förslåt, fast ne

förlåt för den usla uppdateringen från min sida idag, fast jag har faktiskt mina skäl.. jag har vart med sanna hela dan och vi har haft det super mysigt! först åt vi nere på sushin och satt där och sancka en massa skit, sen drog vi hem till mig och kolla på film & tjocka oss med ben&jerrys :) hon trog vid 6 och då gick jag upp och duscha och sen kom morfar och hans fru hit och firade mig, ytterst trevligt.. haha, nej men vi åt god mat och sånt, nu ska jag sätta på oc och ha det najs :) puss på er!
nyblven 14-tis :)

Sjuk...

Det här är nog ända gången som jag faktiskt har en bra ursäkt till varför jag inte uppdaterat på typ hur länge som hällst. Har legat sjuk nu sen i typ lördags. Usch och fy vad jag hatar att vara sjuk. Har haft runt 39 graders feber och knappt orkat gå upp från sängen och soffan. Varje gång jag rör mig känns det som om någon slår en hammare i huvudet och jag börjar att rysa. Hade hoppats på att bli frisk tills Riga resan imorgon, men vi får nog se hur det blir med det... Vi får väl skjuta upp resan till på onsdag. Nej nu ska jag vila och kolla färdigt på filmen. Skriver kanske senare om jag orkar :)

Grattis till Sarah idag :D

Först måste jag bara säga GRATTIIIS SARAH PÅ DIN BÄSTASTE FÖDELSEDAG! hehe :D

Pinsamt nog så vaknade jag för en och en halv timme sen.. jag vet, asså jag gick och la mig vid typ halv ett. hur fan kan man sova 14 timmar? aja, Har inga riktiga planer för lovets första dag men tror att jag ska ta en lång ducsh nu och sen fösröka läsa lite i min Svenska bok.. måste vara klar nästa vecka och har typ 80 sidor kvar, inte så mycket jag vet, men har du försökt läsa en bok som du inte gillar? precis, det suger.

Ska dusha nu, hörs

15!

hej på er gullungar! :) nu är jag äntligen 15, eller det beror som sagt på hur man ser det.. :p aja, idag ska jag vara med mina kära vän sanna och vi hade tänkt att gå på bio tror jag, så ska kolla om det går några bra :) det går typ inga bra, eller dom går för sent så jag hinner inte hem innan min morfar kommer så jag pratade precis med sanna i tfn och vi bestämde oss för att hon kommer hit så går vi ner till centrum och äter sushi och hyr en film och har det mysigt! låter inte det typ aaawsome? :D aja, nu ska jag kolla på ett avsnitt oc innan sanna kommer!
puss på er!
bild briist typ

Förvirrande

Tio minuter kvar tills jag fyller år, ellerdet beror på hur man ser det egentligen är det ju en dag förtidigt? Eller? Ska iaf sova nu så godnatt på er! :*

143 I really do

tjabba, är helt sjukt trött. typ alldeles super seg i huvudet.. och jag åt ingen middag idag så är hungrig också.. Funderar på om jag ska gå o fixa något att äta eller gå och lägga mig? tror att jag går till köket om en liten stund även fast mina ögonlock skulle kunna dö när som helst. Sista inlägget för idag, godnatt luuvies

and just so you know.. its called FACEbook not BODYbook ,so put your boobs away whoree.

i'm on the right track

idag har jag inte gjort något annat än att sitta framför datan eller tv:n, inte vart ute nån ändå gång! inget att efterstärva, fast det behövs faktiskt ibland. imorgon är det.. trummvirvell... min födelsedag! känns lite konsitgt, jag har liksom levet i 15 år! lite sjukt sådär.. aja, min morfar kommer hem till oss på kvällen och vi ska äta middag och sånt, men på dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. tror jag ska umgås med min kompis sanna :) men vi får se vad som händer!
det där med att lägga upp bilder var inte min sak, så jag pausar lite i det kanske börjar senare, just so you know!
puss

sjukling

pratade nyss med wilma i tfn och hon ligger hem och e sjuk den stackarn :( feber och ont i huvudet hade hon.. så jag tror inte det blir något gymmande, fast jag tror inte jag orkat annars heller, aja, jag har nu kollat på en film och ett avsnitt av oc, börjar fastna för de nu.. :) sak fortsätta kolla nu, uppdaterar mer senare :)
puss

lite nytt

Hemma från täby nu... fick med mig två av böckerna och ett par tights :)


sry

jag känner att dagens uppdatering total suger! förlåt för det, men jag har mått riktigt jävla dåligt. har haft sån sjukt mensverk att jag inte gjort annat än att ligga i sängen och tycka synd om mig själv. nu har jag tagit en alvedon så jag mår lite bättre iaf, smsade nyss wilma och fråga när hon var klar, men jag får se om jag ens orkar åka och gymma nu.. aja, något jag måste göra idag är att skriva vad jag ska ha med mig till hassela, jag vet inte om jag sagt det förut men min familj och tre familjer till ska till hassela och åka skidor på torsdag, jag e bort tills på söndag så då lär det bli rätt dålig uppdatering från min sida.. men mer om det sen! det känns som om det här blev värsta depp inlägget men jag orkar inte bry mig, hoppas ni mår bättre!
puss
förre året :)

fett depp

Vaknade för nästan två timmar sen. Har hunnit äta lite frukost och nu sitter jag och twittrar med en tjej som ska till danmark om 33 dagar.. så jävla depp, liksom jag vill också!!




godmorgon

nämen hej! jag e uppe feeett tidigt och jag vaknade faktiskt ännu tidigare :o det blev inge oc för mig igår så jag checkar det nu tror jag. idag tror jag det bler mys-dag plus sen att åka och träna, och det tycker jag låter riktigt bra faktiskt! ska ringa och höra med wilma också när hon är hemma och kan åka :) aja, nu blir det oc!
puss

böcker?

precis som sarah så ska jag börja dra mig mot sängen.. Är grymt trött men tycker ändå inte att det blev varken särskilt sent igår eller tidigt imorse så jag förstår inte riktigt varför.. aja, trött är jag iallafall.
Ser fram emot att få åka o träna imorgon. Ovanligt men faktiskt så gör jag det :) Troligtvis så kommer vi träna någon gång på kvällen eftersom Wilma ska jobba lite på dagen, så hade planerat att ta med mamma till bokhandeln.. Var tydligen bokrea nu också. Är fett sugen på att läsa Lauren Conrads böcker.. de ska tydligen vara lite som gossip girl, fast L.A style? Och så har jag hittat en författare som heter Sarah Dessen som också verkar rätt chill :) Är det någon som har läst någon av böckerna? Vet dock inte om de finns på svenska, men engelska brukar funka :)
        


   
Fina bilder, jag vet.

tröööööött

hej! sitter nu i min nya mjukisdress och typ halvsover.. är så sjukt trött. usch, och har ätit så jävla mycket skit idag så jag mår illa oxå. imorn bär det av till gymmet förhoppningsvis, men vi får se hur allt går. jag har iaf haft en jättetrevlig kväll med fina pressenter :) nu orkar jag inte skriva mer, så ska gå och lägga mig och kolla på oc eller one three hill, vad tycker ni? som om det e någon som kommer svara. aja, godnatt på er!


Victoria's Secret














Någon mer än jag som vill ha Victoria's Secret i sverige?
PINK all over liksom.


Gossip Girl

sorry för ingen blogning idag, men det är väl som det brukar. aja, Sarah drog iaf här ifrån vid ca 13, föresten sarah så glömde du lite saker här men vi fixar det nästa gång vi ses :) Efter att Sarah gått så satte jag mig och nördade datorn tills Wilma vaknade igen, hon somnade direkt efter frukosten och Vaknade igen vid kvart i två :p Wilma drog typ 30 min senare och sen dess har jag hunnit duscha, tittat på sista avsnittet i Gossip Girl, kollat på några najsa böcker som jag funtar på att beställa.. dock är dom på engelska men det är väl bara bra, eller?
Pappa ropade iallafall nyss att de tär mat, så måste tagga.


A dream is a wish your heart makes

15.59

nu har jag, duschat, målat naglarna, städat i mitt rum lite och hjälpt mamma lite. det finns mycket kvar att göra, ändå sitter jag här! fast det är ju en hel timme kvar så jag tror vi klarar oss, jag fick även världens mens verk så ska gå och lägga mig och dejta vetekudden ett tag! ni får hoppas på att wilma&jessica uppdaterar lite mer underdagen för jag tror tyvär det här blir mitt sista inlägg på några timmar.. men ni klarar er!
puss

but i like to do it

hej stalkers :)
nu är jag hemma igen och ska snart hoppa in i duschen och sen hjälpa mamma med maten och sånt, eftersom vi ska ha "släktkalas" här idag för MIG :D aja, ska berätta lite om vad som hände igår och jag börjar helt från början! :)
På musiken så skulle vi ju ha redovsingar och jag kan ju säga att min klass är ju inte så musikalik av sig om man säger så.. men det gick helt okej för mig, oskar & david som jag va med. sen hade vi so, inget speciellt hände, vi hann bara få våra prov på spanskan, det gick bra, sen var vi tvungna att gå mot busen eftersom vi skulle på studiebesök. orkar inte berätta allt som hände men helt random på donken så börjar mina kära vänner sjunga för mig och så fick jag en massa fina presstenter.. haha, en bh, ett par shorts som dom hade gjort själva(!!), ett typ hårband, fisk bullar och nån polsk efterrätt sak. Dom sista sakerna var från oskar, så typiskt honom! Men jag tyckte att det va jättegulligt att dom ens brytt sig, ni e så gulliga pojkar! :) efter vi hade vart på museumeet så åkte jag och wilma och mötte jenny, frida&vickan i mörby. Vi kötta på med saker för runt 800 kr, tjockisar. isf, sen åkte vi hem till jessica, eller jag och wilma gick hem med alla matkassar medans dom andra åkte och hyrde film och köpte godis! när dom kom till jessica sen började vi tagga gaaalet, hög volym, fjortis dunk & dans!
Sen var det dags för förrätt, toast med skagenröra. sen lite mer dans, sen middag då vi åt ryggbiff och pommes. och till sist efterrätt, marängswiss :D och så blev det ju lite presstent öppning för mig iiigen. fick en massa fina saker! en till bh, en parfym, och massa saker från the body shop :D taaack tjejjor! sen gick vi upp och kolla på film och tjockade oss med godis och chips. Det är väl en kort sammanfattning av vad vi gjorde men som jag sa tidigare var det längsen jag hade såhär kul! älskar er brudar :*
btw; cred till er dom orkar läsa allt!
you smile, i smile.
lägger upp mer bilder sen :)

Godis är godast på morgonen

Sho bree, sitter nu i jessicas säng och äter godis, därav rubriken :D så jäääklarns gott :) Aja, jag ska hem vid 12 eftersom vi ska få gäster men jg uppdaterar mer när jag kommer hem! Puss

Lucky as i'm

Nu ligger jag på en luftmadrass i jessicas rum efter en toppen kväll, det var länge sen jag garva så här mycket kan jag säga.. Jag fick en massa fina pressenter oxå :DD men jag berättar mer imorn för nu ska vi ha lite kvällssnack :D puuuss

@ jessicas home

Sitter nu i jessicas kök och väntar på dom andra brudarna! Nu kom dom så vi ska börja laga mat! Uppdateringen kommer troligen bli rätt så dålig, just so you knoow :) puss /swj

trevligt, trevligt

tjaa :) kom hem från skolan för ungefär 40 minuter sen.. Har plockat undan lite i mitt rum och så eftersom brudarna kommer hit ikväll och äter middag :) dock så blev det lite dubbelbokat i köket hemma hos oss för min brorsa och hans flickvän tänkte tydligen också laga middag, men vi får väl samsas ;) Mamma och pappa är borta ikväll så, aa. Sitter o tänker på om jag ska ringa och försöka fixa prao igen.. fast nej, jag vågar inte. får fixa det någon annan gång. Kanske bättre att åka dit, gå fram till kassan och fråga där? aja, vi får se hur det blir.. har iaf fått en prao lapp från Studie- och yrkes vägledaren.
Tror att jag ska fortsätta plocka lite här hemma nu. Och ta bort mitt nagellack. Och kanske måla nytt?

alexander skarsgård

nu har jag sett sista avsittet av true blood, och det va tydligen den sista sesongen men det kommer en ny i sommar! typ överlycklig! måste bara säga till er som inte vet, är alexander Skarsgård, så jäääävla snygg. helt sjukt, aja, nu ska jag bortsta tänderna och hoppa i säng, imorn blir en najs dag, längtaaaaar :D
puss på er gullungar.
jag dööööör

he-he-hej

tjabba! nu är jag precis nyduschad och fräääch, har tränat, ätit och prata lite i tfn sen jag uppdatera sist :) nu tänkte jag sätta på det näst sista avsnittet av true blood.. är det någon som vet om det finns mer än 3 sesonger av true blood? :o kommer bli fett lessen annars.. aja, ska inte tråka ut er mer. Puss
omg, feta gammal.

Hemligt, hemligt...

Tjenare !
jessica har nyss gått hem och jag har ätit lite. Först var vi och fixade en liten hemlig grej och sen så åkte vi hem till mig för att fixa ennu än ;) Ni får antagligen veta så småning om..
Nu så ska jag snart iväg på balett ås det blir inget långt inlägg men endå.. Imorgon så ska jag och sarah åka in med skolan till stan för att gå på något museúm eller något? Sen så kommer vi att möta frida, vickan och Jenny i Mörby. Där så ska vi handla massor till kvällen osv. Vi Ska ju fira Sarahs typ fördelsedag med en tjejkväll med middag och mys ;) Vi kommer som vanligt att ha det bäst!
Nej nu ska jag hoppa i träningskläderna och börja gå mot bussen. Hörs väl imorgon !

You are fuckin perfect to me !


what the hell

tjabba bloggen, kom just hem från Wilma.. Hon och jag har varit runt och fixat lite saker, sen gick vi hem till henne och fixade lite mer saker :p har inte särsklit mycket att skriva om eftersom allt är hemligt. Gick iallafall rätt bra för mig idag på matte provet, nöjd med mina 20 av 22 poäng eftersom jag nästan alltid får precis över G ^^ Som sagt, matte är absolut ett av mina starkaste ämnen! ;))
aja, tror att jag ska gå och öva lite på min låt på den gamla keyboarden, ska ju uppträda imorgon.


i'm counting down

sen jag blogga sist har jag ätit upp alla vindruvor jag köpte förut, skypa först med vickan, sen med frida, jenny & vickan och sen snacka jag med w&j. juste, har faktiskt snackat med lydia oxå! men tyvärr kunde inte hon följa med imorn :( vi bestämde nämnligen vad vi skulle hitta på imorn och det bli tjejkväll hemma hos någon, så det ska bli myyys :) imorn i skolan har vi musik då vi ska sjunga och spela en låt som vi gjort själva för hela klassen.. inte alls pinsammt och det är inte alls så att vår låt total suger! skit samma, det får gå som det går. det gick förresten jättebra, eller det känndes bra på matteprovet, inget va speciellt svårt så jag hoppas resultatet visar samma :) det blir so imorn oxå och då ska vi få reda på vad vi fick på inlämnings uppgiften, så det ska bli lite kul :) det blir förresten ingen träning för mig, kör lite här hemma ist, och det tror jag faktiskt att jag ska ta och göra nu!
juuuuste, för er som är intresserade har jag städat mitt rum oxå :D
pusss
att vi alltid varit lika handsoooome :)

dagen före imorgon

nämen hejsan!
just nu sitter jag och äter en macka och dricker lite te och väntar på att mina kära vänner ska logga in på skype, i ska nämnligen bestämma om hur vi gör imorgon, och jag ville bara säga att jag trodde ni skulle komma med massor av coola ideer, men icke sa nicke. aja, ska hälla lite mer honung i mitt te nu, men vi höres under dagen!
puss

Tandläkaren

Godmorgon på er! Jag sitter just nu hos min tandläkare och väntar på att hon ska bli klar. I skolan är det matteprov som gäller sen och jag har inte pluggat ett skit men det får gå som det går.. Nu är hon klar så jag måste dra, puss

duschen nästa

som rubriken säger, jag drar mig mot duschen nu ska raka bena och lite sånt, sen drar jag mig mot sängen och är förhoppningsvis där ganska snart :) aja, puss och godnatt!

20.06

nu har jag kört lite styrka, kollat på lite kläder på h&ms hemsida, och jag tror inte jag är den ändå som längtar så sjuuukt till sommaren! desutom tror jag att den här sommaren kommer bli den grymmaste eeever! är så bajs taggad! aja, nu ska jag kolla på ett true blood avsnitt till, men vi höres!

puss

people call me bitch like it's a bad thing

hej på er, sedan förra inlägget har jag inte gjort mycket alls.. känns som att jag bara glider omkring här hemma (eller ja.. sitter framför datorn), så jag har liksom inte riktigt något att skriva om.. men jag har iallafall hunnit plugga lite matte, måste dock fortsätta eftersom jag hade typ jätte många fel på mitt lilla övningspapper, för matte är ju absolut mitt starkaste ämne! men jag tog en liten paus från matten för ett tag sen och laddade in lite nya låtar till min iPod. Ska lägga in en låt på min mobil också som Nor ville att jag skulle skicka :) aja, ska göra det nu.. sedan plugga framför tv:n (effektivt, ja vet).

Got so many choices who's it gonna be
Who can handle being with a heavy hitter like me
I go go and if you're up for the challenge let me know know
Jasmine V got swag


hips don't lie

nämen hejsan :)
nu har jag kollat på tre true blood avsnitt och ätit, ingeting annat har jag gjort! och jag tänkte inte heller göra nå svenska, jag klarar mig :) men däremot måste jag köra lite träning. jag har typ inte varit i "form" på ett halv år eftersom jag har skadat mina knän, och det blir bara värre så jag känner att jag måste ta tag i det. anteckna gärna förresten! aja, jag läste wilma's inlägg och jag tycker att det är lite sent för att få sin/a första mulningar, eller vad tycker ni? ;) däremot är det inte okej, att göra det mer än nödvändigt, så jag är med dig kompis! pay back is a bitch :)
here we coooome

Hämden är ljuv

Jag har typ seriöst panik ! Jag har matte prov imorogn och på fredag ska uppsatsen om Franska revolutionen vara inne. Desutom så ska jag sjunga en helt egen sång på musiken alldeles ensamm. Jag kan värkligen inte sjunga, eller skriva egna låtar. Allt kommer bara snea totalt! Får göra mitt bästa och se hur långt jag kommer.
Dagen har varit seg som vanligt. Jag försov mig lite så fick stressa till skolan. Efter skolan så stannade jag Ludde och Philip för att träna på våra sånger på musiken. Philips och Luddes låt är skit bra. 2011:as nya sommarhit liksom ;)
sen så måste jag bara säga att Philip va en liten bajsunge idag. Först så facerepade han mig och sen påväg hem så mulade han mig. Och inte bra en gång ! Typ fem ! ludde hjälpte honom. Jag frös så sjukt om ansiktet. Så jäkla kallt ! Jag hade typ inte gjort något mot Philip. Bara puttat ner honom i snön, men det var väl inget..? haha, eller?
Nu ska jag fortsätta att hoppas att philip och ludde kissar i sängen inatt, och plugga lite so.


Sleep with one eye open...

plugg som alltid

kom hem för typ ett tag sen. Hade tänkt att ringa till min blivande prao-plats (?) och höra om dom kunde ta emot mig men kan inte hitta det där jävla telefon numret -.- pappa har skrivit ner det nånstans så han får hjälpa mig att hitta det när han kommer hem sen. Har hunnit äta lite och nu sitter jag här med matten.. matteprov imorrn och vi har inte ens hunnit göra allt som vi har prov på? så det kommer ju verkligen gå jätte bra.
Kvällens aktiviteter är iallafall att plugga till matteprovet, leta efter numret och typ försöka plugga lite no eller so..
aja hejdå

red lips

nämen heeej :)
jag kom hem runt tre eftersom vi sluta lite tidigare och har sen dess ätit lite och snacka i tele med frida, bara för har bästa talangen i deras skoola, nej men vi snacka lite om fredag och dom hade vunnit en talangjakt i deras skola! typ sådär grmyt :) aja, jag kände att jag kunde i princip allt till provet imorn så jag orkade inte ta med boken hem och plugga, det får gå som det går! men jag ska nog försöka göra lite svenska.. det blir nänmligen ingen träning för mig eftersom jag fortfarande har lite ont i nacken. men ska ändå försöka köra lite styrka här hemma, duktig som man är. men jag börjar med ett true blood avsnitt!
puss på er
fina tjejjor

I´m back

Ni har väl antagligen märkt den dåliga uppdateringen från min sida. Förlåt. Jag ska försöka bli bättre nu i framtiden, men det var faktiskt varit så mycket i helgen. Tråkiga saker, men dom är typ bra nu. vill inte peka ut någon här på bloggen eller så..
För ni som inte vet å har jag ju fått min Iphone. Det är så jäkla najs. man når internett vart man än är och man kan liksom ha koll på allt :)
Annars så har det väl inte hänt så mycket. i lördags så var jag ju med Sarah och Jessica, dom sov över här till söndagen. Jessica gick ganska tidigt men Sarah och jag käkade en en mumsig frukost framför en skit dålig film. Efter den gick också Sarah hem. jag chillade framför datan rästen av dagen.
På kvällen åkte vi in till stan för att äta restaurang och bowla med några kompisar till the family. jag tog som vanligt en cesarsallad. As gott!
På måndagen va de time for school again. Dagen var riktigt usel. Kallt och låååååååånga lektionen. efter skolan åkte jag vidare till dansen. Vi strechade split och jag gjorde inna mig i knät. jag tror att det likson hade vridit sig fel och jag inte käänt det eftersom det gjorde så jäkla ont i ljumskarna.
Jaa och den här tisdagen har varit som vilken annan tisdag som hälst. förutom att jag var på Danderys sjukhur för att ta blodprov. Allt gick bra men det är ju så himla äckligt att se typ en hel flaska av sitt eget blod! Fast jag hade ändå tur den här gången. Läkaren missade inte min blodåder. Det gör dom oftast och det gör så sjukt ont... Sen så fikade också jag, Jessica, Sarah och Nor på figges efter skolan. så himla mysigt. Och gissaom jag typ var proppmätt när jag gick därifrån.
Men u ska jag i alla fall plugga lite so och sen gå och lägga mig. Tänker faktiskt gå och lägga mig tidigt idag, för jag blir så jäkla trött på mornarna. Så GODNATT!


Haha, lekte lite med min nya iphone...

 


Fik på Figges





I söndags

äpple

nu har jag pluggat klart, kollat på två avsnitt av true blood och kan inte riktigt bestämma mig om jag ska se ett till.. jo, men det gör jag. Sen måste jag ducha och tvätta håret, och sen blir det sängen för min del. imorgon är det skola som vanligt, slutar 15.00 och ska hem sen göra lite matte och sen på träning för hoppningsvis! ska börja kolla på avsnittet nu.
puss
lite random så där

Piano, ny soffa och plugg

som sarah skrev så har vi efter skolan övat lite på musiken och ätit på figges :) Sen jag kom hem har jag inte gjort alls mycket.. sprungit omkring och fixat med min gamla keybord jag fick i julkapp i trean tror jag :p aja den funkar iallafall ;) Så nu har jag mest suttit och spelat på den.. börjar kunna det rätt bra nu. Snart kommer pappa och bror hem med nya soffan, har väntat i mer än en månad -.- ska iaf bl kul att se hur det blir, vi har gjort om hela tvrummet så nu var det bara soffan som saknades.. och lite inredning och så men iaf :) aja, tror att jag ska gå och kolla igenom engelska glosorna vi har till imorgon och sen plugga lite till matte provet på torsdag, Cya


Vad tycker ni om Justins nya korta hår? ;)

kissemisse

nämen tjaa
jag har precis kommit hem efter först lite träning i musiksalen och sen figges med, Nor, Jessica och wilma :) det va myyyyys åt typ jättemycket..usch och fy fast jag är faktiskt mycket bättre i nacken så jag tror det blir träning för mig imorn! :D men vi får se hur jag känner då.. juste! vi pratade om vad vi ska hitta på på fredag också, för er som inte vet fyller jag år på måndag men då är hälften av a-gänget borta så då firar vi mig på fredag ist, men vi kan typ inte komma på något. Så jag tänkte att jag kanske kan fråga er? Så är det någon som har världens bästa idé på vad vi kan hitta på på fredag? :D Skulle va super najs om ni kunde svara, hur random som hellst! aja, nu ska jag plugga engelska och sen kolla på true blood. Låter bra tycker jag.
puss
hej kömpisar

So

Sitter på so:n nu, är klar med det jag skulle göra så nu får jag chiiilla. Om en kvart är det engelska som gäller och sen slutar vi! Efter skolan ska jag först till musiksalen för att öva lite till på fredag och sen ska jag till Figges med brudsen :)sen ska jag hem och plugga engelska lite svenska kanske och sen kolla på fiiilm! Aja, ska inte tråka ut er mer, puss

5e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


trött

hej igen, nu har ja kollat på 3 avsnitt av OC och har gråtit av i princip, alla. men jag har typ värsta humörsvängningarna, så passa er! aja, jag har pluggat pytteeeee lite engelska oxå och det tänkte jag att jag skulle fortsätta med nu. det blir i säng tidigt för mig känner jag, har ont i huvudet och är trött så, ja ni förstår. nu har jag inte så mycket mer att skriva om, kommer troligen bli ett inlägg till från mig, bild saken you know. aja, puss på er.
min lilla gulleplutt.

proviva

nämen tjaaa
har precis kommit hem från skolan, eller har ätit lite mellis och snackat lite med min kära syster. men jag står inför ett svårt val nu.. anitngen ska jag kolla på true blood eller så ska jag börja kolla på OC som jag fick låna av wilmut, hm.. aja, vi får se hur det blir. med pluggandet lär det inte gå nå vidare, ska plugga lite engelska men annars ska jag bara kolla på film och dricka min älskade proviva! :D aja, ska inte tråka ut er mer.
puss
biiild brist :)

Svenska

Nu sitter vi och väntar på att svenskan ska börja, sen är det engelska och sen sluuutar vi! Det blir som jag sa igår, hem och plugga fast än så länge har vi knappt fått några läxor.. :p så det kanske blir lite filmtittning oxå! Aja, nu börjar vi! Puss

detta fält måste fyllas i

nu drar jag mig mot duschen för att sedan krypa ner i sängen, mitt sista inlägg för idag så godnatt!
imorn är det först skola, sen troligen hem och plugga och ingen tränig eftersom jag fortfarande har ont i nacken, nej nu måste jag gå!
natti natti

143

Som Sarah skrev så drog jag i väg med mamma på morgonen, drog till Kista och bytte två av tröjorna som jag köpte i lördags. Den gråa med vollanger var typ felsydd och den vanliga svarta visade sig vara förstor :o men nu är det fixat iaf :) Köpte också den där militärgröna jackan som är med i mitt collage lite längre ner och en sminkborttagning från Clinique. Hela dan har jag i princip inte gjort nånting, har catchat up lite på internet eftersom jag inte hade haft tillgång på mer än 20 timmar :o Så hela dagen har spenderats med Juicystar07, Macbarbie07, Shaytards, Loganmccay55, allthatglitter21 och många fler! antagligen ingen som varken förstår eller bryr sig men iallafall..
oops, tittade just på klockan.. ska ta och slänga ett getöga på big brother ;)
fail, vi har inte ens den kanalen?



Bilder på dagens inköp.

EDIT;
Vi hade visst tv11, oops ;d


4, En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


3, En gammal bild på dig själv.


2, en bild på dig själv


eeeego

förlååååt

förlåt för helt hemsk uppdatering idag, men jag har inte vart hemma.. plus att internet på min mobil inte har funkat så har helt enkelt inte kunnat men förlåt iaf!
idag har jag hunnit med att vakan vid 10 hemma hos wilma, vi låg och snacka ett tag sen drog jessica hem för hon skulle iväg med sin mamma och då gick jag och wilma upp och fixa frukost sen gick vi ner igen och satte på en film och låg och myste i soffan. efter filmen drog jag, mamma och ellen till stinsen för att köpa skor och fika, jag hade vääärldens besluts ångest men till slut blev det ett par valing uggs, inge speciellt liksooom. När vi kom hem drog jag på träning, vi körde bara en timme eftersom alla andra va uppe i morse och tränade i tre timmar.. aja, nu har jag iaf ätit och ska kolla på ett avsnitt av true blood, ovanligt! och sen självklart slå ett getöga på solsidan.. haha, jättekul jag vet!
puss på er
faaan va jag saknar sommaren!

Melodifestivalen med flickorna :D

Sitter i soffan med Sarah och Jessica. Vi har käkat pizza och kollat på melodifestivalen. Riktigt mysigt! Och Eric Saade är en riktig tio poängare ;) Rästen av kvällen ska vi nog kolla på film och bara ha det bra. Skriver väl mer senare :)

Pizzaaa

Nu sitter vi på pizzerian och har precis ätit upp, vi kanske ska dra hem till en kompis men vi får se hur det blir.. :) nu ska jag iaf vara lite social med brudsen! Btw, Wilma sitter och leker med sin iphoooone ;)

bye

nu drar jag till wilma för lite tjejsnack och mys, vi hörs senare!
puss

it's da shit

Godmorgon :) har tänkt på en sak, om man jobbar svart.. what's the big deal egentligen? Eller föressten, kom just på att om man jobbar svart så betalar man ju ingen skatt och då är det ju skattebrott? nevermind.
Har precis ätit lite lunch och ska snart åka till min morbror, kommer komma hem någon gång ikväll eftersom vi tydligen skulle äta middag där också? kanske åker hem lite tidigare dock..
Är också grymt sugen på att shoppa.. tänk dig en militärgrön vårjacka, jeans shorts och någon grym tröja + converse.. KÄRLEEK



america vintage

home sweet home

nu är jag hemma, eller jag har vart det sen typ halv 1. men jag har snackat lite i tfn plus att jag kollat klart på 2 serien av true blood, så nu är det tredje sesongen som gäller! jessica skrev ju att jag och hon och wilma skulle hitta på något idag och jag tror att det kommer bli en mysig tjejkväll, wilma är nämligen och hämtar sin iphone och skulle göra lite andra saker, så jag tror vi alla kommer träffas rätt sent, men jag är trött och lite hängig så det gör inte så mycket, men ska som sagt bli mysigt ikväääll :D vi kanske sover över oxå? aja, vi får se helt enkelt. jag lär iaf inte kunna vara med på träningen imorn, min nacke har alltså inte blivit det minsta bättre. jag har ont hela tiden och plus det har jag fått huvudvärk oxå, är ni avundsjuka? :D aja, ska kolla på någon film och vänta på att wilma ska höra av sig!
puss på er
ps. jessica, jag skrattade!
hahaha, såg att jessica laddat upp lite bilder men inte lagt ut, så nu gör jag de!
tycker vi är otoroligt vackra!

trötta är vi allihopa

Pratade nyss en snabbis med Sarah i tele, hon och wilma tänkte att vi skulle hitta på något imorgon men jag ska till min morbror vid två så isf joinar jag efter det :) Hon låg i sängen och var typ skittrött pga av alla småbarn hon passat så duktigt idag.. Hon fick mig att komma på att jag också var rätt trött, även utan småbarn :p okej, det där var inte ens kul, men iaf tänkte att jag också skulle sova nu.. vi höres imorgon :)


jag och sarah i femman, va fan har jag strumpor på mig för?

fun life ?

gud vad uttråkad jag är ! Har suttit framför datan nu hur länge som hällst. Inte så där jätte najs på en fredag kväll.. Men jag orkar värkligen inte fixa nått. Kommer antagligen vara fast här framför datan och kanske sätta på O.C. Hoppas ni har det roligare en mig i alla fall.

Tänk om man ändå kunde få ha så här kul, som de här små söta flickorna.. Nor och kim.

sursöt

hej, nu ligger alla barnen i sängen och jag kan äntligen slappna av.. är typ helt slut, haha och man kan ju inte säga att min nacka har blivit så mycket bättre av det här.. aja, men har som sagt fortfarande ont hela tiden och är helt stel i nacken men det har blivit bättere och ¨jag håller tummarna för att jag ska kunna vara med på träningarna på söndag! Måste bara klaga lite på sl.. bussen jag skulle ta hem ifrån till danderyd skulle gå 16.03, tror ni den kom på eller? Nej, självklart inte. Den kom när klockan var 16.34, så i en halvtimme har jag stått ute och frysit asniktet av mig. Usch, jag gillar verkligen inte sl! slut klagat, imorn vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska höra lite med brudsen vad dom tänkte hitta på, jag vet inte heller när jag kommer hem här ifrån, men på förmiddagen hoppas jag. Nu ska jag kolla på vampire diares på tv6play!
puss


eftersom jag är inne på min mostersdator får ni en gamal blid! :)

Jason McCann killed me again

Tittade klart på senaste CSI avsnittet för typ 45 minuter sen, Jason McCann killed me again.. Dog rätt mycket i slutet, inte av glädje den här gången dock, hemska saker händer! aja, åt just middag och har tittat på let's dance ett tag.. fattar verkligen inte det roliga i alla dessa pogram? Let's Dance, Idol, Talang och alla sånna här skit tävlingar, kul liksom? nej.
Har nästan lyckats läka alla sår nu, hah. Shit. asså ni måste se CSI Season 11 Episode 15 -Targets of Obsession. SJUKT. grymt SJUKT. Måste twittra nu, vi hörs


grymt

Fika i stan

Shit vad kallt det är ute nu ! Har frusit så sjukt hela dan.. Jag kom i alla fall nyss hem från stan. Jag har varit och fikat med Sofia. Det va super mysigt ! Har värkligen saknat henne i Thailand. Vi har alltid något att prata om. Jag drack en varm chocklad och åt en chokladboll. Super smaskigt ! Innan stan så va jag i skolan och hade Spanska prov. Det va faktiskt pinsamt lätt. Det tog typ seriöst max tom min. Fadt det va ju svårare för dom som hade pluggat på felt kappitel (host, jonatan).
ikväll blire nog hemmagjord pizza och sen får vi se vad som händer. aja, hörs väl senare :)




Ny tröja och nya jeans  

resarö nästa!

hej gullungar!
jag slutade för ungefär en och en halv timme sedan och har hunnit med att packa, äta grape frukt och kolla ett avsnitt av true blood. 16.03 går bussen som ska ta mig till resarö, eller isf till danderyd och sen till resarö, men same shit. aja, ni kommer väl få lite uppdatering under kvällen men förvänta er inte för mycket, iaf inte från min sida!
puss på er, ha en uuuunderbar fredag!
sist jag var barnvakt åt mina urgulliga kusiner!

aa, precis

kom just hem från skolan, slutade 12:55 idag men stannade kvar i skolan med Nor :) än så länge har väl inget speciellt hänt och jag vet inte alls vad som händer ikväll.. blir antagligen en mysig hemmakväll som vanligt, jag är inte så vild av mig ;) hade med mig kameran till skolan idag, vi skulle fota 3D bilder på no:n men blev inte så mycket av det.. fotatde iaf lite på vägen hem :) bilder kommer här









Varför ser bilderna alltid mycket bättre ut i kameran?

this is not a musical !

Sitter med en tandborste i min mun samtidingt so jag försöker skriva, haha, det är inte det lättaste. Har kommit hem från baletten nu och är ganska nere. Baletten har sneat totalt och allt kommer att bli ett skämt ! Min balettlärare har nämligen bestämmt att vi ska sjunga under uppvisningen. ärligt, JAG KAN INTE SJUNGA !! Jag går inte och dansar för att sjunga. Det är väl inte nån j*vla musical heller ? Men jag får väl helt enkelt leva med det. Eller försöka i alla fall.
Imorgon är det skola igen och äntligen fredag ! :D jag ska fika med Fia i stan och så får jag väl se vad jag hittar på sen. Har i alla fall ingen lust att sitta hemma i soffan och kolla på typ let´s dance...
Nu är det dags för spanska. Har en helt text att lära mig tills imorgon.
Sov sött och vakna blött ! :)


duschen nästa

nu ska jag värma mig med en varm dusch för att sedan hoppa, eller det lär väl att lägga sig ner i sängen som en jävla gammal tant, är nämligen fortfarande alldels stel i nacken och har fortfarande ont, får hålla tummarna för att det är bättre imorn! kommer troligen bli mitt sista inlägg för idag oxå, aja duschen nästa!

Snygga, varma vinterskor SÖKES !

Har kollat runt lite efter ett par snygga varma (!) ´vinterskor, men hittar inga alls som jag tycker om. det är så iriterrande när man ser ett par sjukt snygga skor sitta på någon annan, och man vet inte vart hon har köpt dom. Sen så vågar jag nog inte köpa skor från nätet, ifall dom inte skulle passa skulle jag inte orka skicka tillbaka dom och så skulle dom stå där och samla damm. Får helt enkelt ta en tur till stan.
Nu ska jag byta om till balleten och pluggain det sista i Spanskan ;)


Espanol

nu kan jag alla glosor och nästan texten till provet imorn, känns skönt. däremot så kommer jag inte åt mitt so-arbete med den här datan och man ska lämna in det imorn, men det finns inte så mycket att göra.. får helt enkelt skicka den så som den är. Sen är det ju matten oxå, jag vet inte om jag skrev det igår men jag fattar verkligen inte, så ska gå ner och fråga mamma om hjälp.. Idag har jag iaf inte gjort särskillt mycket, kollat på true blood mest. Imorgon blir det skola igen och sen ska jag vara barnvakt åt mina kusiner. ska bli myysigt får se hur det går med nackspärr, men det löser jag! nu ska jag gå ner och be om hjälp iaf.
puss på er

life is like this

Förlåt för min ganska dåliga uppdatering. Men när jag kom hem bestämde jag mig för att inte sätta igång datan förrens jag hade pluggat färdig. Och på det sättet fick jag faktiskt något gjort ! Matten och spanskan är typ klar nu. Så himla skönt. men sen så har jag ju en stor uppsats i so att skriva också. Men jag har liksom fastnat.
annars har det väl inte hänt något specielt. Jag har frusit hela dagen och varit sjukligt hungrig fram till lunchen.
Snart så ska jag iväg på balett. Har redan ont i tårna, så har inte direkt lust att stå på tå. Men det kommer väl gå bra. Sak i alla fall skönt att få lite träning.
Nu ska jag leta efter ett par nya vinterskor. Har ingen lust att frysa tårna av mig längre...


1, någon som jag umgås med väldigt mycket


like i said

Nu kör vi!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En gammal bild på dig själv.
4e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
5e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
6e bilden: En person som du saknar.
7e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
8e bilden: En person du kan berätta allt för.
9e bilden: En bild på din vardag.
10e bilden: Du och någon klasskompis.
11e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
12e bilden: En person som du vill vara med.
13e bilden: En bild på dig själv.
14e bilden: En ovanlig bild.
15e bilden: En bild på din fritid.
16e bilden: En person som är snygg.
17e bilden: En bild på dina närmaste.
18e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
19e bilden: En bild på en tid du saknar.
20e bilden: En bild från i somras.
21e bilden: En bild som gör dig glad.
22e bilden: En person som alltid gör dig glad.
23e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
24e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
25e bilden: En tokig bild.
26e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
27e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

tagen av bruudarna

nackspärr

hej! jag är hemma från skolan idag för att jag vakna runt halv 5 av att jag inte kunde röra nacken för att det gjorde så sjukt ont. ni som vill veta så grät jag typ floder, dels för att det gjorde så sjuuuukt ont och sen för att jag var rädd för att jag typ var förlamad eller nåt men sen som tur va så visade det ju sig att det var en nackspärr.
är jag vakna imorse så gjorde det inte lika ont men det göra fortfarande bajs ont. Men jag hade tid hos en läkare för mina knän så jag var tvungen att gå upp, efter läkaren så skjutsade mamma mig hem igen och jag somnade på en gång. nu har jag ätit lunch och ska kolla på true blood. men vi hörs kanske lite senare!
puss
bild briiist

Live är grejer. På riktigt.

tja, vet att jag inte har bloggat något idag men har inte riktigt orkat. Sen en o en halv timme tillbaka har jag tittat på Never Say Never premiären i London live på Livestream :) var typ död i 40 minuter och kunde fortfarande inte fatta att det var LIVE från London.. Frida blev mitt offer när jag skulle göra mig av med all lycka hah, spammaaad. Medans premiären har jag också pluggat spanska glosor.. gick faktiskt rätt bra med tanke på omständigheterna ;) har målat naglarna också.. genomskinligt men ändå. Är iaf på väg mot sängen nu för jag är skit trött, godnatt.

Har även spenderat en del tid på att titta på denna bild

och denna

Jag vet, man dör.

The O.C

Efter tiominuter av The o.c är man fast. Det här är inte bra ! Specielt inte eftersom jag värkligen behöver plugga. Spanska prov på fredag och på måndag ska mitt bildprojelt vara inne. Hur ska det här gå ? Skippar nog kista och ängnar kvällen åt O.C :D

Min favoritbild, haha

träning

nu drar jag! mitt sista inläg för idag så hare bra allihopa!
jag va visst inte så bra på att steka pannkakor..
saknar dig snygging!

svarta läxan

är lite smått irriterad, jag fattar iiiingenting av matteläxan, inte ett ända tal kan jag lösa. matte är ändå ett av mina starka ämnen i skolan men nu går det verkligen inte! usch, får höra om någon hargjort den imorn så kanske jag får lite hjälp.. nu ska jag iaf kolla runt på lite bloggar och facebook innan halv för då ska jag ner och göra middag, PANNKAOR! wihooo, nej men jag är fett sugen på det och jag är, inte för att skryta men helt fukin' grym på det! :) haha, säger vi.. aja, sen ska jag på träning, kommer hem vid 22.00 och då ska jag duscha och sen gå och lägga mig så tror inte jag kommer orka uppdatera, är nämligen redan nu trött. skit samma, ska inte tråka ut er mer!
puss
jag för typ ett år sen, råka färga mitt hår en aaaaning rött.. skratta på!

Home

Kom precis in genom dörren efter en långsam skoldag. Men jag fick mycket gjort och det känns som om att jag typ ligger i fas. Förutom bilden då. Måste snart ut och försöka fånga hjärtan på bild. Men tänkte att jag hinner  lägga in ett inlägg innan.
Idag hoppas jag på att få åka till kista med pappa för att handla lite, annars så ska jag bara plugga, ladda ner musik, fotta och lite mer. Intressant va ? :) Nej nu ska jag sätta igång med pluggandet.


Första skoldagen i Thailand


godmorgon!

ovanligt nog sitter jag vid datan på morgonen, brukar vanligtvis inte hinna det men jag kom på igår kväll att jag hade glömmt att fixa med mina bilder till skolan och det ska vara klart till idag så därför sitter jag här nu. idag är det vanlig skola. matte, spanska, no, engelska, lunch, mentorstid, bild. Så kommer min dag se ut och jag slutar vid tre. När jag kommer hem ska jag plugga, som jag inte alls göra heeeela tiden, och sen gå på träning. Vet inte riktigt hur mycket jag kommer klara av på den eftersom jag har så fruknasvärt ont i mina knän, aja, nu måste jag äta frukost!
puss

House

Har pluggat lite spanska glosor nu och ska snart upp och se på house. Första avsnittet för i år blir det ! När man sitter i soffan och kollar på house, då känns det att man är hemma.
Jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på imoron. Pappa tycker vi ska åka och köpa skor till mig. Haha, eversom jag bara går i mina converse, så tycker pappa att jag ska köpa ett par varmare. Uggs kanske ? Fast dom kan man ju bara ha nu på vintern. Skulle kanske köpa ett par boots som funkar på våren också ? aja, får väl se hur det blir. Annars så ska jag väl plugga som vanligt. Åker kanske till gymmet om jag årkar. nu ska jag tagga till soffan och kolla på house.

Förlåt för bristen på nya bilder. Glömmer att ta med kameran...


2 h

hej! jag somna typ efter förra inlägget och sov i ungeför 2 timmar.. men jag är fortfarande sjukt trött, usch nu längtar jag så sjukt mycket tills det blir sportlov! få sov hur långe man vill, fatta najs liksom! aja, nu har jag iaf hunnit äta middag och pluggat lite spanska, ska sätta på true blood tror jag.. yes så göra jag!
puss på er

Gossip girl make me cry

Förlåt för sån hilma dålig uppdatering från mig.. Har inte varit så sugen och desutom super trött.
Idag så hade vi frilufsdag *stavning*. Jag och Sarah hade valt bad i uppsala. Vi hängde mäst med de balla brudarna, Melina Gabbi, Nor, Hanna och Elin. Jag vet inte vad vi skulle ha gjort utan dom. Badhuset va ju inte det roligaste direkt. Aja, allt kan ju inte vara fucki´n perfekt.
När bussen vi åkt dit med kom tillbaka till edsbergsskolan så gick vi direkt till busshållplatsen. Men som vanligt så är bussen sen så vi fick vänta i typ en halvtimme innan den kom. Mina tår bara värkte ! När jag kom hem så åt jag lite och kollade färdigt på Gossip girl. Jag typ grät när sista avsnittet var slut. Det va så sjukt bra ! Kna värkligen inte vänta på att nästa ska komma ut. Kommer säker i sommar.. Nej nu ska jag plugga spanska glosor. Roligt, eller hur ;)

Maya, jag och Sara ( från Thailand )

Saknar..

bruna ögon är bäst

kom hem för ungefär en timme sen, sitter fortfarande o fryser... Var i skolan vid 10 imorse, lärarna berättar att vi inte ska åka med dom utan med nästa grupp om en o en halv timme? alla blev pissed of, drog till kuratorn och lekte med kort, haha robin in my heart. 40 min senare sträffade vi sarahs syster Ellen och drog till matsalen med henne och käkade lunch :) Sen åkte vi och klättrade.. det var jätte kul, verkligen. Aja, har inte gjort något speciellt sen jag kom hem, bara chillat galet... ska fortsätta med det nu. och göra lite no kanske.


cold

hej! nu är jag hemma, eller har faktiskt vart hemma sen 15 och jag fryser som fan! har gjort det hela tiden nu.. det kan ju bero på att när vi kom till skolan igen fick vi vänta på bussen i 40 min innan vi kunde ta oss hem och sen hände de en annan liten tråkig sak vilket slutade i att jag låg i snön med snö på hela mig.. inget jag rekomenderar precis. Jag har iaf hunnit kolla på andra delen av National Treasur *staving* och måste egentligen plugga nu, men jag pallar verkligen inte. gör det ikväll ist..
puss på er
jag och jessica för nästan exakt 2 år sen!

Uppsala

Nu sitter vi på bussen från badet, vi hade det super mysigt men jag hade nog lite för höga förväntningar.. Aja, när jag kommer hem ska jag kolla på film och plugga spanska, Aja ska vara lite social med Wilma nu! Puss

klättring imorrn

jag ska väl precis som Sarah börja dra mig mot sängen nu. imorgon på frilufts dagen så ska jag och Kim åka o klättra.. egentligen rätt tråkigt men det är ju allt man får att välja mellan? Nu kan man iallafall stå på nedanför alla bergen på marken, och säga att man redan har klättrat en gång men att man tyckte det var läskigt pga. höjdrädsla, och det är ju alltid något (även om det kanske inte riktigt stämmer). Och föressten, glad alla hjärtans dag, eller hur man nu säger..?
måste puffa Frida nu.. godnatt

natti natti

ska bara rensa bort alla kläder och skit som ligger på min säng sen ska jag krypa ner och plugga lite spanska, eller läsa igenom lite iaf.. haha, det låter typ som jag är värsta storsatsaren och pluggar typ heela tiden, men det låter bättre än vad det e, tyvärr.. :p aja, imorn ska jag som sagt till fyreshov och bada vet inte när vi kommer hem men det löser sig!
godnatt, dröm sött!
en alla hjärtans dag puss på dig bror!

Olive You

tjabba, sedan förra inlägget så har jag inte gjort så mycket.. kollat youtube som vanligt... För er som inte känner mig så är det typ min dagliga drog, SHAYTARDS <3 har också ätit middag. inte gjort något annat faktiskt, ska kolla runt lite nu.. cyou. tråk jag är, vet.

coming home

hej igen! nu har jag pluggat lite engelska och ska börja med spanskan sen, har nämnligen prov på fredag. jag har faktiskt inte gjort särskillt mycket sen sist, har faksitkt mest suttit och kollat på true blood.. det e lite förvirande ibland oxå.. Imorn är det iaf frilufsdag och jag, wilma, nor, gabbi och melina ska åka och bada :D ska bli jättemysigt, efter sen vet jag inte riktigt vad som händer jag måste iaf hem och plugga mer spanska. super kul, jag vveeet!
juste! tänkte köra en sån där dag 1, dag 2 osv.. :) aja, nu ska jag göra spanska och sen kolla ett till avsnitt på true blood! :*
borde säga det mycket oftare, jag älskar er ♥

kläder

kommit ut ur duschen nu, har hunnit fota lite kläder också.. kommer här!


bh med avttagbara axelband 149kr, 2 par trosor 59,50kr/st och tights 79,50kr. allt från hm.


tre magtröjor, den svarta ifrån Monki 80kr, de två andra från hm 149kr.


grå oversize tröja från Cubus 249kr.


grå tröja 99kr, svart halvtransparent t-shirt 79,50kr. Båda från hm.

Mycket från hm men dom har ju allt :)

alla hjärtans dag

hej allihopa! glad alla hjärtans dag på er! :) för mig har dagen sett ut precis som vilken annan dag som hellst förutom att man för en gång skull fick äta godis på lektionerna! typ grymt :) nu ska jag iaf plugga och kolla på lite true blood, har typ blivit besatt av det :) men nu måste jag springa och göra en sak, vi höres sen!
puss på er
bild brist

Nelly paket

kom just hem. Tittade i brevlådan och där hittade man ett nelly paket! super nöjd över både väskan och koftan :) bilder kommer här,

 



Ska gå och ta en dusch nu.. om några timmar kommer fler bilder på kläderna jag köpte i lördags :)


svar på tal

Vickan om till frida:
Hihi Saris :) nu blir vi likisar på gymmet :D

sv: jag vet :D visst e det grymmt bernad! :) <3

Alla hjärtans dag ! <3

Glad alla hjärtans dag eller vad man säger ! :*

Ska snart i väg på dans. Feminin vibe och jazzfunk. ska bli riktigt skönt att få träna lite igen. Hade egentligen tänkt åka till gymmet med pappa i veckan, men han blev sjuk.. Innan dansken ska jag i alla fall hinna äta lite och fixa lite andra grejor.
Annars så har jag varit i skolan och jobbat på. Käkade massvis vi gelé hjärtan och kramades mycket. En mysig måndag helt enkelt. På engelska skulle jag och Sarah redovisa om resan i Thailanf. Jag tycker att det gick bra, men det va lite svårt att komma på ord osv.. Och sen till alla er i klassen sopm undrade om jag hade "haft kul" men någon kille där nere, till er vill jag bara säga: Nej, jag har inte "haft kul" med någon. Träffade massor med kompisar, men inget mer ! ;)

Nej nu ska jag ta och ladda med lite energi innan dansen. Juste, det kommer vara dålig uppdatering från min sida idag eftersom jag dansar till 21:00.

En del av en ny kofta


trött som f*n

är äntligen klar med so:n! är grymt trött nu så ska ta och sova men tror att jag kommer ha mycket tid för uppdatering imorgon.. kommer iaf lägg upp bilder på kläderna :) aja, ska gå och borsta tänderna och ta av mig sminket nu, vi hörs

Godnatt

Nu lägger jag mig i sängen, ska plugga lite mer om jag inte somnar.. Känns som det just nu, är så sjukt trött ;( Aja, imorn är det skola igen som gäller, efter skolan ska jag hem och plugga till spanskan tror jag och säkert göra en massa andra läxor, aja godnatt på er! :*

Wallander

Sitter och väntar på att reklamen ska ta slut och på att Wallander ska börja igen. Tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg så länge ;)
Ville i alla fall typ bara säga godnatt för det här blir sista inlägget för idag.

Slänger in en bild på kompisgänget i Thailand


Monki

Älskar den här nya tröjan från Monki !


I wish I could turn back time, and do it over and over again

Har pluggat engelskaett tag nu. Ska lära mig en text om när Sarah och frida kom och hälsade på i Thailand. Ska redovisa på måndag med Sarah. Sanrt så ska jag nog sätta på en film eller kolla på färdigt på Gossip girl. Fast egentligen behöver jag nog skriva lite mer so. men jag fattar värkligen INTE !!  Det är sjukt svårt och uppsatsens betyg betyder jätte mycket. Jag satsar på MVG men vi får vä lse hur det går. Just nu ser det knapt ut som ett G. men ska kämpa på nu.
Har börjat längta tillbaka till Thailand lite. Saknar kompisarna, stranden och enkelheten. Man sminkade sig i stort sätt aldrig. La inte alls ner mycket tid på vad man hade på sig osv. Men jag säger inte att jag inte tycker om att sminka mig. Det är kul att se bra ut tycker jag. Inte dödsviktigt, men kul. Jag väljer själv hur mycket tid jag lägger ner på mitt utseende. Haha, tyvärr lite för mycket ibland..

Här kommer i alla fall några bilder från när sarah och Frida hälsa på :)


Haha, jag var alldeles upspelt precis innan dom kom..


Shit vad jag hade saknat dom !


Många tårar föll


Första middagen på stranden (snygg bild, jag vet )


Chill hemma hos mig


Sarah skypar med mamsen


Mysiga kvällar med kortspel


Frida, Erik, Jag, sarah och Clarence


Haha, shit vad roligt vi hade..



plugg

förlåt för dålig uppdatering från min sida men jag har varit så himla stressad över so:n som ska vara inne imorgon.. borde egentligen inte sitta och skriva det här nu men vad gör man inte..

Kom just hem från min faster som fyller år idag, gjorde inte särskilt mycket där, satt mest och klappade deras katt som verkar vara lite sällskaps sjuk :p och håring blev man! innan det så var vi som sagt i kyrkan på våran första konfaträff.. ska bli kul att lära känna alla lite bättre :) o juste, har ju inte skrivit någonting om vad jag köpte igår heller.. ska försöka lägga upp bilder imorgon för ikväll hinner jag verkligen inte. det här blir antagligen mitt första och sista inlägg för dagen eftersom jag verkligen måste skriva klart min So uppsats. Är föressten skit hungrig också, men mamma lagar thai mat så det är chill :) Wilma är säkert jätte avundsjuk ;) aja, måste börja plugga nu.. vi hörs
ingen bild blire heller.. sitter på laptopen som har bildbrist!

one three hill

jag bestämmde mig för att ta en liten paus i allt pluggande för att kolla på ett avsnitt av one three hill, alla säger ju att det ska vara skit bra, jag vet inte riktigt vad jag tyckte men tror jag ska fortsätta se andra avsnittet nu. jag hoppas att maten är klar snart oxå, håller nämligen på att dö av svält här.. inte bra. aja, nu ska jag sluta tråka ut er.
vi hörs!
jag, wilma och jag tror att jessica är bakom oss, för typ jättelänge sen :)

Första konfaträffen

Jag är som vanligt sjukt trött. Sitter och typ halvsover. Min dag har annars varit bra. Vaknade och fick stressa för att hinna till första konfaträffe. Jessicas mamma skulle hämta oss 20 i 11 och 10:33 hade jag inte äns sminkat mig.. Jag hann inte med frukost så magen kurrade hela gudstjänsten. Som tur va så fick vi makor efter. Något jag värkligen behövde ! det va kul att träffa alla i gruppen. Kommer säker få massvis med nya kompisar :) Efter kyrkan så tog vi bussen hem och jag käkade lite lunch. Sen var det gossip girl som gällde. Bara några få avsnitt kvar :( kommer typ börja gråta när jag sett färdigt hela. Det är så gryymmt bra !! Som tur är så kommer ju säsong 4 ut sen :) Aja, nu ska jag försöka plugga lite so och lite engelska. får se hur det gå med tanke på att jag inte fattar något i so:n. Hörs nog senare.

Shoppingen igår. Billigt blev det ju inte..




we were both young

hej allihopa! ibland känns det som om det bara är jag som uppdaterar.. skämms på er tjejer! fast det kanske har med att jag kan blogga från mobilen, men när wilma får sin iphone finns det inga ursäkter! aja, ska sluta klaga :p jag borde egentligen inte skriva det här inlägget men jag är så snäll och tänker på er :) jag hoppar över träningen idag för att jag måste plugga plus att jag har bajs ont i mina knän, så jag borde egentligen plugga.. måste skriva klart so-inlämningen, fast den är jag typ klar med, jag måste läsa igenom engelska redovisningen och plugga spanska glosor. et är så min eftermiddag kommer se ut! inget att vara avundsjuk på helt enkelt, på konfa träffen var det sjukt segt i början, man måste nämnligen gå gudstjänst 10 ggr innan lägret i sommar och det är inte heller något att vara avundsjuk på heller.. Jag tror iaf vi blir ett härligt gäng, alla verkar schyssta och glada :) vi lekte lite namn lekar och hade lite info om vad som kommer hända under lägret och lite så :)
men nu måste jag verkligen börja skriva på so:n, men vi hörs!
puss på er
väldigt fin bilde på både mig och philip :D

till frida

för vår älskade frida så lägger jag upp vad jag köpte igår, vilket inte var särskiljt mycket, aja hät har du frida! :)
jag glömde ta bild på min magtröja men den var ändå inte så speciell










Gudstjänt

Nu ska vi iväg på konfa träff i kyrkan ska bli super kul :) men nu kommer jessica och hämtar mig så vi hörs senare! Puss

Dålig uppdatering

Förlåt allihoppa för så himla dålig uppdatering från min sida. har värken haft lust eller ork att blogga. men nu kommer jag igång igen ! :)

Fredag: Som jag skrev så va alla busslinjer inställda vilket gjorde det typ svårt för oss att ta oss till skolan. Sarahs mamma skjutsade oss men när vi kom fram till skolan fick vi reda på att dagen var inställd på grund av att inga lärare var där. Sarah och jessicahar antagligen redan skrivit om allt det här men nu fick ni läsa det en gång till. I alla fall, efter att vi kommit hem igen efter den lilla turen till skolan satte jag på gossip girl och ägnade i stort sätt rästen av dagen åt det. Senare på dagen fick jag reda på att vi ska hämta tullpaner att sälja till klassresan. Och vädret ute var ju inte direkt bra.. Typ snöstorm (?). Aja, jag, Sarah och jessica bestämde oss för att ställa upp för klassen och  gå och hämta de där jäkla blommorna. Vi va ute och säljde i typ två timmar. Seriöst. Klockan var 8 när vi var färdiga. Jag var hungrig, trött och frös som f*n ! Det värsta var att jag inte slutade frysa fast jag va inne i värmen. Jag satt och typ skakade under hela middagen. Inte så himla kul.. JAg somnade i soffan efter att ha kollat på halva let´s dance. Pappa väckte mig och tvingade mig att gå och lägga mig i sängen, och precis när jag skulle somna om så ringde jessica. Vilken Tajming ! :) Vi snackade lite om hur vi skulle ta oss till kista imorgon för att shoppa. Efter att jag snackat med Jessica försökte jag somna om men nej, det gick ju inte.. Somnade typ inte förräns runt ett.
Lördag: Efter att typ tryckt på snooze fyra gånger insåg jag att jag faktiskt var tvungen att gå upp. Jag fixade mig och käjade lite frukost. Fick slänga ner alla saker i väskan för att inte missa bussen till Sollentuna c. Där så väntade vi på nästa buss som skulle gå till kista. den var såklart sen och jag kände som vanligt inte mina tår i mina tunna converse. Ska man vara fin får man lida pin.
Jag och Jessica började shoppa, sarah kom typ halv ett eftersom hon hade träning. Vi åt på Tacobar och shoppade lite till. Något jag längtat efter i Thailand. Sarahs mamma kom och hämtade oss och lämnade av mig hjemma oss pappa. jag packade upp alla påsar och väntade på att maten skulle bli färdig. Ryggbiff med potatis blev det. Eftemiddagen var det melodifestivalen som gällde. Haha, när babsan skulle uppträda så sa typ pappa att pappa var bjuden på hans 40-år fest. jag bah, vadå hans ?! Vadå, va babsan en kille? Fattade ingenting.. Hon är väl en tjej ? hon är ingen han ! Är det bara jag som trott att babsan var en tjej till 100 % ?
Imorgon är det dags för första konfirmations träff. ska bli kul att träffa alla. Hoppas att man får lära känna några nya också. Efter det ska jag försöka plugga lite, men vi får väl se hur det går med det...

I min nyinköpta halsduk


maby if i act like that

har precis ätit och kollar runt på lite bloggar osv.. jag kommer faktiskt inte ihåg när vi kom hem men det va rätt sent, jag fick inte med mig så jätte mycket men lite blev det,
kofta från cubus - 248 kr
body butter från the body shop - 165 kr
t-shirt från monki - 80 kr
tränings byxor från h&m - 300 kr
jag tror det var allt.. :) är iaf nöjd med det jag köpte! något jag är nöjd med är att jag sitter hemma.. jag känner inte alls för att spendera min lördagskväll i soffan med mina föräldrar igen, skulle egentligen typ träffa wilma&jessica nu igen fast jag vet inte om det blir av. aja, i värsta fall får jag väl sitta är i min ensam het och kolla på någon bra film, har ni några tips? nu ska jag kolla min mobil om jag fått något svar från jessica, annars ringer jag. yes, så gör jag!
ha en bra kväll alla partybrudar, och självklart alla boys oxå :)
glömde ta bilder idag så ni får en gammal på mig och wilma :)

Fika

Nu sitter vi och fikar i kista, jag kom hit runt tjugo i ett och det har vart full rulle sen dess :p Wilma har stor shoppat medans jag och Jessica tagit det något lugnare kan man säga, Wilma kommer säkert göra ett inlägg sen om vad hon köpt och det är inte direkt lite.. :p Aja, nu ska jag vara social! Puss på er!

sitter och väntar..

på att pappa ska komma och hämta mig, fast han har inte ringt än så det verkar som om det kommer ta ett tag.. aja, idag har jag hunnit med att träna små gulliga ungar och duschat, sminkar mig och klätt på mig, ska bara hitta strumpor sen är jag typ klar :) ska faktiskt ta och ringa pappa nu.. han kommer om typ en kvart så ska börja leta efter strumpor nu faktiskt. jag vet inte hur länge vi ska vara i kista men uppdateringen kommer väl inte bli den bästa men jag kan nog slänga in ett inlägg från min tele! :) puss på er.
världen finaste bild, tack jag vet!

natti natti

klockan är inte ens tolv och jag går och lägger mig på en fredag kväll. men jag är grymt trött och det finns inte så mycket annat att göra här hemma. imorn ska jag iaf upp runt halv 9 eftersom vi ska åka och shoppa och men vi skulle göra något i sollentuna innan aja, nej fan i helvetes jävla skit kom på att jag har träning imorn.. ååååh, jag tränar nämnligen små barn på lördagar mellan 10-13 och jag måste gå på träningen imorn för jag har missat så många innan.. åh, jag som var så taggade på att shoppa aja ska försöka smita lite tidigare.. men godnatt på er nu!

parlamentet

hej! min fredag spenderades hemma i soffan med mina päron, :) efter att har vart ute i över 2 h så blir man ganska trött kan jag säga, inget jag rekomonderar.. men det va mysigt vi satt och titta på let's dance bland annat och åt lite glass. Imorn blir det troligen in till stan som gäller, ska shoppa loss helt enkelt och håller tummarna för att vi ska äta på tacobar, visst skrev jag i något tidigare inlägg att jag var skit sugen på de? :D aja, det e jag iaf får bara hoppas att det inte snöar nå mer så bussarna går annars får jag väl flurta lite med mammsen igen.. resten av kvällen tor jag att jag ska kolla på någon film eller så går jag och duschar och sen går och lägger mig, vi får se vad som händer :)
puss på er
helt random bild från thailand men ska fota imorn så ni får lite nyare bilder!

HUNGRIG

Kom just hem från tulpanförsäljningen.. FYFAN VAD KALLT. och är så jävla hungrig också, maten blir klar om en 45 minuter så här sitter jag och äter en macka.. Ska troligtvis åka och stor shoppa med tjejerna imorrn, Wilma behöver lite vinter stuff eftersom hon inte hade sånt i Thailand...(obviously) själv måste man köpa underkläder och tights. Fast måste skriva So uppsats så det blir bara på dagen för mig, vet inte vad Sarah och Wilma hittar på efter det :) jaja, ska fortsätta dö nu.
 
En bild på snyggingen, igen.

Sitter nu i ett trapphus och värmer oss, v...

img_0561 (MMS)

Sitter nu i ett trapphus och värmer oss, vi har vart ute sen tjugo över fem och har fjorton blommor kvar att sälja.. Jippie! Aja, nu ska vi fortsätta sälja puss på er /swj


Va tvungen att testa om det gick att skick...

img_0527 (MMS)

Va tvungen att testa om det gick att skicka mms till bloggen typ så om det här lyckas blir jag megaglad, hur najs liksom? ;) btw, bilden e på mig och Nor i skolan :)


Sova

La mig i sängen för nån timma sen för att kolla lite i skolkatalogen men somnade och väcktes nyss av att Wilma ringde mig, vi ska måste nämnligen gå runt och sälja tulpaner för att samla in pengar till klasskassan. Vi skulle egentligen fått dom i skolan men eftersom det inte blev någon skola så måste vi hem till philp och hämta och då bestämde vi att Wilma ska komma hem hit klockan 5 och för hoppningsvis gör Jessica oxå de :) Hörde precis att resten av min familj ska till stallet så jag tror jag går ner och sätter på lost och äter lite glass :D PUS

Nelly.com

Vaknade upp av ett sms av Wilma där det stod att bussarna var inställda.. wtf? tittade ut genom fönstret och insåg varför :p Så jag stannade hemma, några timmar senare fick man reda på att alla lektioner var inställda, så det var ju skönt att jag inte missade något :) Åt frukost med hela familjen(!) kl 8 och sen dess har jag varit inne på datorn och tänkt på att börja plugga. Har föressten också beställt lite prylar från Nelly.com. En liten axelbandsväska för att ha i sommar när man åker moppe och en ur gullig kofta. Nöööjd tjej hära. Dom kommer om 2-3 dagar (arbetsdagar?) så det blir nog bra :) tjarrå

  
99kr från Rut m.fl.                     399kr från Friis & Company.
fuckin' perfekt


Jessica Almqvist

Kom just på att jag fortfarande inte gjort någon presentation så här kommer lite om mig :)

Jag heter Jessica Almqvist och är född April 1996, går i edsbergsskolan i samma klass som Sarah och Wilma.
På fritiden gör jag absolut ingenting förutom att twittra, plugga och stalka Justin Bieber ;) men funtar på att börja på någon dans. Känner att mitt liv är rätt ointressant men vad ska man göra?
Och ifall någon undrar så fotar jag med min Nikon D3000 som jag köpte i sommras och absolut ääälskar :)
typ allt om mig, hah.
saknar långa håret..

apelsin

sitter i soffan och kollar på lost med e&m, jag hade visst sett två avsnitt mer än dom så jag har lite små tråkigt, tänkte höra med jessica och wilma sen vad dom tänkte hitta på idag :p jag känner att jag eggentligen borde skriva lite på min so inlämning men jag gör det på söndag tror jag.
jag är grymt sugen på tacobar, men eftersom bussarna inte går blir det lite svårt att ta sig någon stans. Det är egentligen lite sjukt att bara för att det är snö så stannar hela sammhället.. och man blir helt låst, kan inte ta sig någon stans det e sjukt jobbigt fast ändå otroligt skönt att slippa skolan! aja, helt meningslöst inlägg men jag har som sagt lite små tråkigt. lägger upp lite bilder oxå :)
jag hade stukat foten och kunde inte gå och det slutade så här :)
mina söta kompisar :)
snyggisar

LOST

nu lägger jag mig i sängen och checkar lost, puss på er.

home

vakna imorse av ett sms från wilma där det stod att bussarna var inställda, tur eller otur, beror på hur man ser det så är min mamma ledig idag så hon skulle självklart skjutsa oss, så vi åkte och hämtade upp wilma och oskar och sen vidare till skolan där vi fick reda på att alla lektioner var inställda pga att inga lärare kunde ta sig dit.. så då åkte vi hem igen och nu sitter jag här, funderar på vad jag ska göra idag tror att jag och mina syskon och mamma ska sätta oss och kolla på lost, men vi får se vad som händer. nu ska jag iaf gå ner och ta något att dricka orkar inte läsa alla bloggar, alla kommer väl ändå skriva om samma sak typ..
puss 's

Bussalinjer inställda över hela stockholm !

Alla busslinjer är inställda i nästa hela Stockholm! J*vla väder. Typ -5 och det ska bli ännu kallre under dagen. Typ upp till-15. Jag har inte häller hunnit köpa nya skor så jag kommer frysa tårna av mig i mina converse ! Känner värkligen på mig att det här kommer att bli en toppendag! "/


buss helvete

har precis duschat och ska dra mig mot sängen om en stund, är så grymt trött så det behövs verkligen! kom knappt upp ur sängen imorse.. dagen idag har iaf gått fort! först hade vi no där vi fick ritningar till en liten friggebod vi skulle bygga på tekniken. Sen hade vi svenska där vi övade på att skriva början och slutaet på noveller och efter det var det matte lektion med våra efterlängtade tårtor! :D som wilma skrev tidigare fick vi de eftersom vi gick vidare i tävlingen teknik åttan. och något som var extra kul, enligt mig, är att det alltid brukar vara någon av profil klasserna som tex idrotts klassen eller engelska som går vidare men nu tog vi vanlig hem den och det känns grymt att segra över dom andra i vår skola! aja, vi ska iaf till uppsala den 7:de april och tävla igen :) resten av dagen hade vi slöjd och idrott och på idrotten hade vi beep-test. Fast jag slapp göra det eftersom mina knän är fuckedup så jag ska göra det nån annan gång. Efter skolan drog jag hem till wilma och kolla på film och låg och snacka och jag har verkligen saknat den bruden när hon var borta i Thailand, super skönt att du är hemma igen wilma!
Klockan 6 drog jag till träningen och först fick jag vänta på den första bussen i typ en kvart sen när jag ska byta till nästa buss kommer inte den och inte heller nästa så jag stod och frös i snöstorm med bara converse på fötterna i ungefär 40 min.. jag kände seriöst inte mina tår, var riktigt irriterad. men det är ungefär så min dag sett ut! Nu ska jag som sagt lägga mig i sängen och verkligen försöka sov ut så det här blir troligen mitt sista inlägg.
puss & godnatt!
jag och wilma när jag var nere i thailand och hälsa på :D

Ballet

Drar till ballet träningen nu. Inte så jätte taggad på att ge mig ut i det här skitvädret, menmen. Skriver kanske när jag kommit hem ;)
 

18:31

Sarah har precis åkt till sin träning, så jag sitter ensamm här i mitt rum. Vi har som Sarah sdkrev kollat på Easy A. Den var helt okej :) Konstigt slut kanske..? Aja, innan så var vi skolan och den var som vanligt. Fast jag kan inte säga att jag tycker att jag fått särskilt mycket gjort idag. Jag får plugga hemma istället. So och Engelsak blir det nog.
Helt ointressant inlägg men bättre det än dålig uppdatering :)

Lite bilder från idag ;)


























Easy a

Ligger i soffan hemma hos Wilma nu, vi har precis kollat på Easy a, den va bra men trodde den skulle vara bättre.. Aja, jag måste typ dra hem snart för att käka och byta om innan träningen ikväll, ska till quben och gymma! Så ska svettas lite idag oxå ;) jag uppdaterar på min mobil så ni får inga bilder nu heller men jag uppdaterar efter träningen sen med lite bilder tror jag! :) Puss

Tårta på matten :)

Sittrt just nu på matten och thockar till mig med tårta :)det gillar vi starkt! Anledningen till tårtan är att vi gått vidare i teknikåttan. Nej nu ska jag hänga med lite på lektionen eftersom den typ startat nu ;) C U soon ! :)

Like I promised!

Nu ligger jag i sängen med värkande knän och typ ångest, fast vet inte riktigt av vad.. Aja, ska iaf sova nu och gå till skolan imorn med ett smile i facet! Godnatt på er :*

coverboy

tjabba, Kusinerna har dragit så nu sitter man här och degar. Har bombat min 22-åringa kusin med Justin Bieber låtar och fakta, undrar om hon verkligen lyssnade? ;) jaja, vi hade iaf trevligt :) Ska ta o fixa mig inför sängen nu, är sjukt trött, börjar bli förskyld också. Laddar upp en bild på underbara JB, förlåt.


Coverboy på The Hollywood Reporter Magazine tillsammans med L.A Reid och Usher

Heeeting.

Nu är den beställd !

Äntligen så har jag och pappa hunnit iväg till stinsen för att beställa hem en Iphone 4. Är så trött på min gamla mobil från 1300-talet nu. Den bara stänger av sig och krånglar.. otur som jag har måste jag tyvärr ändå vänta fyra veckor tills den kommer. Fast vem vet,  den kanske kommer tidigare ?? :) Jag fick också en bok av Denise Rudberg. Baristas. Har hört att det är bra.

Jag har hittat laddaren till kameran ! :D Så nu har jag laddat ner massvis med bilder. Dom flästa är väldigt gammla, typ från sommaren 08-09 tror jag. Kanske ännu tidigare ?
Aja, vi va ialla fall super söta och här kommer några av dom !

OBS, KOM IHÅG ATT NÅGRA AV BILDERNA ÄR TAGNA FÖR LÄNGE SEN.


Åå så söta vi va ! haha :)

 
Min kära pappa i Spanien typ förra året? :S


Spanien...


Philip, Oskar, Jonatan och Matte påväg till Grönan


Haha, fråga mig inte om hur jag ser ut


Söta Tove i sommras påväg till Italien


De tre syskonen on the flight


Lillbrorsan gillar chips !


Italien, Känner ni igen klocktorner bakom? Det var där de
spelade in New moon


Balla Maja. Vi hyrde hus i Italien med hennes Familj


Haha, checka ut Vilgots min efter en citron..


La familla en Italiano



Riktiga coolingar ! På väg hem från Grönan med Theo och Calle


Long time ago


Surt Jessica? :)


Söta Sarah !


nyklippt

Kom just hem från frisören.. Ganska nöjd faktiskt även om det känns rätt kort. Hon klippte 4cm istället för 10 som jag trodde skulle behövas x) har inte klippt mig på typ 5 månader så det var rätt slitet. Sitter och väntar på att maten ska bli klar, och sen kl 7 ska släkten komma eftersom mamma fyller år idag :) ska äta nu men vi hörs kanske ikväll. Btw så skriver jag från min iPod, det är därför det inte blir några bilder.

träning!

hinner egentligen intE med det här men känner att jag knappt uppdaterat idag så vi kör på ett litet inlägg! bussen går 34 och måste hitta en väska att lägga lite saker i oxå, åååh hur ska jag hinna? aja, är hemma runt tio sen så ni kanske får ett godnatt inlägg eller nåt men vi får se. helt meninglöst inlägg, men nu drar jag!
puss
bildarbete i skolan

muffins

hej alla.
jag sitter och laddar in bilder på facebook från skolan :) så när det e klart ska ni också få några! nu måste jag skicka lite saker till skolan och sen plugga lite spanska.. tror inte jag kommer hinna de innan jag ska börja göra mig iordning för träningen, jag vet inte om jag skrev det i något tidigare inlägg men jag ska träna idag igen fast nu gymnastik, så ska svettas lite till! ;) cooozy. aja, ska fortsätta med facebook nu, men vi höres!
puss
gulliga kompisar jag har!
sa jag att vi äger?
jessica cuuuty
nån som kan gissa vems ögon? :D

Någon som vet var min kameraladdare är?

Har precis kommit hem från skolan och letat efter min kamera laddare. Måste nämligen ha det till ett bildarbete i skolan, Jessica skrev väl om det? Man ska ialla fall ta en massa bilder som hör till ett tema/ide. Min idé är humör. Så jag sak försöka fånga ögonblicken med kameran när någon t.ex är glad, sur, trött. Tror att det faktiskt kan bli ganska ballt. Sen så kan jag ju också ta mer bilder til bloggen ;)

Nu ska jag nog chilla framför ett avsnitt gossip girl. Härligt! :D


En väldigt gammal bild på min (då) nyfödde lillebror Vilgot.
Nu är han snart två och super söt!




Svar på tal

Jenny om Gymmet next !:
Lägg upp mer bilder tjejer :P <3

Svar: Det sak vi absolut göra! Men det är just nu lite svårt för min del. Alla mina bilder är utspridda på flera olika datorer. Ska fixa det snart ;)


matte - klar

är klar med matten nu, känns skönt och jag tror jag ska börja städa bort alla kläder från min säng och krypa ner och sova, fick nämnligen ont i huvudet nu och är trött så godnatt allihopa! vi höres imorn!
puss

trött

tillbaka från gymmet! sitter med ett glas kall proviva och ska göra lite matte, så jag borde egentligen inte sitta och skriva det här.. aja, det va riktigt skönt att gymma idag. eller skönt det va jobbigt men jag känner mig typ stolt(?) efter så det e najs :) fast jag tror inte jag ska köpa gymm kort, man måste träna minst 2 ggr i vekan för att tjäna på det och jag tror inte jag hinner de.. aja vi får se hur det blir. men nu måste jag verkligen jobba! ni kommer kanske att få läsa ett lite gulligt godnatt inlägg lite senare men vi får se hur det blir med den saken me :)
puss 's
i miss.

Let's svettas

Jag missade bussen igen.. Haha, shit va jag va stressad men min snälla pappa skjussar mig så nu väntar jag på att dom andra ska komma. Skriver från min tele och har inte klutat ut hur man lägger ut bilder en men hoppas ni klarar er! :) let's svettas!! :D

Gymmet next !

Nu ska vi snart iväg till gymmet. är riktigt taggad. Känner att jag behöver få ut min energi på nått sätt. Genom att träna är ju helt perfekt! Det blir ju till och med roligt när man åker flera. Innan gymmet ska jag hinna äta middag, byta om och göra färdigt svenskan. Kommer jag hinna? på 40 min ? haha, skulle inte tro det.. Och ändå så sitter jag här och bloggar. Fy på mig.. Dags att ta tag i min "att göra lista" Så hörs vi kanske senare ikväll. 


fuckin' perfekt

tänkte skriva det här inlägget om vårat namn nu. ni kanske har hört låten fuckin' perfect med pink? om inte så lägger jag in det i slutet av inlägget, namnet kommer iaf från den låten :) tycker alla borde lägga till den på sin spotify lista för den är grymmt bra! men nu till varför vi ändrade till ett k ist för ett c, vi ville vara lite "självständiga" ändå och körade på lite svengelska! men i headern kör vi med en liten text bit från låten. hoppas alla förstod, så att ni inte tror att vi är så självgoda så vi tror att vi själva är så fucking perfekta :) lite flummigt inlägg kanske, men så är det iaf!

foto

tjaa, kom hem för en liten stund sen efter att ha varit ute med system kameran och Michis. Vi tog lite foton till bild läxan vi har tills imorgon, inte för att det blev så mycket som jag hade tänkt mig (soolen var ju så fin) men det får duga.. lägger nog upp någon bild här nedan för om jag orkar ladda in bilderna i datorn :)
Sitter och fryser efter att har legat i snön och tagit bilder :p och taggar inför gymmet ikväll med a-gänget som alla redan skrivit. Ska bli kuul. Ska försöka plugga lite So nu och fixa lite detaljer på bloggen, hörs





16:15

Sitter med svenska och so boken framför mig. Planen är att plugga. Men det går sådär... Jag menar, det är ju inte JÄTTE kul att plugga direkt. Men det borde leda till någor bra i slutändan.
Annars så ska jag iväg till gymmet med A-gänget, och troligen "kolla" på Iphone. Det är så pappa säger. Jag säger köpa (!) men vi får väl se hur det blir ;)

Idag så har jag som vanligt gått i skolan som rullat på bra. Ligger i alla fall inte efter i något ämne än, vilket jag trodde jag skulle göra efter Thailand. Jag värkar ha skött mig ! :) Fast det kommer bli mycket att göra i so.. Ska skriva en uppsats om Franska och Amerikanska revolutionen.  Får väl sätta igång att jobba nu rå ;)

(Skulle läggfa in bilder på Thailand, men hittar dom inte.. Lovar att lägga in när jag hittar dom igen)


oboooy

hej! det blir mycket inlägg idag, redan mitt tredje! måste bara lägga till att jag tycker det är super kul när ni kommenterar! just nu sitter jag iaf och dricker varm oboy och äter skorpor, borde egentligen gör lite matte och lite engelska men jag gör det sen tror jag. runt sex ska jag som sagt och gymma i sollentuna men jag vet inte hur det blir med det heller eftersom mina kära vänner är sjuka :( men vi får se hur det blir hoppas iaf på att få svettas lite! :) ska väl forsätta med det jag gör, kolla på bloggar och tjocka mig med mellis.
puss på er!

svar på tal



Anonym om So:
Jag blir glad ;) <3

svar: du är troligen philip, så vad bra då! :)


Vickan om So:
F1 gullig blogg :) Men jäkla härmisar! Haha fast våran är bättre (a)
så det gör inget ;) puss på er <3

svar: åh, tack :) haha, men ofta du fatta nu, vi vill ju vara som er.. (a)
puss på dig me!


philip om The first:
Yaaay 8a bästa klassen ever!

svar: jaa! visst är vi!


Jenny om welcome to my silly life.:
Har Jessica tagit headerbilden? :) <3

svar: nej.. det är min (sarah) lilla syster :p och vi
tog med min kamera om det va så du mena? :p <3


Jenny om Bussen:
Omg, älskar eran header! ;)
Äntligen har ni skaffat blogg men hallå x), ni har ju skrivit fuckin perfeKt som namn
och sen på headern fuckin perfeCt :P haha <3


svar: åh, tack! :D haha, det e så typiskt dig att lägga märket till de, men vi visste
faktiskt att det e så, vi kommer berätta i något inlägg snart om varför de är så
och varför vi heter så :) <3

So

jag sitter nu på so:n, jag tror att jag är klar så jag tänkte på er och tänkte slänga in ett litet inlägg, philip sitter här bredvid mig och vill att jag ska häsla att han är bästa, osv.. så hoppas du blir glad nu :) Vi slutar om tio minuter och har sedan engelska och sen sluuutar vi! Som jag nämnde igår ska jag hem och plugga men en liten nyhet är att jag ska hänga med a-gänget och gymma, känner mig faktiskt taggad! let's svettas! Vi får tydligen sluta tidigare så måst dra nu, puss på er
's

tänkte ladda up en bild men det verkar inte gå så ni får klara er utan


Bussen

Sitter nu och väntar på bussen i kylan, jag missade den första med typ två meter, glad man blir då! Jag kommer troligen komma försent oxå men vi får se vad som händer, vi slutar runt tre idag så då kommer väl ni få ett inlägg til.. :) nu ska jag vara social med alla andra som står och fryser på busshållsplatsen! Puss

Godnatt

Ligger i sängen, tänkte sova nu. Ikväll har jag hunnit med att duscha och läsa 70 sidor i boken. Bara 100 sidor kvar så det är ju bra :)tänkte bara skriva ett litet kort godnatt inlägg. Vi hörs imorrn J E S S

The first

Hej hej !

Jaa, det här är då den sista i "gänget". Wilma heter jag och jag bor prcis som Sarah och Jessica i Sollentuna. I en villa i Sjöberg. Jag är 14 år (fyller i sommar 15) och jag går i Edsbergsskolan i bästa klassen 8a. Min fritid går just nu åt till att dansa tre gr i veckan och bara hänga med kompisar. Annars så är ganska lång, blond, blåögd och usel på att stava.
Det här var då jag lite kortfattat, typ lär känna Wilma på en minut ? :)

Jag har också precis kommit hem från Thailand där jag bott i fyra och en halv månad. I onsdags kom jag, med två av mina syskon hem till sverige igen för att bo hemma hos min pappa. Nu tror ni säker att jag är värsta negern, men tyvärr nej.. den mesta har försvunnit så jag ser ut som en riktig svensson, haha (Hej brun utan sol ?!) . Men jag har faktiskt haft det riktigt bra i Thailand med massor av sol, bad och nya kompisar. En riktig omställning till Sverige. Här är det ju sjukt kallt och snöigt...

Dagen har jag spenderat med S och J ( Sarah och Jessica). Vi fixade bloggen och lyssnade på musik. Så himla mysigt ! En sån där sak som man värkligen saknar när man bott i Thailand. På eftermiddagen var det dags för dans. Först femine vibe (typ pussy cat dolls dance) och senare jassfunk. Det var sjukt jobbigt att  köra båda passen och min mage är typ helt seröst slutkörd. Snacka om att jag kommer att ha träningsvärk i morgon ! 
Nej nu ska jag ladda för min andra skoladag här i Sverige. Fast tur att man har lite sovmorgon. Börjar 08:45 :D



    


duschen nästa

sarah här igen! :) sen jag uppdatera sist har jag inte gjort så särskilt mycket, kollat på true blood och ingenting annat typ. Nu ska jag duscha för att sedan gå och lägga mig för att läsa lite. Imorn är det skola igen och jag är verkligen inte taggad. måste dessutom plugga när jag kommer hem, så imorn är ju verkligen något att längta efter! Det här blir troligen mitt sista inlägg för idag så godnatt allihopa! :)

Föörsta inlägget

Tjaa, första inlägget för mig här då :) ni får min lilla presentation lite senare för jag har inga bilder och så på min iPod som jag skriver ifrån just nu. Hade bara lust att skriva första inlägget :) ligger i sängen och borde egentligen läsa i min svenska bok.. Ska vara klar om en vecka (?) och har inte ens läst halva boken, great bara 170 sidor kvar. Ska sätta igång nu. Hare bra, puss på alla

Sarah Hjort

tänkte vara den första som berättar lite om mig själv, så det e väl bara att börja.
Jag heter Sarah Hjort, är 14 år snart 15 men egentligen 3 snart 4.. nu kommer väl ingen förstå men jag är född den 29/2 vilket innebär att jag är skottårsbarn, vilket då innebär att jag bara fyller år vart fjärde år. jag bor i kärrdal i ett radhus med min familj på fem personer plus min hund. Jag tränar gymnastik 4 gågner i veckan och annars gör jag väl precis som alla andra, pluggar och är med kompisar :) det va en kort liten sammanfattning på vem jag är. tror att ni snart kommer få ett inlägg från wilma och jessica också!
puss

welcome to my silly life.

Hej! Sarah, Wilma och Jessica här. Du har lyckats klicka in dig på vår nystartade blogg, vi har helt enkelt startat en blogg tillsammans och ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Presentation av oss tre kommer i kommande inlägg. Nu ska vi fortsätta med det vi håller på med, fixa och trixa lite med bloggen.
puss


RSS 2.0