blev ett väääldigt intressant inlägg också.. aja, nu är klockan tolv och jag ska dra mig mot sängen tror jag. är bajs trött. puss
förra påsklovet :)

HEMLISEN

f1 gryyyymmtttt va?

Hemligheten: Backstages

Någon som kan gissa vad vi håller på med??






Bildbooooooomb!

Marcus hittade en typ kortläsare eller nått :) Nu kan jag i alla fall lägga in alla bilder.
Måsdags kväll:

Grillning igen..
`
Gulligt Jonatan ;)

Jenny, Frida och Vickan lika söa som vanligt :)

Elden som räddade oss från att frysa ihjäl på riktigt..

..

Ignorera att mitt och Jonatans face look lika crap pga röken.

Philip, Calle och Sebbe

Ilias, Wille och Janatan

Philip pekar på mig och skriker: Kolla Grabbar, en sjukt snygg tjej fotar mig :D

Calle kastar kastar första godisen..

Ilias och Albin som står och snackar skit :)

Tisdag:

Picknik med brudsen :)






Tisdag kväll:

Filmkväll @ my house :)



Thats all ! C U soon :)

Bajs sladd.

Å, nu får jag snart damp ! Min sladd som man laddar in bilder in i datorn med är borta! Och den här datan tar inte minneskort. Toppen. Jag som äntligen hade lite tid över till att lägga in alla bilder från dom senaste dagarna, och nu så går det inte. Så himla typisk..
Aja, dagen började med att jag som sagt åkte hem till vickan, där Jenny och Sarah edan va och så höll vi på med lite hemligheter. NI kommer få reda på mer senare. Efter ett tag så skulle Vickan åka till hennes land så jag åkte in till Stan för att köpa ett par skor. Mötte upp Sofia och Frida där inne. Vi gick runt lite, men åkte ganska snabbt hem igen. Rästen tänker jag inte ta upp i bloggen. Nu har jag i alla fall käkat och ska sätta mig framför tv:n. Ska kolla med Marcus om han ha någon sladd som kanske passar till kamera, om han inte har det ås ska jag försöka köpa en ny så snabbt som möjligt. Mnenu väntar soffan på mig. Puss så läge!
Bilder från hälgen snodda av Vickan:







20/4

hej! den här dagen har det hänt rätt mycket. Började med att jag drog hem till vickan och efter ett tag bestämde vi oss för att göra en hemlis. hehe, nu blir ni allt nyfikna va? ;) nej, men ni kommer få reda på det sen! Det var iaf jätteroligt och det höll vi på med tills vickan behövde åka till öland. Wilma åkte då in till stan och jag och jenny drog hem till jenny. Där höll vi på med vår hemlis. Efter det drog vi ner till ängen där vi mötte, frida, wilma och sofia. Vi satt och snacka där en bra stund. Men nu är jag iaf hemma och tror att jag kommer vara hemma resten av kvällen också. Jag skippade även träningen idag eftersom mina knän har blivit värre. Så jag var inte särskilt taggad på att köra styrka i tre timmar.. aja, hoppas på att maten snart är klar också, börjar bli hungrig.. Vi hörs sen, puss
här kommer lite bilder från dagarna som vart :)
bilderna snodda av vickis :)

Nu drar jag till Vickan! :)

Jag vet att upptareingen har varit sämst nu på senaste tiden. men jag har haft fullt upp. Har mäst varit hos andra kommpisar och hängt ute.
Snart ås ska jag till vickan och jag är som vanligt lite seg. men jag kände att jag värkligen borde slänga in ett snabbinlägg innan jag går. Jag vet inte riktigt vad vi hittar på hos Vickan, men kul kommer vi som vanligt ha ;)
Nu måste jag skynda mig, så vi hörs senare. Puss och hej! :)
Så här ser jag ut idag:

Vickans house

Godmorgon! Jag ska bara sminka mig och klä på mig så ska jag hem till Vickan sen och så får vibse vad som händer idag :) igår kväll drog jag iaf hem till Wilma och kollade på film, och när klockan blev tio i nio blev vi sugna på ben&jerry så jag och Jenny sprang ner till vivo eftersom dom stängde nio. Vi han så igår tjockare vi oss båda med glass och popcorn, najs va? Aja, nu måste jag sluta skriva så jag kommer iväg, puss på er!

right back where we started

kom hem runt tre och sedan dess har jag kollat på lost och duschat, juste kollade lite på tv också. mår mycket bättre nu iaf, är fortfarande lite trött. det suger nu när det e så hiiimla fint väder, jag vet inte vad jag har tänkt göra ikväll, eftersom en viss person inte svarar i sin tfn ,hostwilmahost, så vet jag faktiskt inte riktgit. men det kanske bara bli en hemma kväll, vi får se helt enkelt. nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar på jessica på faceboook. wiho, hon hälsar! :) hon har det tydligen det rätt bra i london, shoppat för massor av pengar och glider runt i linne, rätt najs sådär :)
jag tog inte några bilder när jag va hos morfar så det fick bli några från förra gången dom hade valpar :)

I wanna see you tonight

Hej! Nu sitter jag på pendeln på väg hem, jag har börjat bli sjuk så dom tyckte det var bäst om jag åte hem så jag inte smittar valparna. För er som vill veta har jag ont i huvudet, i halsen och är mega trött. Tror att det är pga grillningen i fredags, fast jag hade typ mest kläder på mig av alla? Aja, när jag kommer hem ska jag bädda ner mig och kolla på lost eller nåt, så får jag hoppas på att jag mår bättre imorn! Vi hörs, puss på er!

I Fridas säng

Jag och Frida ligger i Fridas säng och chillar efter ännu en lyckad kväll. Vi bestämde oss för att grilla en gång till fast med annat folk. Jonatan, Philip, Willa, Sebbe, Ilias, Albin, Calle, Vickan, Frida, Jenny och jag. Senare så träffade vi några andra och stod och snacka med dom ett tag. Men nu så pallar jag inte skriva mer.. Så ni får höra detaljerna imorn. Sov gott !

Hej bränna!

Gud vad jag älskar det här vädret! har legat ute med bikini i solen nu i stort sätt hela dan och det syns. Solen tar faktiskt här i Sverige med! :D men nu tror jag att jag ska hålla mig inne ett tag. Vill inte bränna mig..
Kvällen igår va i alla fall lyckad. Lite kallt mot slutet kanske, men sålänge som solen va framme va allt perfekt ;) Hoppas på att kunna göra det någon mer gång under påsklovet.. Rästen av dan tror jag ska spenderas vid datan, men jag drar kanske ut och springer en runda. Vi får se. 
Juste. Jag kan inte lägga in några nya bilder just nu eftersom min kamera inte har något batteri och laddaren är hemma hos mamma. Hämtar den senare idag. Puss så länge !
 

Sigtuna nästa!

Känner att uppdateringen från min sida inte har vart nå bra, och tyvärr kommer det nog fortsätta så. Jag ska nämnligen till min morfar om 20 min och vara där tills på onsdag. Jag vet inte riktigt vilken tid jag kommer hem men hoppas på rätt tidigt.. Aja, igår var det jättkul iaf, vi va nere vid edsviken och grilla korv och marsmellows. Kalle va där med sin coola moppekompisar också. Men nu måste jag gå ner och klä på mig så jag inte missar bussen, vi hörs!

London Calling

Det här blir nog sista inlägget innan jag åker till London imorgon, måste gå upp vid 5 så jag tror inte riktigt att jag orkar skriva någonting då ;) Jag ska iallfall gå och lägga mig snart, ska bara plocka ihop lite småsaker och byta om till pyjamas sen så! Vet inte om jag kommer blogga någonting från London, jag kommer att ha med mig datorn men jag är rätt säker på att jag kommer ha andra saker att göra än att sitta och nörda framför den, men om ni har tur så kanske det blir något inlägg iallafall... får hoppas på att tjejerna håller er uppdaterade under tiden ;) Jag kommer hem på torsdag också ifall att någon ville veta det. Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att säga men vi hörs antagligen på fredag eftersom att jag kommer hem rätt sent på torsdagen! godnatt :*

Tumblr_ljt5my9bna1qb9uyvo1_500_large
Starbucks, I'm coming!

snart klar

så, nu har jag hunnit fixa pappas iPod så den ser ut precis som min, alla appar och låtar och så ;) Har även fixat spotify premium i 7 dagar! som ni kanske har sett så kan man få det gratis i 7 dar? Passade perfekt nu när jag åker till london och inte har tillgång till internet på varken flygplanet eller hotellet, älska offline mode! Har nästan packat klart men tänkte fortsätta med det om en stund.. vet bara inte vad jag ska packa? det känns som någonting saknas, men jag vet inte vad? kommer väl på det snart.




offline mode <3

Årets första grillning

Tjabba tjabba!
Jag och sarah sitter i mitt rum och chillar. Vi kom precis hem från en toppendag ute i solen. Vi började med kykan, som va tråkigare än vanligt. Efter det åkte vi direkt till stan och mötte upp Vickan och Frida. Vi fikade lite och hade det bra.
Sanrt så ska vi dra til årets första grillning. Det ska bli så himla najs. Vi ska nog spela lite fotbol och så också. Men nu måste vi skynda oss lite. Puss så länge!



mycket stuff

tja, är hemma från kyrkan nu, var faktiskt inte så kul idag.. jag fattade typ ingenting av lekarna :p aja, Wilma och Sarah drog in till stan och skulle fika men jag åkte hem eftersom jag måste packa! Har knappt börjat med det än, fast det är ju inte direkt någon panik.. måste bli klar idag dock eftersom jag åker hemifrån tio i sex imorgon bitti. Men det är nog lungt ;)
Nu har jag precis ätit lite lunch och sitter och diggar lite chris brown, nice. aja, dagens planer är att först titta på alla 14 youtubes, sen ska jag bomba pappas iPod med min musik.. måste ha en backup ifall min slutar funka, det har varit lite fram o tillbaka med det de senaste veckorna. Sen har jag bara packningen kvar, men det kan ta sin lilla tid med tanke på att man måste fixa småsaker som Shampoo, ansiktskräm, parfym och lite så. Måste föresten också bstämma om jag ska ta med min systemkamera eller den lilla digitalkameran? Mycket att göra så det är bäst att jag sätter fast, peeace jao


en gammal bild på mig och min belieberSister, ett år sen <3.

you gonna make me stay

hej! förlåt för att jag inte uppdatera igår men jag var inte hemma nån gång :o aja, pallar inte berätta om igår men hade iaf en grym eftermiddag med frida&wilma! gillar er tjejjor :) nu ska jag iaf snart till kyrkan med min andra två favotjejer, eller jessica&wilma iaf :) det ska faktiskt bli kul eftersom vi ska ha möte sen efter med alla andra och det brukar vara kul! aja, ska checka lite andra bloggar och så nu! puss

1 dag kvar

känner att det har varit rätt så usel uppdatering de senaste dagarna :p men ibland har man bara för mycket att göra helt enkelt. Idag har jag varit i stinsen och köpt lite små grejer inför london, så som strumpbyxor, läppsyl, mini shampoo och lite så.. har även plockat fram lite sommarkläder och fixat ihop lite outfits till london. Målade ju naglarna också med mitt nya nagellack, sen har jag packat min neccesär och gjort en mental packnings lista i huvudet :p hehe, lite små pyssel sådär.. Imorgon blir det att gå upp vid halv nio för att duscha och så, sen drar vi tjejer till kyrkan för konfirmationsträff :) Brukar inte vara särsklit taggad men det brukar ändå sluta med att man har rätt kul så det är chill ;) Nu ska jag nog börja plocka undan alla kläder som ligger på sängen och sen sova, är fan trött.


Har jag nämnt att jag ska shoppa i London?

Somliga är bara fuckin perfect.

Hejhej allihoppa!
Hoppas eran helg varit lika bra som min. En perfekt start på påsklovet :) I fredags sså åkte vi till Mörbyskolan och mötte upp Frida, Vickan och Jenny. Vi drog direkt till stan och hämtade ut biljetter till filmen I am number four. Efterdet åkte vi till donken och käkade. Vi försökte sitta där så länge som möjligt eftersom bion inte började förens halv sex.
Filmen va helt okej, men jag trodde att det skulle vara en typ skräckfilm och inte fantasy. Men som jag skrev tidigare så kan man ju alltid vila ögonen på Alex Pettyfer, och det va vad jag typ gjorde. Fast jag skulle inte gå och kolla på filmen på bio...
efter bio och stan så åkte vi hem och vidare till vickan för att bada i e´hennes utomhus bubbelpol. Snacka om najs asså. Älskar känslan av att typ frysa galet och sen gå ner i ett ryckande varmt vatten som nästan gör ont. Och när man desutom är med stans bästa brudar så kan intedet inte bli bättre.. Efter massa skitsnack och skratt klev v upp ur badet och gick hem till Frida. alla va typ slut, så vi snackade lite men somnade ganska snabbt.
Idag så gick vi upp ganska tidigt för att Vickan och Jenny skulle på typ mopedskola. Vi kakade frukost och hade det najs. Runt halv tolv så gick Vickan och Jenny hem men Jag och Sarah Stannade ett tag till. Vi gjorde inte så mycket. Lysnade på musik, solade lite ochj jag fick en snygg liten rand på magen. Haha, typ stolt. Runt typ halv fem bestämde vi oss för att käka lunch, lite sent kanske. Jag stekte pannakakor medans Frida fixade sig. Sarah sprang som vanligt runt och flamsade. Sarah du vet att jag älskar dig, haha. 
Frida skulle i alla fall gå på teater med sin farmor/mormor och skulle typ vara inne i stan sex, så hon fick slänga i sig maten för att hinna men Fridas pojkvänn räddade henne och skjutsade hene till Mörby(?) så hon hann ändå. Aja, jag och sarah år upp pannkakorna och sen gick vi hem till mig. Vi skulle sätta på en film, men vi hann inte för jag skulle typ äta middag på en gång, så Sarah gick hem och nu sitter jga här. har precis fårr ett litet påskägg av pappa i förskott. men nu ska jag nog gå hem till vickan för att hämta mina smycken, som jag glömde där igår, så vi hörs nog senare. Lägger in lite bilder från helgen. Puss och hej!






  


nytt

Köpte ett nytt nagellack idag, swag.


för övrigt så sitter jag och leker med mina £ och tänker på vad jag borde packa.. cya

Caaandy

Tja snyggingar! Skolan idag rullade på rätt snabbt, det kanske berodde på att mestadels av dagen gick jag runt och dela ut godis till alla, snällt va? Men är man med i elevrådet så är man, snackade även med hon som är ordförande för elevrådet och hon slutar den här terminen, så vi måste ha en ny orförande.. Hehe. Men vi får se hur det blir med det. Nu måste jag iaf sluta skriva, ska till mörbyskolan nu och träffa mina bruds. men vi höres, puss

Fredag!

Äntligen fredag! och äntligen loooovv! :) Shit vad jag har längtat asså. Jag lyckades komma upp ur sängen någorluna tidigt, så jag hinner slänga in ett inlägg innan bussen går.
Igårkväll så bestämde vi på skypa att det blir bio, donken och sen sova hos någon. Precis som jag ville ;) Vi ska se I am number four. Jag tror att den kan vara riktigt bra. Sen så är ju Alex Pettyfer med, så om filmen inte är bra kan man ju alltid vila ögonen på honom..
I dag ska jag har vi musik prov på morgonen. Jag viste inte ens att man kunde ha det. men jag har pluggat på nu så jag tror att det går bra. Det är inte så svårt direkt..
Men nu måste jag röra på mig. Borde reservera biljetter till bio:n ikväll men jag vet inte vart alla vill sitta, och om jag ska reservera plusstorlarna, som jag tycker är mycket skönare. men ska kolla med dom andra senare. Nu måste jag i alla fall dra. Puss så länge!

You're making me smile + you just made my entire day ♥


i've got it

tjaaa, förlåt för den usla uppdateringen från min sida men jag har haft fullt upp hela dagen! slutade vid två, då satt jag kvar i skolan till tre för skulle på en sak med styrelsen, (jag sitter i styrelsen i elevrådet) där planerade vi lite om hur vi ska göra imron, det är nämnligen elevrådetsdag. wihoo. jag åkte iaf hem vid fem och när jag kom hem satte jag mig och gjorde matteläxan, är inte riktigt klar men det får gå som det går sen fick jag värsta paniken för jag hittade inte mitt musik papper och vi har prov imorn och jag kunde naaada. så jag sprang runt i hela huset och sen ringde jag wilma så skrev jag ned allt hon sa, snäll hon e :) sen vid sju drog jag på träning, åkte hem och nu sitter jag här och pluggar. väntar även på att alla brudarna ska logga in på skype så vi kan ha ett litet taalk. efter det ska jag hoppa in i duschen, sen blir det ännu mer plugg och till sist sängen! Men nu är klockan mer än kvart över så snart borde dom väl ringa, så jag ska sluta skriva nu och göra mig beredd. fett sats. puss på er

Time to go

Klar med nästan allt plugg nu och det känns skönt. Hinner kanske sätta mig lite framför tv:n när jag kommer hem. Fast nio ska alla vi i A-gänget typ skypa, och vem vet hur lång tid det kommer att ta.. Ska bestämma vad vi ska hitta på imorn. Jag är sugen på bio, Donken och sen sova hos någon, men vi frå se hur det blir.
Nu måste jag öka lite om jag ska hinna med bussen till dansen. Så vi hörs kanske senare. Puss på er! :)


Hellcats

tjabba, har äntligen tagit mig tiden att skriva klart de sista detaljerna på mina svenska arbeten så nu är dom inskickade också! känns fett skönt faktiskt eftersom det är typ det ända jag har tänkt på de senaste veckorna.. längtar till sommarlovet så det inte finns några läxor alls! Just nu sitter jag och tittar på Hellcats som wilma också har snackat om, det är faktistk bra så det är värt att kolla upp! ;) och sen har jag ätit upp en hel ask med mini tomater :p fett gott ju. Nu ska jag kolla lite mer på hellcats sen blir det väl middag och sen plugg inför musikprovet, vi hörs :)


Glass! :)

Äntligen så är våren här. Och nu är den här för att stanna. Det känner jag på mig! Våren är så himla härlig. Blommorna kommer, sommar kläderna kommer ut och ny glass framför allt!
Jag, Mamma och Tove gick för en stund sen och hämtade upp Vilgot på dagis, och efter det blev det just glass. Jag vågade i och försig inte prova någon ny smak, uten tog en mars glass. Supergod! Det är ju typ så. Glass är mycket godare om det är varm och soligt ute. Annars driker man hällre en varm choklad eller nått.
Ikväll är det balett igen, men idag så ser jag faktiskt framimot det. Skönt med träning ju. Innan dansen måste jag hinna att plugga lite. Musik prov imorgon, men det känns faktiskt riktigt bra. Hoppas på att kunna höja mitt betyg lite.. Jaja, nu ska jag sätta igång. Puss så länge!

Såhär såg jag i alla fall ut idag, tröja och byxor från Gina Tricot.


Godnatt !

nu va det länge sen jga bloggade igen. Fy på dig Wilma. Jag skulle ju bli bättre och ett tag så va jag det. Men jag tappar liksom lusten efter ett tag.
i måndags så kom jag hem sent eftersom jag dansade. Allt gick bra och så, men grejen är den att jag står längst bak ca 80% av dansen. Jag har inget problem med att stå längst bak och så, men när man gör det i stort sätt hela tiden så tappar man humöret. jag har kämpat med den här dansen hela terminen och har kommit på alla danslektioner, men endå så får jag inte visa upp det jag kan. Dålig stil ycker jag. NBågra i dansgruppen står till och med längst fram hela tiden. inte så rättvist tycker jag. Aja, det är som det är. Nästa år byter vi danslärare så hoppas på en bättre då.
Igår så va jag hemma hela dan efter skolan. Pluggade och kollade på hellcats. En ny serie på femman som är så sjukt bra! Handlar om några cheerleders. Så himla coolt. Har alltid haft en dröm om cheerleading, så jag tycker i alla fall att den serien är sevärd.
Eftersm vi hade halvdag idag i skolan så åkte jag, Sarah och Jessica hem till mig. Vi bakade negerbollar och kollade på film. Haha, ovanligt va? :p Vi hann faktiskt plugga lite tillsammans också ;) När jessica och Sarah gått hem så pluggade jag lite till, men vi sju så hämtade pappa upp mig och vi åkte visdare till gymmet. Som vanligt super njas. Speciellt efter när man sitter i bastun och tycker att man är så jäkla bra. 
Nu ska jag virka ett bäverhuvud som måste vara färdigt tills imorn. riktigt taggad, not! men det är väl bäst att jag sätter fart. Kan inte lova någon toppen uppdatering imorn. ska göra mitt bästa ;) Puss och godnatt på er ! :)
 

drenched in PINK

Sarah har ju redan skrivit vad som har hänt idag... tänkte bara skriva en liten update om vad jag gjort de senaste 3 timmarna :) Vid halv 6 så hämtade mamma upp mig hos wilma och då drog vi direkt till Sollentuna c där vi lämnade tillbaka en tröja som jag hade fått i födelsedagspresent. Köpte också lite strumpor och svarta strumpbyxor eftersom att jag har lite brist på det här hemma! Sen har jag ätit middag och suttit en stund framför datorn, hade rätt mycket att catcha upp på youtube, men det är snart löst, bara någon timme kvar ;) men först ska jag hoppa in i duschen en snabbis sen blir det förhoppningsvis lite plugg på musiken också :) c y'all


länge sen man la upp en bild på Bieber, visst är han snygg?

Träning

Tja! Nu sitter jag på bussen på väg till träningen. Det har blivit nå strul med träningstiderna så jag kommer komma hem mycket senare än vanligare, bara så ni vet liksom! Efter skolan så åkte jag, Jessica & Wilma hem till Wilma och bakade kokladbollar, fast jag och Jessica gjorde stora ist :D sen kolla vi på en film och hade det mys, när den var slut låg vi och snacka och plugga lite :) drog hem vid sex och hade sjuukt stressigt eftersom bussen gick halv och jag behövde äta och byta om! Men nu sitter jag här och ska försöka plugga på musik provet, men ska ringa jessy först! Puss

snark

hej! sitter nu på no lektionen, men är klar med mitt arbete så sitter och chillar lite :) efter den här lektionen har vi engelska och sen sluuuutar vi. jag vet inte om vi ska äta lunch i skolan men vi får se, jag ska iaf vara med j&w. Nåt som va lite kul va att jag hitta en massa gamla bilder på datan från typ sexan, så lägger upp dom sen. Imrongon ska jag träna efter skolan och på fredag tror jag att jag ska hänga med mina friends. Kanske skulle ut till landet på lördag men jag har konfa möte på söndag jag vet inte hur det blir med det. aja, nu ska jag inte tråka ut er med onödig information! puss

det gick inte att ladda upp någon bild -.-

Godmorgon

Snark, jag hade precis skrivit värsta långa inlägget på min mobil men så försvinner det?! Åhh, och nu hinner jag inte skriva för att jag måste gå till bussen, men ni får väl hoppas på ett till inlägg snart! Puss :)

you betta work.

tjabba, har haft fullt upp hela dagen känns det som. Direkt efter skolan så åkte jag och klippte mig tillsammans med mamma.. tog tre timmar och var hemma vid 6 igen. Åt middag och pluggade, pluggade och pluggade.. har no läxförhör imorgon och jag har lovat mig själv att bli duktigare i skolan.. mina betyg ser faktiskt inte så jätte ljusa ut just nu. Jag tycker att det är fett svårt att få in allting i huvudet, men nu kan jag iallafall lite mer än hälften så det ska nog gå bättre än vanligt iallafall :) kom också på för en stund sen att jag visst hade spanska också, så har suttit och övat lite på verben.. dck vet jag inte om det är rätt eftersom jag inte hade boken framför mig, men får väl hoppas på det ;) Slänger upp en bild på min nya älskade onepiece också.


kom på sen i efterhand att det kanske var lite tråkigt med en vanlig grå, men jag älskar den ändå! (lolol rimmar?)

12/4

Hej igen, nu ligger jag i sängen och pluggar. Det går inge bra om jag ska vara ärlig, men det är ju bara läxförhör så det är ju inte värsta provet. Hoppas även på att jag och mamma ska kolla på ett lost avsnitt också! Imorn börjar jag kvart över nio så de e najs med sovmorgon, sen slutar vi tolv så de e najs de me. Tror jag ska vara med w&j då :) sen senare på kvällen är det gymnastik som gäller, men nu ska jag gå och tjata på mamma :*

surprsing

hejsan! nu har jag kollat på två avsnitt och har ont i huvet, igen. har faktiskt sluppit det hela dan, aja får väl lägg mig och vila eller nåt. Sen lite senare ska jag troligen åka och gymma med wilma men om jag fortfarande har ont i huvet får vi se hur det blir. nu tänkte jag iaf gå ner och be mamma skriva under min prao lapp. tjarrå

vän quiz

tja! har precis slutat köra "vän quiz" på fb. är typ helt beroende, icke bra. Men det är kul att få reda på vad folk tycker om en.. aja, när jag kom hem för knappt en timme sen så satte jag mig vid bordet och plugga. det gick inte jättebra men jag kan lite iaf. nu hade jag tänkt att kolla på ett avsnitt oth. wihoo. vi höres, puss :)
liiiten wilma

Onepiece

skoldagen idag var rätt seg, efter så åkte jag och sarah som sagt till väsby och kollade hennes prao.. det gick väl bra tror jag :) lite segt bara att det tar typ 50 min att åka dit så aa :p men iallafall, när jag kom hem vid typ 17 så hade min onepiece kommit! först så såg den jätte stor ut men det blev rätt så bra iallfall.. bara att grenen sitter vid knäna men den är iallafall as mysig! Ni får nog se en bild på den senare för jag orkar inte ta någon nu. Nu ska jag nog börja plugga lite inför NO:n på onsdag och sen mysa lite till i min onepiece ;) ciao

i wan't more

nu är jag hooome. dagen har vart huuur seg som helst och jag har haft världens huvudvärk. Efter skolan så åkte jag och jessica iaf till upplands väsby. kan ju säga att jag blev  rätt besviken på vart jag ska praoa.. hahaha, asså det ser inte ens ut som ett fik, utan det ser ut som ett hur där någon bor typ. och något annat som jag blev lite förvånad över va att min handledare är dvärg, ja ni hörde rätt, dvärg. Visst, det e väl inte värsta dealen men jag kände mig seriöst som värsta jätten när jag pratade med henne :oo hoppas verkligen att jessica också får prao där men vi skulle ringa dit imorn och höra! får bara hålla tummarna helt enkelt! :) nu ska jag sätta på ett avsnit av oth och ta något att dricka, puss
skolavsluting last year, fyfan va jag längtar dit.

Upplandsväsby

Sitter nu och väntar på att no lektionen ska börja. Idag slutar vi tio i tre och då åker jag och Jessica till min PRAO för att snacka lite med dom och så. Men nu börjar lektionen så vi hörs sen, puss

Play some music

Sitter och dunkar some music efter en lite seg dag hemma. Men söndagar ska väl vara så? Haha, vila sig inför en hel skolvecka. Jag har i alla fall inte gjort så mycket. Kollat på lite oth, käkat lite och typ läst.
Imorgon blir det dans hela eftermiddagen och kommer som vanligt hem sent. Så förvänta er inte någon bra uppdatering från min sida.
Juste, berättade jag att när vi va på restaurang i fredags så satt vi på samma restaurang som Lars Lejonborg. Haha, inte för att jag vet vem det är. Nån politiker väl? Vi fick i alla fall googla på honom för att se om det värkligen va han :)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och tvätta lite kläder. Puss så länge.

Bilder från Uppsala


Jonatan och Sebbe läser min solo tidning istället för att koncentrera sig på tävlingen..

Jonatan :)

Oskar, Ludde, Melina och Wille

Sarah och Philip

Trött Jonatan?


Haha, på bussen hem :)

it's mine

hej på er! förlåt att jag inte uppdaterat nåt men har inte riktigt vart på humör för de heller.. känner mig nedstämd på nåt konstigt sätt men jag antar att det är så det ska vara. min dag har iaf spenderats framför oth och så har jag faktiskt vart ute med freja, ätit och målat naglarna! om ungefär en timme ska jag gå ner till träningen och köra lite styrka men innan det hinner jag kolla på ett till oth avsnitt. puss
lääänge sen, men jag saknar sommarn och allt.

Let's go spend some money

tjaa, sitter här i mitt rum och chillar, borde egentligen städa lite eftersom en del av släkten kommer idag och firar min födelsedag. Har varit vaken i några timmar nu men sitter fortfarande i mjukisdressen.. Jag orkar verkligen inte klä på mig just nu, är rätt trött faktiskt även om jag sov typ 9 timmar inatt. Aja, sitter som vanligt och tittar på lite kläder och väskor på nätet.. Juicy Couture blev det den här gången :p Sen blir de väl Shaytards, men vi får se.

Fun fun

Tjena! Uppdateringen igår och idag vet jag varit riktig dålig, men jag har inte hunnit blogga. Full fart likosm. Eftersom Sarah hann föra att skriva om vad vi hittade på så om ni vill veta får ni läsa hennes inlägg. Jag kom i alla fall hem från Frida för ett tag sen. vi alla i A-genget hade värkligen haft en toppen kväll och natt. förutom nån gång mellan typ kvart i tion och halv elva, då det va riktigt B. Asså såå seegt.. Aja, vi tog tag i våra liv och hade det bäst rästen av kvällen ;) Frukost i dag blev BJ (glassen). Smaskogt värre.
Ni ska jag sätta på en film, så skriver ag kanske mer senare. Lägger in lite bilder ifrån restaurangen. Pöss pöss.




Love u

tjaa, som sarah skrev så har vi varit lite upptagna idag därför ingen bloggning, men igår kväll var mysig. eller aa, efter vi hade träffat de som inte har något liv  :)  och omg, jag fick den bästa födelsedagspresenten ever! Jag älskar den! Tack så jätte mycket tjejer! slänger upp en bild på min skönhet här efter, men nu ska jag nog bara chilla hemma framför datorn... Skööönt.

En äkta Marc by Marc Jacobs Key Pouch! O M G, älskar er girlies!

kult, jättejättekul

hej! förlåt för den usla uppdateringen men vi har vart lite upptagna med lite andra saaker. igår åkte vi in till stan vid fem, där käka vi på ciao ciao eller va de hette. de va iaf super mysigt och mumsigt! efter det åkte vi till mörby och köpte 6 bj! sen åkte vi hem alla hämtade sina saker och så sen vid typ nio-halv tio drog vi ut och träffa några, kan ju inte påstå att det var jättekul så vi drog rätt snabbt. vi fick också lite hemligt besök  på kvällen, hehe. aja, idag har vi iaf ätit frukost, ätit glass, kollat på film, snackat och spelat kort! :D nu tänkte jag som vnligt sätta på ett avsnitt av oth och så får vi se vad som händer ikväll, kanske bara blir en vanlig hemma kväll, är inte så fel de heller.
puss
älskar er tjejjor :)

grymt

hej! vet faktiskt inte hur många avsnitt jag kollat på idag.. hehe men det e så jääävla grymt! aja, nu väntar duschen på mig och sen ska jag gå och sova :) imorn slutar jag tolv eftersom vi ska få kompensation för att vi har stannat efter skolan så pass många gånger. så då ska jag och wilma nog in till stan, hon skulle fixa något med sin prao och sen ska göra hemlisar :) men nu måste jag gå och duscha! puss
graaaaaattis jennish :))))) <3

rich girl, baby

hej, först av allt måste jag bara säga GRATTIIS JENNY ÄLSKADE VÄN! hon fyller 15 idag så alla får gratta henne :)

För en stund sen så kom jag hem från mitt utvecklingssamtal, det gick helt okej.. måste börja jobba lite bättre hemma bara.. du vet, twitter tar över intresset ibland ;) btw, Jag är än en gång nykär i Justin Bieber.. my future husband, my happieness, my everything. Tyckte bara ni behövde veta det :)


jag och Jenny sommaren till sexan(?). Love u girl


teknik åttan

hej! nu är jag hemma. Dagen har som sagt spenderats i uppsala. Vårt instrumment som vi hade byggt lät ju inte så jättebra.. haha, sen gick de inte heller jättebra på frågorna men det gick faktiskt helt okej. Något som det gick super bra i det var i design! Vi vann både i snyggast skyllt och snyggast design på instrummentet! är vi inte grymma?! Det va iaf kul, en annans sak som va lite kul va att sollentuna musikklasser vann hela skiten och alltså så vann sollentuna ALLTING! SOLLENTUNA ÄR GRYMMMAAA. nej, men typ :) haha, aja nu ska jag sätta på ett avsnit av oth och värma mig med en filt, har ni sett vädret liksom? typ storm.
puss
tyvärr glömde jag ta några bilder, men wilma tog några!
så det får bli en favorit i repris :)

Uppsala universitet

Sitter och degar i universits lokalen. Vi gick tyvärr inte vidare till finalen, men vi va ganska nära.. Vi får heja på Sollentuna musik klasser. Sollentuna äger ju ;) aja, vi vann faktiskt designpris för både våran hejar skylt och instrument. Haha, det är lite kul att just det som jag och Sarah laggt ner tid på. Nöjda brudar asså ! :) aja, nu ska jag vara lite social. Hörs senare !

Uppsala

Nu sitter vi på bussen på väg till Uppsala, tagga gaaaalet! Puss

snygg var han iallafall

har degat framför tv:n sedan halv åtta idag, men har faktiskt lyckats bli klar med båda svenska grejerna och matten! typ första gången ever. Sista programmet jag tittade på var Grey's anatomy, måste bara säga att en av dom där läkarna är så grymt snygg! hehe, vet inte vad han varken heter på riktigt eller i serien så kan tyvär inte fixa bild på honom men jag är säker på att ifall ni såg kvällens avsnitt så vet ni nog vem jag menar ;) Aja, jag hade iallafall tänkt att dra mig mot sängen nu, är trött som aldrig förr, haha nerå men är jätte trött. Förhopningsvis så orkar jag läsa lite i min bok som vi läser på engelskan.. den är faktiskt as bra och jag är helt fast! hehe, slänger nog upp en bild på den här nedanför, alla måste faktiskt få chansen att veta om den här underbara boken. I'm in love!


Klantigt värre

Gud vad jag är sur på mig själv just nu. Jag har tappat mitt sl kort. Så jäkl klantigt! Och pappa hade precis betalt 500 kr för att få ändra kortet till plus. Fattar ni? Aja, snacka om att kasta pängarna i sjön. Men jag har varit ute och ltat ett bra tag för at jag tror att jag tappade när jag skulle till affären och det måste ha åky ut samtidigt som jag tagit upp min Iphone. Båda låg i fickan. Mindre smart.. Men inte nog med det. Jag skullle kolla upp hur man får ett nytt kort från sl, för det brukar man ju alltid få när man beställt et från internet. Men då läste jag att man typ måste registerat kortet på sl:s hemsida eller nått. Och det har ju jag inte gjort.. Inte heller så smart. Men ingen är perfect, får trösta mig med det. 
Nu ska jag borsta tänderna och ladda inför imorgon. Puss och kram sålänge !

Tagen på bussen påväg till nsn premiären :)
 

12 h

nu är jag äntligen hemma. eller jag kom hem för 40 min sen, alltså har jag vart i skolan i 12 jävla timmar. fast om jag ska vara ärlig gjorde jag inte särsklit mycket dom sista timmarna.. aja, nu ska jag sätta på ett avsnitt av oth! puss

Tragiskt

Hej! Jag sitter just nu i skolan och har vart här sen åtta i morse! Yeh. Men vi ska ju tävla imorn och det är lite kaosigt. Vet inte riktigt hur länge jag ska vara kvar. Philip hälsar btw. Nu måste jag hjälpa till lite. Puss hej

٩◔‿◔۶ yay,

kom hem från skolan för ett rätt bra tag sen. Gick och gjorde om ett läxförhör på omprovstiden (LÄXFÖRHÖR. vem måste göra omprov på läxförhör?), det var spanska och jag kunde precis lika lite som förra gången.. glömde spanska böckerna i skolan igår. Kom hem vid typ 15:40, satt vid datorn en stund sen började jag skriva på min bokrecension som skulle varit klar för någon vecka sen. bäst man är va? aja, nu är det klar iallafall.. nästan, måste kolla upp ett citat från boken också men den är i skolan så det får bli imorgon. Hade tänkt att börja skriva på min deckare nu.. skulle också varit klar för någon vecka sen.., men vadå, man fick ju faktiskt bara 4 lektioner på sig? dock tror jag att jag har glömt att skicka den från skolans konto, så jag får logga in hemifrån. najs.

ps. Jag vet att det är tråkigt med bildlöst men vad ska jag ha bild på egentligen? har ingen webcam heller så kan inte posta egopix i varje inlägg, synd.

Ledig dag typ ;)

Jag och mamma har precis kollat klart på I taet lyser stjärnorna. Mamma storgrät som vanligt. Jah har gråtit färdigt till den filmen. Vet faktiskt inte hur många gånger jag sett den nu. Aja, jag är i alla fall helt frisk, så jag skulle nog kunnat gått till skolan, men alla vet ju hur mammor är.. JAg fick ju ialla fall en ledig dag :) Men jag ska nog ta det ganska lungt. Ska sätta på Stockhom-Båstad och efter det ska jag leta upp en ny serie. Hellcats. Värkar vara hur bra som hälst. Aja, jag tänker inte lägga in en bild på mig för jag look like crap just nu. Men ni får en från resan i sommar till Italien.

Sjuk.

Linger i soffan ute i vardagsrummet och väntar pÅ att mamma ska komma ner med frukost. Blev sjuk inatt, men behöver inte gå in på detaljer. Nu känner jag mig i alla fall mycket bättre. Måste komma till skolan imorn. Vi ska ju till Uppsala och tävla i teknikåttan. Har varit taggad till det här hur länge som hällst och tänker komma imorgon ! Aja, nu ska jag fortsätta degs framför tv:n. Skriver mer senare. Puss så länge !

hata rubriker.

hej! Nu har jag kollat på ett, eller två kanske de va förresten, till avsnitt av oth. men nu blir det iaf duschen för mig, sen lägger jag mig nog i sängen och ska försöka plugga så mycket som möjligt! så godnatt på er, vi hörs imorn!

ute med hunden

hej! kom precis tillbaka från en promenad med Freja, min hund. Innan det har jag hunnit kolla på två avsnitt av oth, kört pytte lite styrka och ingenting mer tror jag.. jo, jag har packat upp mina kläder från göteborg. Nu tänkte jag äta lite mango och sen se vad det e på tv. troligen kommer jag nog sitta kvar här och nörda oth. puss
freja på bild :)

Lyckat+Katastrof!

Kom nyss hem från Sofia. Skulle kolla ut hennes nya ursnygga rum. Fy vad avensjuk man blir! Riktigt lyckat asså. Ljust och allt det där. Jag va bara där en kort stund eftersom jag skulle hem och äta och hon skule plugga men hon hn i alla fall visa mig Rebecka Blacks musik video till Friday. Asså skojar dom. Så sjukt dålig! Alla andra vet väl redan det här, men jag är ju lite efter så.. Haha, ville bara säga att det va katastrof! Stackars rappare som va med. Skulle typ skämas ihjäl!

Grattis Oskar! :D


Vill bara att alla ni där ute ska veta att Oskar fyller 15 idag! (som Sarah skrev) Snart är det bara jag kvar somfortfarande är 14.. Aja, ett fett grattis till dig homie+ massvis med pussar och kramar !

Äntligen

Äntligen så funkar nätet igen! Har gårr här hemma och försökt att fixa internett, men som vanligt så funkar det aldrig när man värkligen behöver det.. Jaja, nu ska jag sluta klaga.
Efter skolan gick jag hem till mamma och tog en kopp te. Och gissa vad för te jag hittade?! Ett te med supersöta små röda hjärtan. Synd bara att det inte smakade lika bra som det såg ut. Men som tur är så kom mamma hem med nytt te nyss.
Ja, vad har jag anars hunnit med? Jag har typ provat lite vårjackor som jag rotade fram, men kom ganska snabbt fram till att dom är för klalla just nu. Idag var det ju i alla fall hur kallt som helst. Och snart så är det ju påsk och allt. Brukar det inte vara i ala fall lite varmare då? Är så himla trött på kylan nu. Våren får faktiskt skynda på lite..
Ikväll hoppas jag på att hinna med att åka till gymmet, men tror inte att det blir av. Men nu ska jag nörda datan så vi hörs sen ;) Puss puss

som vanligt

hej! som jessica sa slutade vi en timme tidigare för att vi hade inställd idrott :) när jag kom hem satte jag mig och plugga på en gång, men saken är den att jag känner att jag kan typ det mesta och då blir jag så himla okoncentrerad och så slutar det med att jag sitter här. yey. Idag ska jag iaf göra min styrka igen, orkar verkligen inte men det är liksom ett måste känns det som.. usch, blir alldesles seg bara jag tänker på det. Men det behöver jag ändå inte göra just nu :) tror jag sätter på ett oth avsnitt! puss
min dude oskar fyller år idag! Grattiiiis hottie :)

najs ju

tjao, kom hem från skolan för typ en halvtimme sen, fick sluta typ en timme tidigare pga inställd idrott! :) Just nu sitter och tittar på OPI nagellack, i London kostar dom ju faktiskt bara 100 istället för 150 som dom gör i sverige.. får passa på då! Köpte mitt i Italian Love Affair i USA, där kostar dom bara 80, men finns inte så mycket att göra åt saken ;) ser verkligen fram emot alla saker jag ska köpa där! Urban Decay primer potion, MAC fluidline, Too faced Natural eye pallette och som sagt OPI nagellack för att bara nämna några få ;)
aja, ska återgå till twitter och OPI nu, vi hörs väl.

Skype med dom bästa ;)



Kom hem från dansen för ett tag sen och sitter just nu och skypar med Jessica, Jenny och Sarah. Vi försöker att planera helgen men det är lite svårt.. skai nte tråka ut er med några detaljer.
Snart så ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det sängen. Så himla skönt att slippa tänka på plugg hela tiden. Det värsta är över för tillfället så kan bara ta det lungt och leva livet på riktigt ;)
Dansen idag gick bra. Jag fick reda på en helt sjuk grej om Stadsministern men tänker inte dra det här i bloggen. Haha, nu blir ni allt nyfikna va ? :P Jag fick också reda på att en av alla dansuppvisningar kommer att vara framför pressen. Massvis med media folk osv. Sjukt kul ! :D Aja, nu måste jag hoppa in i duschen. Tror inte jag skriver mer ikväll, så godnatt !

skypee jao

hej på er! det blev inget mer plugg, kanske hinner med de lite senare. men jag har iaf vart ute med hunden, tjockat mig med godiset som var kvar sen göteborg och kollat på lite olika tv-serier. nu ska jag iaf skypa med min härliga bruds :) eftersom jessica fyller år idag och jenny fyller år på torsdag så ska vi planera hur vi ska göra i helgen!
Jag känner att den här veckan inte kommer bli särskilt lugn om man säger så.. imorn är det bara hem och rå plugga, onsdag är det träning men vet inte om jag ska gå på den eftersom jag har lite hemlisar att göra, torsdag ska jag dit jag ska praoa och snacka med dom lite och på fredag så är det troligen då vi ska fira mina favvobrudar :p så jag har rätt fullt. Anteckna gärna btw. Men nu ska jag kolla om resten av tejjerna är online! puss

happy birthday to me

tjaa, fyller ju 15 idag, cuz I'm cool like that. hih, nej men än sålänge har jag haft en jättebra födelsedag faktiskt! Var ju ,som sarah har skrivt, och fikade på figges efter skolan med vännerna :) Nu sitter jag och fördriver tiden lite grann på datorn, mamma och pappa kommer nog hem snart och då blir det super god middag! Vi har typ som tradition i våran familj att den som fyller år får bestämma middag den kvällen heh.. om vi inte äter ute förstås men det brukar mest bli på helgerna :) Ikväll så har jag iallafall bestämt att vi ska äta Lammytterfilé med potatiskroketter och Wiskeysås! och till efterrätt blir det fransk choklad tårta. Naajs.


gammal bild från sommaren till sexan.. cool man var

borde verkligen inte

hej! borde verkligen inte skriva det här, men vad gör man när man e så otroligt smart att man glömmer so-boken i skolan när jag har världens största prov på onsdag! känner att det här kommer gå grymt bra! yey. aja idag så jobbade vi iaf röven av oss i slöjdsalen. Vi ska ju iväg på en tävling på torsdag och vårt arbete är inte riktigt klart om man säger så.. så det jag har gjort är att gått runt och skällt på folk. usch, känner mig ibland som värsta bitchen. nej, men nån måste ju få folk att jobba.. hehe. efter skolan drog jag, jessica, wilma & kim till figges (ett fik) och fikade lite för att fira jessyyy! Ni har väl inte glömt bort att hon fyler år idaaaaag?! :DD
Men nu ska jag försöka plugga lite mer och sen kolla på ett avsnitt av oth. puss på er.
GRATTIS BÄSTUSEN FOREVER, ÄLSKAR DIIG!

På bussen

Sitter på bussen på väg till dansen och dunkar musik i hörlurarna. Efter skolan drog vi till figges och fika lite eftersom Jessica fyller hela femton år idag! Grattis grattis grattis. Vi tyckte hon förtjänade det ;) haha, men hon åt i och för sig inget eftersom hon fick en tårtbit på lunchen. Men vi andra, jag och Sarah käkade på som vanligt. Men nu så är jag snart framme så måste sluta. Får se om jag pallar skriva något ikväll. Puss så länge !

Sängen kallar

Har kollat klart på Mästarnas mästare och ska gå och lägga mig nu. Fast jag är inte direkt trött. I fredags så blev det ganska sent eftersom jag va tvynge att fixa en grej och min data kronglade, i lördags så va ju Jessica hemma hos mig och jaa, behöver väl inte säga så mycket mer.. Haha, vi kom i säng ganska sent i alla fall. Men får försöka läsa en bok eller nått så smnar jag nog snart :) C U !

Godnatt!


tröött

hej på er igen! Jag är trött som vanligt och min kväll har spenderats framför oth. har ett avsnitt kvar på säsong tre, känns som jag kolla typ överdrivet mycket.. haha, aja. nu ska jag gå och duschat och sen kanske titta på det sista avsnittet men vi får se om jag orkar. Imorgon fyller ju jessica år (:DDDD) så jag vet inte riktigt än vad som händer efter skolan men om det inte gör det så ska jag hem och rå plugga, för jag hörde nämnligen att provet var svårt och en del skrev 15 sidor. är så otaggad på det här kan jag ju säga.. usch, aja nu ska jag inte tråka ut er med med en massa onödig information. puss

Thailand movies

Sitter framför datan hema hos mamma. Efter att Jessica och jag käkat en hel typ kladdkaka gik jag ut med hunden och Jessica stack hem. Mamma hämtade senare mig os pappa och vi åkte till vivo för att handla mat. Sushi för mig och Pizza till mamma. Vi skulle också hyraen film men mamma hittade inte den hon ville ha så då sket vi i det. Haha, hon är lite envis asså ;) När vi kom tillbaka så hitade vi en fin liten böter på fönsterutan. Mamma blev jätte glad och skrattade hela bilresa hem ;)
Efter maten så satte vi oss i sffan och kollade på några videos från Thailand. Man längtarara lite tillbaka... Aja, tänkte lägga upp några här en nu när Jessica visat mig hur man gör,haha.
När mamma lagt lillrorsan å ska vi sätta på mästarnas mästare och efter den får vi se om jag hinner kolla på Stockholm-Båstad på datan. Men nu ska tita lite i Garderoben efter något att a på sig imorgon. Borde og städa lite också..

Ballaste eller vad ?!

jävla kladdkaka

tja, kom hem från Wilma för typ en timme sen.. har hunnit äta lite middag och vila lite. Mår så grymt jävla dåligt efter den där kladdkakan, fyfan vad mycket jag åt, är alldeles yr.. så ja. Ska nog sitta här i soffan ett tag till, sen blir det duschen..najs.

heemmmmmmaaa

gisas vem som är hemma? jo, jaaag. hehe, nej men jag kom hem för kanske en timme sen. Kan berätta lite vad som hänt under helgen..
Fredag: Jag var ledig från skolan eftersom jag först skulle till doktorn och sen åka till göteborg. Vi åkte från sollentuna vid typ ett och sen satt vi där i sex timmar och tjockade oss med 2 kilo kakor + godis! När vi kom fram vid sju typ så tävlade några andra tjejer i vår förening så vi gick och hejjade på dom. Vi lämnade då alla våra saker i bilarna. När vi kom tillbaka så va det helt kaos i bilen och allas handväskor + en stor väsak (med kläder och sånt) var borta. Så det va lite kaosigt och vi sprang runt och letade efter våra saker. Vi pratade även med polisen och efter kanske efter en&enhalv timme fick vi gå dit vi skulle sova. Eftersom jag var en av dom som förlorat min väska hade jag inte heller någon mat jag kunde äta, så jag, wille, olivia & jossan drog till donken och käka lite nattmat. musigt värre, liksooom.
Lördag: Vi gick upp runt åtta och drog direkt till matsalen. När vi ätit drog vi tillbaka till rummet och chilla lite, sen dro vi ut på stan för att kolla läget, det var lite synd att det regnade och var rätt kallt, annars hade det nog vart ännu mysigare. Efter det gick vi och mötte några som hade kommit med tåget och så gick vi och shoppa lite. Sen var det lunch som gällde och efter det var det direkt till rummet som gällde och vi började fixa oss inför tävlingen. Själva tävlingen gick väl sådär, vissa varv var skit bra medan andra sluta med typ faceplant.. även friståendet gick det inte lika bra som det brukar, vilket inte är särkillt konstigt eftersom vi lärt oss en helt ny del på två veckor.. aja, efter tävlingen var det att rusa till maten för att sen snabb duscha och sen vidare till discot. Grejjen var den att det va 82 lag med på tävlingen eller ska jag säga, 82 TJEJlag. Så det var inte en ändaste kille där inne. Jag kan ju säga att vi blev rätt besvikna. Men vi kötta på och gjorde det bästa av saken. Vi gick till vårt rum igen vid tolv där satt vi och sncka innan vi somna.
Söndag: Vi gick upp runt halv nio och drog och åt på en gång, efter det gick vi till rummet och packa ihop alla saker och sen drog vi mot stockholm! Och nu sitter jag här. Ska nog sätta på ett avsnitt av oth nu, så höres vi sen! :*
+ När vi stod och bytte om efter duschen så ringer jessica till mig och säger att någon hade hittat våra väskor. Någon hade tydligen kommenterat bloggen och sagt att han hittat mitt id och min väska plus några andra. Så min tränare åkte och träffade honom så jag har fått tillbaka min väska nu och vissa saker som låg i också! :)

Vivo nästa

Nu drar jag och Jessica till Vivo för att köpa lite kladdkaka. Smaskens ! :)

Vi önskar du va här !

Och det slutade som vanligt med att...

Jessica sov över. Just nu ligger vi i soffan och vaknade nyss. Haha, i alla fall jag. Jessica ligger fortfarande och snarkar sött på sin sida av soffan. Igår så va vi uppe och kollade på film halva natten typ. Men vi han bara se en film. Det tog hur lång tid som helst att få över den där jäkla filmen på ett minne och sen få över den till tv:n här ute. Fick typ damp... Men det va helt klart värt tiden. Filmen va så himla bra. Burlesque heter den. Typ djävulen bär prada, fast med mer musik och show. Den kommer att hamna högt uppe på min film topplista ;) men nu så ska jag vecka Jessica och dra upp henne till köket för frukost. Pussar så länge :)

myskväll

har precis ätit och ska väl börja dra mig mot Wilma snart.. hoppas verkligen att jenny kan komma senare! aja, ska börja fixa det sista sen ska jag höra med Wilma om hon har hunnit äta klart :)
har har faktiskt blivit längre ;)

Jessica is soon on her way to my place


Nu ser det ut som om jessica kommer hit. Hoppas att Jenny också kommer men hon viste inte om hon hade tid osv.
Men vad ska vi hitta på då? Film kanske? Problemet är att vi värken har något att drika eller äta. Prut också ! Haha, vi får helt enkelt ställa oss och baka :P nerå, men vi kommer nog på nått när hon kommer hit ;) Nu ska jag i alla fall upp och käka middag. Puss på er !

Dagens vill ha !

Jag är så himla taggad på ett riktigt rött läppstift. Super snyggt ju ;) Desutom så måste jag ändå köpa ett till dansuppvisningarna i vår.. Max factor har ju en så kallad lipfinity. Som en penna. Den värkar bra och är desutom matt. Annars så blir det nog make up stores röda läppstift.


Max factors lipfinity. (Det röda längst ner) Eller..

...Make up stores röda läppstift. Hjälp !

ensamt ikväll?

blir ingen Matilda ikväll, får se om jag hittar på något annat kul.. annars blir det att vara helt ensam hemma eftersom mamma och pappa drar iväg på annat håll. Varit ensam hela dagen så det blir ju suuper kul, verkligen. Aja, ska försöka ragga upp någon kompis :)
Just nu sitter jag och chillar framför tv:n.. fett illa om man jämför med Wilmas dag, det är ju faktiskt grymt skönt att träna! Tror jag har övertalat mamma att köpa månadskort till mig, Nice. Då kan vi träna tillsammans mycket oftare Wilma ;)
Ska gå och sätta på mig någonting fint casual nu, alltid nice.

Tumblr_lj15xoo0y91qgzz1to1_500_large

just do it

någon snäll människa som har lust att hjälpa till? klicka HÄR och signa!

Lördags chill i mjukisdressen

Kom nyss hem från gymmet och sitter i min supersköna nya mjukisdress. Körde ganska hårt idag. Speciellt med styrkan. Pappa hjälpte ;) Strechade ganska mycket också. Mitt mål är att kunna gå ner i spagat på båda benen och kanske kunna gå ner i split. Grejern är att jag har sträkt mig på ena bebet och det har inte blivit riktigt bra en. Därför har jag tagit det väldigt lungt. Känner mig som en stel lite pinne på dansen.. haha. Det ser i alla fall ut som om att jag får ett månadskort nu nästa gång jag ska till gymmet. Pappa tänkte köpa ett hel-års kort, men jag tyckte att det va bättre att prova en månad och se hur det går.
Snart så ska jag nog sättap på en bra film och hoppas att fia svara på mitt sms. Och juste, jag har ju lite godis kvar sen igår, najs asså ! :)

"Denmark was amazing"

Vaknade för typ 2 timmar sen, är ändå jävligt trött så tror jag ska gå och ta en dusch alldeles strax :) Sitter och fixar lite inför London resan som vanligt då.. I'm obsessed! heh. Idag har jag bara hunnit äta lite frukost, inget mer faktiskt.. sitter fortfarande i sängen och degar ;) Ikväll så ska jag, mamma och pappa kanske dra till Matilda och hennes familj och äta middag, det är inte säkert än men ni får väl antagligen reda på det lite senare ;) aja, ska hoppa in i duschen nu.. känner mig fett gross.
Bild från Danmark igår.. tjena Bieber

Äntligen Gymmet !

Godmorgon ! Nu drar jag snart till gymmet med pappa. Ska som vanligt bli ap skönt. Jag önskar att jag gjorde det oftare men dom senaste veckorna har jag inte haft tid. Det har vart flera prov, prao letande osv. Men nu kör jag igång igen ;)

Välkommen till Göteborg!

Nu sitter jag på luftmadrassen och väntar på att alla ska bli klara så ska vi öva lite på vår dans tror jag, lite senare idag ska vi tävla och jag tycker att alla ska hålla tummarna för oss! En sak som hände igår är att efter vi hade kollat på tävlingen igår kväll skulle vi tillbaka till bilarna och packa ur dom så är allas handväskor borta och en av dom stora väskorna var också borta! Inbrott i bilen, jag hade som tur inte något särskilt värdefullt i den men ändå, det känns fett jobbigt. Dom andra förlora dessvärre nycklar bankomat kort osv.. Välkommen till Göteborg liksom!

The time of my life

Sitter och kollar igenom en kompis blogg. Hon bor i Thailand och hon och jag gick i samma skola me massvis med andra. Och nu ser jag hur kul dom värkar ha det. Längtar så sjukt mycket tillbaks. När hela klasssen sov över hos en kompis och kollade på skräckfilm hela natten i hennes hemmabio. Vi käkade massor med chips och hjade det så himla bra inser jag nu. Vi solade tillsammans och chillade galet. Hoppas värkligen att jag får träffa dom snart igen. Lite bilder från några av de absolut bästa tiderna i mitt liv.

De helt sjuka kvällarna när vi dunkade music och grillade på stranden






Spelkvällarna




Sleepover @ Ellies place





Alla andra minnen och stunder man aldrig glömmer






Under the coconut tree we stay


"cannot believe how loud they were. Has to be the loudest yet. Has to be."

funderar på att gå och lägga mig i sängen och titta på en film.. är alltid så himla trött på fredagar, efter en hel vecka med skola liksom. Aa, så får det bli. Och medan man är inne på twitter så får man ju höra att Danmark måste ha varit de mest högljudda konserten än sålänge.. hade varit högre om jag varit med, men What to do?
aja, ska sluta deppa och gå och lägga mig istället, vi hörs väl imorgon :)

@ papps

Sitter hemma hos pappa nu med pappas mysiga mössa på sig. Är super snygg just nu ;) haha. Efter skolan så åkte jag direkt hem till pappa och gick ut på promis med hunden. Tog en sväng förbi mamma för att hämta upp ett par saker också. När jag kom hem så mötte pappa mig i dörren så vi åkte vidare till Edsbergs centrum för att handla lite mat till ikväll. Det blir oxfilé och potatis. Smaskens. Köpte också en stor påse med godis...:)
provet idag gick helt okej tror jag. jag kände mig säker på alla G-frågor, men VG och MVG frågorna är jag lite tveksam på. Hoppas i alla fall på ett VG ;) Nu ska jag upp och hjälpa pappa med maten. Hörs senare !

Skulle göra vad som helst för att få vara i Danmark

kom hem från skolan för typ 1,5 timme sen, fett najs med helg. Tror inte det händer något särskilt ikväll utan det blir nog bara mys framför datan.. länge sen faktiskt. Och till Sarah, opereras? :o omg, kommer du bli typ nersövd och grejer? detta är anledningen till att jag inte går till doktorn.. fett läskigt ju.. vi får prata mer om det senare!
Nu ska jag nog sätta på lite musik (glömde det :o) och chilla galet framför datan.. än en gång skönt med helg! Ska nog kolla upp lite London saker också, man måste ju vara förberedd ;)
oj, glömde nästan bort att det är min födelsedag på måndag..
 

Göteborg next!

Nu sitter jag i bilen påväg till Göteborg! Jag har haft en jättestressig morgon, därav ingen uppdatering. Jag va hos doktorn också och jag har tydligen nån skada i minisken så jag ska opereras.. Aja, nu hinner jag inte skriva mer. Vi hörs på söndagkväll! Puss

RSS 2.0