trött..

Jag skule nog faktiskt kunna somna här vid skrivordet. Jag är så sjukt trött. Mina ögon gör typ ont när dem är öppna.. Kommer bli så himla skönt att bara slänga sig i sängen och krupa under täcket och bara mysa. men först så ska man  plugga. Som vanligt. Börjar bli riktigt less på att aldrig få ta det lite lungt och bara ligga framför tv:n och dega utan massvis md skolböcker i knät. Jag hoppas att nästa vecka bli bättre.. Nu ska jag fortsätta plugga men slänger in några bilder på mig och lillborsan när vi leker lite med kameran. Puss & godnatt !




da beeed

nu har jag kollat på tre oth avsnitt, det är helt sjukt bra kan jag säga! men nu drar jag mig mot sängen. har dock ångest över en sak.. jag har knappt pluggat någonting idag och jag hade verkligen lovat mig själv de. bajs också. aja, nu ska jag iaf sova! puss på er
schliiiten

Fifteen

sitter och pluggar.. har gjort det iprincip ända sen jag kom hem (med pause för middag och dusch), har inte kommit särskilt långt dock... kaaan bero på att jag har haft mini datorn framför mig hela tiden.. oops. Men jag har iallafall svarat på alla instuderingsfrågor, nu gäller det bara att få svaren att fastna ;) btw, Justin Bieber har anlänt i Danmark nu.. fan va surt. Aja, det är iallafall samma tidszon ;) och typ bara några 100 mil mellan oss.. men iallafall, tänkte att jag skulle fortsätta med plugget nu, sitter föresten och lyssnar på Taylor Swift.

'Cause when you're fifteen and
somebody tells you they love you
You're gonna believe them
And when you're fifteen feeling like
There's nothing to figure out
But count to ten, take it in
This is life before you know
Who you're gonna be

Noll taggad..

Tjabba! Just nu är jag så grymt trött och så NTE taggad till baletten ikväll. Mina tår värker redan och jag måste värkligen plugga på so:n. Vill i alla fall få MVG... Vi får se hur det går. Imorgon så är det äntligen fredag igen. Fy va skönt asså. Planerna är att bara chilla galet hemma hos pappa med oxfilé och pommes ;) Mysigt mysigt. På Lördag ska vi ut på bus. Haha, nejrå. Men det är hemligt än så länge... Det kommer nog i alla fall li supe bra ;) I hälgen ska jag också försöka hinna in till stan och få min prao lapp påskiven. Egentligen så skulle den varit inne i onsdags, men del gick ju inte så bra, haha.
Skolan idag va ganska chill. Tidig lunch och allt. Sen så fottade michis lite också, och vem tycker inte att det är kul att stå framför kamera?! :P (Snodde bilderna nedanför från henne)Aja, nu ska jag försöka att få in den sista so:n i huvudet. Skriver kanske senare, puss så länge.




you just don't get it

hejsan svejsan. sedan jag uppdatera sist, vilket var ett rätt bra tag sen har jag gjort min dagliga styrka! jag är förresten faktiskt stolt över mig själv, jag har faktiskt gjort min dagliga styrka sen i måndags! cred till mig. nej men det behövdes, inte för att det syns nåonting men det kommer väl det göra om jag fortsätter vara duktig :) slut skrytit. Jag har även packat ner det mesta i väskan men har även typ hälften kvar. men det går snabbt ska be mamma om hjälp när hon kommer hem sen också. kom just på att jag kanske borde plugga lite.. jag ska nog börja gör det snart om jag vill lyckas med provet. Juste! Jag har faktiskt lite mer att skryta om idag, fick reda på mitt resultat på mitt slöjdarbete, VG+ blev det och jag är riktigt nöjd! sen fick vi också tillbaka våra engelska prov, mvg där så den satt bra den me :) nu ska jag sluta tråka ut er och hitta på något vettigt att göra ist!
puss

15.

hej! jag kom hem för lite mindre än en timme sen och jag har hunnit att äta lite mellis, plugga lite och börjat packa pyttelite :) sen har jag även försökt öva på en dans vi ska göra i göteborg. funderar även vad man har på sig på ett disco? vi ska nämnligen på ett disco på lördagskvällen och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. tror det får bli en magröja och ett par thights aja, vi får se. Nu tror jag att jag ska sätta på ett vampier diaries avsnitt eftersom jag missade i fredags. uppdaterar mer sen. puss
gaaamal. sry

Me <3 sängen

Nu har jag precis duschat och ligger i sängen. Kom hem från träningen vid tjugo över tio om inte lite senare. Aja, sen jag uppdatera sist har jag fixat PRAO till min andra vecka också, kanske inte lika coolt som fridays men det är iaf bättre än ingenting! Sen kollade jag på ett avsnitt av oth och sen blev det bråttom till skolan. Utvecklingssamtalet gick bra, jag sköter mig tydligen i skolan! :) haha, men nu måste jag sova, puss på er!

Plugg+tv:n :)

Sitter i soffan och kollarpå tv samtidigt som jag pluggar. Inte bra. Men det känns faktiskt helt okej för imorn. Har pluggat i stort sätt hela dagen, och imorgon blir det likadant. Förutom baletten då.. Men nu ska jag fortsätta med att typ plugga. Sen blir det natti natti för mig :)

truetruetrue

A 15 year old girl holds her 1 year old son, people call her a slut.
But no one knew she was raped at 13. Make fun of someone for being fat,
but you don’t know that person has a serious medical condition that
causes her to be fat. Call the old guy ugly, but you don’t know if he
got a serious face injury after serving the country or saving a life.
Stop stereotyping and think before you start talking trash of others.


grymt med swag

tjaa, har inte mycket att säga egentligen.. hela dagen efter skolan har jag stalkat Abercrombie&Fitch's hemsida.. längtar galet till London men det är ju fortfarande 3 veckor kvar ;/ aja, det finns inte så mycket att säga.. ska börja kolla på en 42 minuter lång Shaytards video, sen blir det att plugga järnet, har ju fortfarande inte börjat...


hehe, Babytard på James Blunt nya cd... SWAG


too bad...

Jag tror inte det här med att blogga är min grej. Asså jag tycker ju att det är kul när jag har updaterat, men jag orkar helt enkelt inte ibland. Som ni märker så är det inte alls bra uppdatering från min sida, men jag ska fortsätta försöka ;)
Jag kommer inte i¨håg senaste gången jag bloggade, men det va ett tag sen. Jah har hunnit med massvis. Jag har varit sur på vissa persoer och blivit "sams" med dom igen, jag har shoppat lite och såklart pluggat. So prov på fredag så det är bara att ge järnet! Juste glömde nästan bort att jag fått en super ra prao plats! Fick yss reda på att jag fått platsen och det känns jätte bra. Jag ska praoa på Friday´s vid Östermalms torg. Snacka om god lunch varje dag! :P
Idag så blev det lunch på Subway. En supergod macka oc hen stoor läsk. Innan det så va vi och lånade engelska böcker i biblioteket. Klockan ett var vi tvunga att vara tillbaka i skola för de två sista lektionerna. På bilden så moade alla mig som vanligt. Nu sitter jag med fem stycen röda fläckar i ansiktet på grund av vissa.... Hämden är ljuv. Jag gjorde inget mot dem ju...hehe. När ilden va slut så åkte alla hem. Jag mötte upp mamma vid dagiset eftersom jag trodde att jag inte hade någon nyckel (vilket ag sen insåg att jag hade). Vi gick och handlade och mamma bjöd på glass. Tyvärr så fick jag bara smaka lite på den eftersom Vilgot åt upp rästen.. haha. Nej nu måste jag plugga lite so. Hörs kanskesenare ;)

Thailand :)

goodie

tja! Idag är jag på bättre humör och jag kom precis hem från skolan! Jag har utvecklingssamtal klockan fem idag, sen ska jag på träning. eller va med och kolla på och köra lite styrka! najjs va? haha, nej men nu ska jag kolla på oth!
puss
fett gammal

suck

är på riktigt jävla dåligt humör. usch, jag har iaf precis duschat och ska sätta på ett avsnitt oth. har iaf pluggat och det känns rätt bra med tanke på att jag får två dagar mer att plugga på. för er som inte förstår så är det så att jag åker till göteborg på fredag och då har vi so-prov, vilket jag då kommer missa så får göra det nästa onsdag. chill va? aja, nu ska jag kolla på ett avsnitt!
puss

hola

hola amigos! skojjigt liksom, nej men jag kom precis hem och sitter och äter äpple! efter skolan åkte nämnligen jag&jessica till täby centrum för att leta prao men allt var fullt så en vecka får skolan fixa något för mig, och det lär ju bli något som kanske inte är det roligaste. Nu skulle jag egentligen behöva plugga men jag orakar inte så jag sätter på ett avsnitt oth! puss

taggar inför London

tja, har suttit ett tag här på kvällen och laddat lite inför London. Det är ju om tre veckor men iallafall. Gick in på Abercrombie&Fitch's hemsida och upptäckte att dom har en butik vid Picadilly Circus, typ överlycklig! TopShop är jag också rätt taggad över, kikade på hemsidan och hittade grymt söta underkläder, och den perfekta Jeans västen som jag letat efter rätt länge... hoppas bara att den finns när jag väl kommer dit! Och så får vi ju inte glömma MAC. Vet iallafall fyra saker som jag tänkte köpa.. och ifall någon är intresserad så kommer dom här!

Mineralize Skinfinish Natural
Fluidline i Blacktrack
Läppstift i Angel
Paint pot i Bare Study
Fix +

och så vill jag ha några borstar också.. vet inte riktigt vilka dock, det får dom hjälpa mig med i butiken!

surprised

nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sätta på ett till avsnitt av oth. sen blir det sängen för mig. Imorgon ska jag troligen till stan efter skolan eftersom jag fortfarande inte har prao en utav veckorna.. juste, har jag sagt att jag fått prao på svt?! är typ hur glad som helst :D haha, aja, nu ska jag borsta tänderna.
puss

loney

tja! nu är jag hemma från farmor&farfar nu. vi satt och snacka lite och åt tårta :) nu har jag hunnit plugga lite också men tänkte faktiskt sätta på ett oth avsnitt nu. sen ska jag duscha och frächa till mig hade jag tänkt! men vi hörs senare
puss

kult

tja. det blev varken något svenska skrivande eller nå so-pluggande men skit samma. jag har iaf gjort min dagliga styrka som jag har bestämt mig att jag ska göra varje dag. lycka till liksom. jag har även kollat på ett avsnitt av oth :) nu ska jag gå hem till farmor med hunden, hon fyllde år igår så ska säga grattis och lite sånt.
puss

födelsedag snart

inte bloggat på länge.. varit upptagen as usual, så jävla mycket skola nuförtiden. Sitter och chillar medans jag tänker på vad jag egentligen borde göra.. söka prao och skriva klart min svenska sak. Fett lyckad man känner sig när man inte har någon prao och lappen ska vara inne på onsdag, grymt kul. ska fortsätta att chilla sen kanske skriva lite på svenskan. Praon orkar jag inte ens tänka på.

btw, jag fyller år om en vecka

mååndag

hej nu är jag hemma från skolan. den va seg och jobbig som alla måndagar brukar vara. vi fick förresten reda på resultatet från våra engelska prov och jag är fett nöjd :) fick preics mvg för er som vill veta! nu ska jag ringa till lite praoställen och plugga so och skriva lite på min svenska sak. senare ikväll ska jag åka och gymma tror jag. men vi får se vad som händer.
puss

heey

nu har jag kollat på två avsnitt av oth, och av någon andledning börjar jag alltid gråta. aja, nu sitter jag chattar mitt några najsia personer på fejjan men ska nog säga hejdå till dom och gå och duscha.. aja, vii hörs imorn!
puss

bildbooomb

vickan uttrycker sina känslor när hon joinar thaaa cluub :D - hahah

som vanligt dåra.

nu är jag hemma igen! resten av tjejjerna hade tydligen tränat nu på morgonen så vi hade bara 1 1/2 timmes träning idag. aja, nu ska jag berätta vad som hände i helgen!
Fredags:
Efter skolan drog jag hem och kollade på oc, när det var slut insåg jag att klockan var alldesles för mycket så jag fick slänga på mig kläder och springa i väg till vickan. Hemma hos vickan hade vi pressentöppning och av oss fick hon ett supersexigt nattlinne, 2 stringisar och en bh! Sen körde vi lite lekar, en var att rulla ut en pappersrulle så snabbt som möjligt. Skit kul va det iaf! :D sen satt vi och snacka lite tills klockan blev sju då vi gick ner mot bussen och åkte in till stan. Där käka vi på fridays, lika gott som vanligt och några i personalen kom och sjöng för vickan och hon fick en stor glass också! :) Efter det drog vi till donken och köpte glass och sen åkte vi hem för att mysa och spela lite spel.
Lördags:
Mamma väckte mig klockan sju och jag packade ner det sista i väskan och sen åkte vi och hämtade upp w&j. Sen var det in till central station och ta tåget mot vingåker. Vi gjorde även, eller jag gjorde världens fail också, jag trodde att vi skulle gå av vid katrineholm, för att jag har gjort det förut en gång, så vi går av där. Men mormor var inte där så jag ringde henne och då visade det säg att vi inte alls skulle gått av vid katrineholm utan fortsatt till vingåker så vi rusade på tåget igen och det va knappt att vi han med så det va lite tur. hehe, när vi hade kommit fram till vingåker så stod mormor där och skjutsade oss till outletten direkt. Där gick vi omkring och kollade och det slutade med att jag kom hem med ett par skor och ett par solglasögon. inte särskilt mycket men jag är nöjd! sen åkte vi hem, och åt lunch, spela spel, basta, åt middag och sen kolla vi på beck. Vi gick och la oss vid elva för att vi va så himlans trötta och jag sov hur bra som hellst.
Söndag:
Vi vakna vid elva, eller tolv, beror på hur man ser det men skit samma, vi gick iaf in och åt en massa frukost och sen packa vi ihop våra saker och åkte mot tåget igen! när vi kom fram till stockholm igen hämtade jessicas pappa oss och vi åkte direkt hem och resten vet ni! :) har tyvärr inte tagit någon bild alls i helgen men jag snor några av resten av a-gänget! puss
lägger in bilderna i nästa inlägg!

Hemma

Nu är jag hemma, eller jag har vart det en stund. Nu ska jag springa iväg på träning, styrka i 3 timmar, låter najs va? Men jag uppdaterar mer ikväll! Puss

Mormoooor

Nu är vi hos mormor och har shoppat lite på outletten, ätit och spelat spel :) det är jättedålig täckning här så uppdateringen kommer inte vara den bästa. Typ som det vart dom närmaste dagaran, hehe. Aja uppdaterar mer när vi kommer hem! Puss

vingåker nästa!

varit upptagen heela tiden den här veckan.. det är typ första gången jag är inne på datorn sen i tisdags :o därför ingen bloggning... aja, nu ska jag fixa det sista innan jag drar hem till vickan och firar henne, precis som Wilma sa :p Sen jag kom hem har jag iaf fixat lite ny musik till iPoden och packat väskan.. drar ju till sarahs mormor i vingåker imorgon med brudarna! ska bli kul faktiskt :D shopping på vingåkers outlet och mys i gäststugan! Tåget åker vid 8:30 imorrn så Sarahs mamma kommer och hämtar oss vid 7:30, vi är framme vid 10 och då blir det outletten tror jag :) myyyys.

ps. älskar att Wilma sitter och sjunger på Justin Bieber låtar heela tiden.. rätt grymt faktiskt ;)


Somebody to love

Det känns faktiskt som om det va år sen jag bloggade. Sorry. Med dom två sista dagarna har jag haft fullt upp. I onsdags så va vi på never say never. Filmen va grymt bra och jag måste säga att jaf gillar justin bieber mycket mer nu ;) Jag hade köpt massvis med godis men kunde inte äta upp det eftersom blicken satt som fast klistrad på bioskärmen..
i torsdags så va jag, Sarah, Jessica och ludde inne för att fixa prao. Ludde fick en plats inne på jack and jones. men rästen av oss får leta vidare. Jag ska ringa några fik idag och så får vi se hur det går. Halv fem så åker jag till vickan för att fira henne. Kvart i åtta ska vi vara inne på Fridays för att käka och efter det så ska vickan bjuda på glasspå MC. Haha, vi är så himla mogna !! ;) Men nu så måste jag fixa mig för ikväll och ringa några prao. C U

Bästaste ;)


24/3

hej! förlåt för dålig uppdatering, igen. Idag efter skolan så åkte vi nämnligen direkt in till stan för att leta prao. Det gick ju sådär, ingen av oss har någon prao än så länge iaf. Plus att vi gjorde värsta failen. fast orkar inte dra den här, vi köpte även lite hemlisar till vissa personer. hehe :) aja, nu ska jag packa inför på lördag. puss
lite nya bilder, woooohoo

Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering idag men vi har haft fullt upp i princip hela tiden. Vi åkte ju som sagt till kista direkt efter skolan, där kolla vi runt i lite affärer och jag köpte en pincett för 75(!!) spänn, är inte det Liite mycket? :o Aja, sen när Jenny, Vickan och Frida kom så åt vi och sen gick vi och kollade på bion. Den var faktiskt bra och jag blir imponerad av hur duktig han faktiskt är! Och hans utseende är det ju inte direkt nåt fel på heller.. Men nu måste jag sova! Puss Ps. Har värsta paniken över att jag tappat bort mina vantar, buhuuu :( ps.

Kista

Nu är vi Påväg mot kista där vi först ska vänta på dom andra brudarna och sen ska vi käka och sen kolla på Justin bieber filmen! Uppdaterar mer när jag kommer hem :)

you can't decide this.

tja! jag har inte gjort speciellt mycket sedan jag uppdatera sist. har pluggat lite mer, och kollat på lite mer oth avsnitt och ska faktiskt sätta på ett till nu! sen blir det sängen för mig!
puss&godnatt

home

Kom nyss tillbaka efter en tur till mamma. Mysigt. Jag fick en löjromsmacka som va asgod också. Haha :) Nu ska jag nog hjälpa pappa med maten och så får han förhöra mig på engelska. Borde kunna allt nu. ikväll så blir det nog tv för en gångs skull. Brukar ju alltid ha fullt upp med andra saker, men inte idag. Jag ska bara chilla i soffan ;)
men måste bara lägga upp den här bilden. Snacka om stolta brudar över ett par purple glasses från gala premiären...



look into your heart and you'll find love

upptäckte just att tjejerna är klara med plugget tills imorrn. oops, dags att sätta igång kanske..

Tumblr_lhw0wxz6ic1qah2fqo1_400_large


Promenad

Nu har jag pluggat ett tag och det får räcka. Det känns som om att jag kan allt nu. skönt ! :) snart så tar jag en promenad till mamma för att hämta ett par solglösögon, hinner kanske svänga förbi affären och köpa en bonaqua och lite tuggumin. jag har blivit beroende av det. Är så himla sugen på det hela tiden !! Men nu måste jag dra om jag ska hinna innan middan. C U

Nu drar jag ;)


come on

hej på er! Nu har jag pluggat till engelskan och allt känns helt okej. sen har jag pluggat lite på spanskan också, skull egentligen behöva plugga lite mer. men jag tog iaf en paus mitt i allt och ställde mig och bakade cokladbollar. men jag blev så mätt/illamående av smeten så en så länge har jag bara ätit en. ändå blir jag inte förvånad om hälften är borta när jag ska ta min andra. aja, jag har faktiskt även kört styrka och ska fortsätta på den vägen! så vi hörs lite senare!
puss
för två år sen ungefär, remember? ;)

fans are my everything






And baby everything that I have is yours
You will never go cold or hungry
I'll be there when you're insecure
Let you know that you're always lovely, girl


Daniel Paris <3


Nor skickade bilden på mig och daniel, OMG HAN ÄR SÅ GULLIG! (snygga ögon jag har, vet)


dreams do come true

hej :) har inte blivit mycket bloggande för min del senaste dagarna. Igår var jag på the most amazing gala premiere ever, hah. PURPLE GLASSES. FATTA NICE. hah började as böla när jag såg dom, pinsamt. Förutom purple glasses och lila mattan så träffade vi också massa bloggare! bla. Amir, Paow, Hugo Rosas, Daniel Paris (i mitt hjärta!), Jackie Ferm (bloggar hon?), Yousef och Sabi, omg vi kommer typ vara med på hans webb tv? hehe, när vi sa hej till honom så filmade dom och stack ner en stor mick framför oss typ.. haha vi får se vart det leder ;) Annars så var filmen helt underbar.. tror dock att jag hade lite för höga förväntningar med tanke på vad jag läst på twitter, men filmen ägde ändå.. Satt och bölade hälften av filmen (en gång för att jag kom på att jag hade purple glasses på huvudet, lol), fick till och med fläckar innanför glasögonen(?!) vet inte riktigt hur det var möjligt men det måste ju ha kommit från mina tårar? aja, Nu borde jag egentligen sitta och plugga till engelska provet vi har imorgon men jag kände ett enormt sug efter att höra Next2You och har den varken på iPoden eller mobilen, så det blev till att starta datorn ;) aja, nu ska jag kolla twitter lite snabbt sen blir det troligtvis plugg.



en del av gårdagens outfit + PurpleGlasses

Plugg på G


Nu är det plugga som gäller dom närmaste timmarna. Har gjort två stora mackor och oboy. Det här ska nog gå bra ;) Senare ikväll så kanske jag åker till gymmet med pappa, men vi får se hur det blir med det. Skolan idag gick bra. Vi fick omdömmen i nästan alla ämnen och jag är nöjd. Vi hade också Engelska prov. Inte så kul,, men jag tror att det faktiskt gick helt okej. man kunde inte plugga till det eller något så det handlar värkligen mo just sin egen förmåga. Imogon så är det "riktiga" provet. Imorgon så ska vi också på bio. Never say never. Ska faktiskt bli kul, fast jag inte är något sådär jätte stort fan av Justin beiber. Vet liksom inte ens hur hans efternamn stavas :P haha. Men nu ska jag sätta igång med plugget. Hörs kanske senare :)


krmooohahaaaooooommmmkaaa

hahah, älska rubriken! intern skämt, hehe. aja, nu är jag hemma från skolan och borde inte alls sitta här och skriva detta men vad gör man inte för eran skull :) nej, men jag måste verklligen plugga! för det första så har vi engelska prov, och våra engeslka prov brukar inte vara dom kortaste så där gäller det att kunna allt, vilket jag inte gör nu. sen har vi också spanska läxförhör. jag tror det kommer vara rätt enkelt men man vet ju aldrig.. något annat jag måste göra idag är att köra styrka. blir så irriterad på mig själv ibland, jag säger att jag måste börja täna för att hänga med dom andra, men jag gör aldrig nåt. usch på mig. skit samma, måste börja plugga nu!
puss
mí amigo ahora! jajaja, soy mejor.
är jag grym eller är jag?!

Bättre sent än aldrig

Kom för ett tag sen hem från dansen. Allt gick bra och jag är lika slutkörd som alltid. När jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen och nu så sitter jag här framför datan. Pappa kom också hem med en väckarklocka till mig. Det funkar ju seriöst inte på Iphonen! Den bara strular så jag kommer upp aldeles för sent på mornarna. No good ! Men nu så blir det anorlunda ;)
Imorgon så åker antingen jag och Jessica (kanske Sarah?) till gymmet, eller så kanske vi åker och kollar efter praoplatser...? Jag vet inte hur det blir :S En sak som jag måste göra i alla fall är plugga. Engelska prov på onsdag och just nu känner jag mig inte alls redo. Desutom så har vi typ spanska läxa också. Får alltså kämpa på!
Och jag ska börja redan nu med engelska glorosna. Puss o Godnatt !

En bild på min kära mamma och jag

black n blue

tja. det gick inte så jättebra det där med prao.. det var bara en av dom som skulle höra av sig igen. känner issen liksom, men jag tror att jag, wilma & jessica ska in till stan imorn och leta prao, fast jag vet inte om det funkar så bra.. men vi får se! sen har jag också kollat på ett avsnitt av oth och sen pluggat. känns faktist helt okej inför imorgon, kanske för att det var ett oförbrett prov, men ändå. nu ska jag kolla på ett till avsnitt och sen och och duscha. puss
skulle bara hälsa från den här snyggingen att hon har fått purple glasses!

prao

hej! nu är jag hemma från skolan och det ar precis som vanligt, inget speciellt hände. nu ska jag iaf ringa runt till lite ställen och höra om jag kan praoa hos dom eftersom vi ska vara klara med det nästa vecka och jag känner liite panik om man säga så.. jag ska även plugga engelska idag eftersom vi har prov imorn och på onsdag. juste, kom på att vi har spanska läxförhör på onsdag också, och jag har inte böckerna med mig.. aja, det löser sig. men innan jag ringer så ska jag kolla igenom hm's katalog som jag hitta i brevlådan. puss

oth

hej! sen jag uppdatera sist har jag tagit en liten powernap, så jag lär ju inte kunna somna sen.. jag har också kollat på två avsnitt av oth och ätit middag! jag har lite ångest, för det första ska jag ner till göteborg näst helg och tävla i rm, och som några kanske förstått så är jag skadad men om inte jag är med så kan vi inte köra.. plus att jag har missat så pass många träningar så jag ligger efter i styrkan vilket även det gör det svårt för mig att ligga på samma nivå som dom andra om ni förstår. sen har jag prov på tisdag och onsdag och jag har inte pluggat ett skit nu under helgen. känns strålande. men nu ska jag gå och duscha, eller så skiter jag i det och går och lägger mig på en gång, är så sjukt trött fast kommer väl ändå inte kunna somna. aja, vi hörs imorn! puss

kommer bli grymt

Sitter och pratar med Nor på facebook, vi taggar galet inför imorgon :D I sista minuten igår så vann hon också biljetter till gala premiären! helt sjukt... så nu ska vi gå alla fyra, Jag, Kim, Nor och Carolina! fett kul. Är faktiskt rätt så nöjd över min outfit. Har inte provat allting tillsammans än men tror ändå att det blir skit snyggt.. får hoppas på det. Och så kanske jag ska få låna ett halsband av sarah :) det skulle matcha outfiten perfekt men hon kan inte hitta det ''/ aja, har ett annat halsband här hemma som skulle funka rätt bra det också :) Ni kanske kan få se lite bilder sen.. både på outfiten och från kvällen. Hoppas också på att få PurpleGlasses, det skulle vara helt sjukt. aja, ska fortsätta nörda mig framför datan nu. Och tänka på imorgon. Och kanske prova outfiten, inte säkert.


hade galan varit i USA hade jag haft på mig något riktigt fancy.

@ mammas ;)

Sitter i soffan hemma hos mamma. Vi ska nog snart sätta kolla på solsidan och käka kaka. Smaskigt :) efter det åker jag hem till pappa och sover. Orkar inte ta tag i att städa mitt rum här en :p Idag så va jag i kyrkan på morgonen, och sen pluggade jag lite engelska och kollade på film. Inte något att vara jätte avensjuk på... Men det dög för att vara en söndag ;) jag har ju också haft en jätte mysig kväll hemma hos mamma. Den enda som saknades va Theo. Men nu ska jag fortsätta nörda min iphone och äta godis ;) puss på er !

trök

tja, jag har tröööökigt. fast jag är för trött för att hitta på något, plus att mitt knä gör ont. inte kul. ett till plus är att pappa säkert kommer komma upp snart och börja tjata på att jag måste gå ut och sånt skit. usch, pallar verkligen inte. vad gör alla andra idag då? känner verkligen att jag har ett kul liv. borde faktsikt egentligen köra lite styrka.. har inte så ont i mitt knä nu så jag kan inte skylla på de. men vi får se vad jag hittar på, puss på er!

busy

tjaa, ingen bra uppdatering från min sida i helgen, men faktiskt.. hela dan igår var jag ute och letade outfit till gala premiären. Kom hem vid sex och då hann jag vara hemma en timme innan jag drog hem till Wilma som sarah har skrivit om :) kom hem vid 11 ungefär och då gick jag och la mig. Idag gick jag upp vid nio och duschade och fixade mig till kyrkan, var där i tre timmar och det var faktiskt rätt så kul idag :D Efter kyrkan åt jag lunch en snabbis sedan åkte jag till stinsen och köpte en mini krustång! as gullig. Kom hem för typ en halvtimme sen och har än sålänge bara hunnit titta på en del av min dagliga dos av youtube ;)


pytteliten men perfa när man behöver lite volym.. hade tänk att använda den imorgon till gala premiären :)

söndagen den 20/3

hej på er! nu är jag hemma från kyrkan. det var faktiskt riktigt kul idag, själva gudstjänsten gick snabbt och sen körde vi lite lekar och sånt. har en bula i pannan nu också för er som ville veta! aja, nu ska jag iaf kolla på vampier diares. puss på er

Trööött

Förlåt för att jag har vart dålig med att uppdatera på flera dagar men jag ska bättra mig! Jg har haft en sån sjukt stressig dag, eller iaf lång. Igår sov jag hos Michis och vi somna vid typ fyra, grejjen va den att jag var ju tvungen att gå upp halv nio för att jag skulle hinna hem och så. Plus att jag var orolig över att min mobil skulle dö så jag skulle försona mig, vilket då slutade med att jag kollade klockan typ en gång i timmen. Tävligen gick iaf helt okej, allt tog bara en oändlig tid. Vart inte hemma förens klockan var kvart i sex och sex skulle jag vara hos Wilma.. Så när jag kom hem stressduscha jag samtidigt som jag typ höll på att dööö av hunger. Vi kom iaf till Wilma vid halv sju och sen skulle vi typ iväg men det blev inte så, så vi var hos Wilma hela kvällen och hade de mys. Nu ligger jag iaf i sängen och ska sova! Godnatt på er :*

Torsdag, fredag och lördag

har precis klivit ut ur duschen och rotar i garderoben efter någott att sätta på sig. Idag så tror jag att jag ska in till stan med Jonatan, Wille och Ludde. Dom ska leta praoplatser och jag kunde väl hänga med eftersom jag typ också måste göra det så småningom. Aja, ikväll hänger jag väl hemma med mamma. Hon kom ju hem i torsdags.. Det är typ därför jag inte varit så aktiv här på bloggen. I torsdags så va jag hos mamma hela dan efter skolan, och sen så åkte jag på balett. Jag var så himla trött när jag kom hem så orkade inte blogga då. I fredags så åkte vi till stinsen efter skolan för att hitta någott till Kim och Jessica att ha på sig på galapremiären. Men tyvärr så kom dom hem tomhänta. Jag köpte därimot en hårlotion och ansikts skrubb. jag kom hem runt sex exakt och då va hela min släkt här för ett överrasknings party för mamma, Marcus och Vilgot. Haha, det blev i och försig inte någon överraskning, för att min kära kusin typ avslöjade allt på facebook.. Men det blev lyckat ändå. 
Nej nu så ska jag ta och ringa Jessica och klä på mig. Hörs senare ;)

Söta Vilgot på Arlandas flygplats :)

Världens snyggaste bild asså !!

Kaaaalllt !!  

Tullingetruppkup

Dålig uppdatering, woppsi. Nu sitter jag iaf i bilen på väg till tävlingen jag snacka om förut. Är bajstrött men det ska nog funka, är hemma runt fem kanske och då ska jag kanske hem till Wilma, men vi får se :) nu börjar jag må illa så måste sluta skriva! Puss

Next to you


nytt av Chris Brown ft. Justin Bieber.. Jag gillart'

homiee

tja! nu är jag hemma, köpte ett par byxor på salt. det var min lilla shopping idag, men skulle behöva öra lite mer ärenden.. heh. aja, nu ska jag ringa mormor för det blev lite knas med datumet. men grym som jag är fixar jag det tror jag :D måste iaf gå ner och prata med mamma och höra när maten är färdig, ska nämnligen ut på busigheter idag ;)))) aja, måste dra! puss

Stinsen next

Nu sitter jg och Wilma och väntar på bussen, vi ska till stinsen där Jessica och Kim redan är :) dag har rullat på som vanligt men jag uppdaterar mer när jag kommer hem! Puss

-

Anledningen till att jag inte bloggat ngt är för att jag fick värsta huvudvärken. Jag har haft det i sex dar nu, om jag minns rätt. För er som inte vet så har jag migrän, jag får så ont så jag kräks. Riktig så ont har jag inte men näst inpå. Finns inget jag kan gör än att gå och lägga mig. Så nu gör jag det. Puss

♥♥♥

har varit en kaos dag idag, men aja, inte mycket man kan göra åt saken. Jag och kim ska iallafall gå på NSN gala premiären på måndag och ser fram emot det! Sitter och tittar på möjliga outfits till premiären, rätt svårt att veta vad man ska bära men hoppas att det blir bra till slut! det får bli en shoppingtur innan måndag bara ;) och sen kom jag på att vi har Engelska prov på tisdag men kommer ju inte kunna plugga på måndagen så får plugga i helgen -.- fett drygt men lätt värt när man får gå på gala premiären... kan fortfarande inte fatta.


torsdag

hej på er! nu har jag kommit hem från en helt vanlig torsdag i skolan. Sista lektionen var idrott och jag var inte me, så satte och snacka skit med ludwig. kan va kul de me! nu ska jag iaf plugga eftersom jag inte gjorde det igår, hade tänkt att lyckas på det här provet faktiskt. haha, vi får se hur det går med de, om jag känner mig själv rätt så kommer jag sitta dagen innan och stress plugga och sen tänka, skit samma :p insåg nyss att det lät lite flummigt, skit samma. juste! bara så ni vet så drar jag, jessica & wilma till min mormors land den 25 och är där över helgen! fatta mysigt. vi ska shoppa lite på outletten och bara hänga, så det blir najs :) men nu måste jag börja plugga!
puss

Arlanda

Står och väntar på Arlanda. Snart borde dom komma ut ifrån portarna. Läääännngggtar !! :)

taggad till tusen

ska nog börja fixa mig till sängen nu... blev rätt så exhausted efter nyheterna om tävlingen idag, tog ett tag för mig att lugna ner mig ;) hehe. Liksom vad ska man ha på sig? Gala Premiär med röda mattan.. fast tror inte att det kommer bli lika stor grej som det är i USA då alla har värsta klänningarna på sig och så haha, men man kan ju alltid drömma, eller hur?

Sweet dreams

Imorgon ses vi igen !




hihih :D

taaack tjejjor, ni är så grymt gulliga! <3

Svar på kommentar :)

Anonym om OMG OMG OMG, lyyyycklig:
JAG SKA OCKSÅ GÅ! för jag vann :D och grattis förresten!!

en fråga bara, har du fått ett mail från justindrewbieber.blogg.se??

Svar; ååh, vad kul! grattis till dig också ;) Nej, jag har inte fått mejl än, börjar bli lite orolig men hur många Jessica Almqvist kan det finnas egentligen? haha, hoppas det kommer snart!

:D

är så glad för jessicas skull! jag reagerade på ungefär samma sätt som wilma, skrek typ och börja hoppa. inte alls tjejjigt, nejnej. Men jag kan ju inte påstå att jag inte är avundsjuk, fatta va kul! Du är verkligen värd det gumman! :D sen jag uppdaterat sist har jag pratat med mormor, och den 25 blir det tjejhelg :D wiho, ni kommer få reda på mer sen :) efter det så skrev jag in en massa glosor på glosor.eu och sen satte jag på ett avsnitt av one three hill och nu ska jag gå och duscha! imorn blir det plugg för mig eftersom jag fortfarande inte få träna. Mitt knä är förresten mycket bättre till er alla som är intresserade! eller jag går iaf inte runt och ser ut som ett haltande freak :) men nu måste jag gå och duscha! puss

OMG OMG OMG, lyyyycklig

omg, omg, omg. dör, dör, dör! fick reda på det här för 1,5 timme sen, sitter fortfarande och skakar. CREDS till Nor som ringde mig! okej, JAG SKA GÅ PÅ GALA PREMIÄREN TILL NEVER SAY NEVER 3D PÅ MÅNDAG! OMG, röda mattan och allt. Shit, vet inte hur fan ja ska kunna smälta det här. Tror inte att det blir någon matte läxa gjord ikväll iaf ;) freakar fortfarande, omg! okej, måste gå... smälta allt som hänt och ta en dusch så småning om.. vi hörs :D

btw, tack till JustinDrewBieber bloggen för att jag vann!


taggad till tuuusen!

Chill i soffan med Ben and Jerry ;)

Åå, måste bara säga att jag är så himla glad för din skull Jessica. Vill inte säga vad det är, det får hon göra själv, men jag hoppas att du får det riktigt bra och att allt blir bättre en vad du tänkt dig. Jaa, vad ska man säga? Lycka till kanske ? :P jessia ringde nyss och berätta det här. Även fast det inte gäller mig så blev jag aldeles glad.. Just nu sitter jag bara och ler framför datan, haha. Aja, innan Jessica ringde så hade hon, Sarah Kim och Nor varit hos mig och kollat på film och käkat massvis med Ben and Jerry´s. Så himla smaskigt och mysigt när man bara gör något sånt helt spontant. Fast jag tror att det här blir sista gången jag kollar på film samtidigt som Jessica, Kim och Nor. Dom är så jäkligt flabbiga.. Garvar all the time så man inte hör ett skit av vad dom säger på tv:n. Riktiga skitungar asså ! Fast jag älskar er ändå ;) Nu är planen att jag ska plugga lite svenska och kanske matte. Får se vad jag hinner. men nu är i alla fall min data fixad, så det blir kanske lite mera uppdatering från min sida. Men jag kan inte lova något... Imorgon så kommer mamma + familj hem och jag åker och möter dom på arlanda. Dom har ju varit i Thailand typ två månader längre än oss, så det ska bli kul att träffa dom igen. har aldrig varit borta från mamma så lång tid förut. Har saknat dom..
men nu måste jag sätta igång med pluggandet. Tror att det hät blir sista inlägget för idag. men läggerin lite bilder i alla fall ;)


Bjuder på värdens snyggaste bild på mig från i söndags, haha.

Ben and jerry´s is the best.

Vår, here we come !

Haha, jessicas supersnygga outfitt efter gymmer igår.

Philip i mina balla brillor :)


srysry

hej! förlåt för usel uppdatering men jag har haft fullt upp, typ. skolan rulla på som vanligt, och efter drog jag, jessica, wilma & kim till ica och köpte varsinn ben&jerrys och sen fortsatte vi hem till wilma, där satte vi på en film och sen kom nor också dit. Mysig tjej eftermiddag helt enkelt :D nu måste jag plugga engelska och sen ringa mormor! men vi hörs!
puss

Heeelt slutkörd !

Ligger i sängen nu efter ett hårt (och låångt) pass på gymmet med Jessica. Riktigt skönt att få träna ut ordentligt. Idag så tränade vi mest ben. Gud vilken värk jag hade asså. Typ skakade. Jag funderar faktiskt på att köpa sånt där månadskort. Då känner man sig nog mer tvingad att åka dit... På torsdag kommer mammsen hem med lillbrorsan och bonus farsan. Har saknat dom så det ska bli riktigt najs. HAha, dom kommer frysa arslerna av sig ;p. Men nu ska jag försöka sova, men det blir säkert inte ett problem med tanke på hur trött jag faktiskt är,, puss och godnatt på er alla ;)

duschen nästa

nu har jag pluggat lite, borde egentligen gör det lite mer men jag orkade inte så jag satte på ett avsnitt av one three hill och nu är det slut så jag tänkte röra mig mot duschen. Pratade även med mormor lite i tfn, lite planer på g med tjejjorna liksom :) nej, men ni kommer få reda på det sen. men nu måste jag duscha, puss på er

prao

hej! nu är jag hemma, eller har vert hemma rätt länge nu. Egentligen hade jag värsta planerna för den här veckan, jag skulle gymmat på quben igår & på torsdag plus att jag skulle gymma idag i sollentuna. Men har man ett cpknä så har man. På idrottskliniken sa dom inte så mycket, jag fick inte idrotta och jag skulle röntga mitt knä nästa vecka eller nåt. Här hemma har jag fikat lite med min mamma och sen kollat lite på prao. Skulle egentlige behöva plugga engelska men jag tror jag gör det sen eftersom jag måste göra en sak nu! puss på er :)

Idrottskliniken

Nu sitter jag i bilen på väg till Idrottskliniken, ska kolla upp vad det är för fel på mitt knä.. Imorse hade vi egentligen sovmorgon men jag var tvungen att gå på ett styrelsemöte, Men det behövdes. Nu börjar jg må illa så måste sluta skriva. Puss

London

mamma kom in på mitt rum för typ en timme sen... Det blir london på påsklovet! omg, fett taggad jag är. Shoooopaholic. Undrar om MAC är billigare där? hoppas det som fan. Finns fyra saker från MAC som just nu skulle passa perfa i min smink kollektion. gaaah.

saaaarah

tjaa, jag har inte gjort ett skit idag förutom att kolla på en massa avsnitt av one three hill, ganska skönt sådär :p tänkte kolla på ett avsnitt till och sen gå och lägga mig, har haft ont i huvudet tre dagar i rad nu så jag behöver lite sömn. har inget mer att skriva, men vi hörs! puss
vääärme

Gala premiär


Är med i en till tävling om biljetterna till gala premiären. Rena drömmen om man skulle vinna. klicka på bilden för att komma till tävlingen.


Give me sunshine

Står och väntar på att pastan ska koka färdigt. Måste ju ha med mig mat till dansen, så det är bara laga på ;) det blir kötfärssås till också. Men jag får nog skynda mig lite, bussen går om tjugo min såg jag nu.. Ska, hade i alla fall en kul kväll igår. Och snacka om att jag var mätt när vi åkte hem. Helt sjukt. Jag trodde seriöst att min mage skulle gå sönder. Tur att vi behövde gå lite för att komma till bilen. Men nu är pastan klar då det är dags att springa till bussen, hörs kanske senare. Puss så länge :)

cp-knä

hej! vi hade inställd engelska så vi slutade två idag tror jag, så jag åkte hem på en gång och sen åt jag lite mellis för att sen sätta mig här och kolla på one three hill :) dagen har vart sådär, jag har haft så sjukt ont i mitt knä, det e riktigt läskigt ibland faktiskt.. nu ska jag skriva lite på min svenska och kolla på ett till avsnitt. puss

damn, you're hot

Har precis kommit hem från farmor, det blir sängen på dirr.. god natt! eller föresten, ska titta på solsidan men godnatt ändå.


är fett sugen, tror det blir en sväng till PUB efter födelsedagen.


dålig uppdatering

jag känner att jag inte vart nå vidare på att uppdatera men jag har haft fullt upp den hä helgen. är på riktigt dåligt humör ska ni veta också! när jag kommer till träning verkar det gå riktigt bra tills kanske efter en timme så gör jag nåt konstigt med mitt knä så nu kan jag knappt gå! (y) känner mig så otroligt lyckad, plus att vi har tävling på lördag. det lär ju gå bra, och jag känner verkligen ingen press på att jag inte ens har kört ett av varven vi ska köra! uuuuusch, men vi får se hur det går, jag har så braiga tränare så det löser sig väl förhoppningsvis. nu ska jag kolla på ett avsnitt one three hill och sen ska jag duscha och sen krypa ner i säng och försöka sova så mycket som möjligt. puss på er

Grill

Nu drar jag in till stan och käkar på grill med en del av min familj. Kommer nog hem sent, så godnatt ! :)

Snark

Som mina kära kompisar har skrivit så var det gudstjänst som gällde imorse! Så jävla tråkigt om jag ska vara ärlig. Något som jag också dissar är att jag inte fått sova ut någon gång under helgen, i lördags var jag tvungen att gå upp vid nio och idag typ kvart i tio, känner verkligen att jag skulle behöva sova ut. Aja, när jag kom hem från kyrkan så blev jag uttvingad, eller nej men jag och mamma gick och mötte Sanna och hennes familj för dom skulle hämta din bil. Så vi gick till Danderyd och sen tillbaka!!! Fatta jobbigt, och plus att jag nu har ont i huvudet så egentligen tror jag det hade vart bäst för mig att stanna hemma, och sen är det ju träning ikväll, näst sista inför tävling. Är inte taggad, usch. Som ni kanske förstått är det ända jag vill göra just nu är att krypa ner under täcket och kolla på film.. Livet e hårt!

Never Say Never


http://www.showganget.se/sabi/sabi/archives/1645/tavling-2

omg, fyfan va bra
klicka på länken för att vara med och tävla.

Bingolotto ikväll

Kom hem från kyrkan för typ 35 minuter sen, fyfan jag fick kväljningar av det där oblatet, så jävla äckligt :o aldrig mer. Nu har jag iallafall hunnit äta lite lunch, blev taco rester sen i fredags, gott faktiskt. Dagens planer är att bara chilla här hemma tills klockan sex då min kusin kommer och hämtar mig, vi ska dra hem till farmor och göra henne sällskap framför bingolotto, hah :D alltid lika trevligt.


Det jag köpte igår..Trosor från Hm 79,50/3st. Ögonskugga från Loreal 135kr. Läppsylet från eos, 89kr.
Måste bara säga att läppsylet äger, både smakar och luktar som det där persiko godiset, mjuka läppar + att förpackningen är super söt, värsta bollen ju. :)


Kyrkan


Godmorgon allihoppa ! :) Väckar klockan ringde för typ en timme sen och då klev jag faktiskt upp. Amaizing ! Efter det hoppade jag in i duchen och nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka. Klockan kvart i elva kommer sarahs mamma för att köra oss till kyrkan. Vi ska gå på en av de där gudstjänsterna som man måste bnär man ska konfimera sig. Jag måste säga att jag inte är jätte taggad. Efter kyrkan vet jag inte riktigt vad som händer. Jag tror att jag ska åka hem och sätta på en bra film eller något. Juste, anledningen till att jag inte lägger upp så många bilder längre, är att jag typ alltid bloggar från min Iphone. Min data har blivit så himla seg, det tar helt ärligt tio min att starta internet. Pappa säger att det är att att jag har för många filmer och sånt skit på hårdisken. Det är för full. men nu måste jag sätta fart och käka lite frukost. C U ! :)

natti

nu ska jag gå och borsta tänderna, tvätta bort sminket och sen krypa ner i min nybäddade säng! imorn får jag ju inte heller någon vidare sovmorgon eftersom vi ska på gudstjänts, åh vad jag skulle behöva sova ut egentligen känner jag.. så jag måste sluta skriva nu så hörs vi imorgon!
puss
eeeego

crew

hej! sen jag skrev sist har jag vart i sollentuna, köpte inget men jag lär väl ha flera chanser på mig.. :p aja, när sanna & hennes familj kom så kollade vi på bilder från hassela och gamla bilder från när vi va små, lite små roligt :) sen kollade vi lite på melodifestivalen men jag och sanna gick ut och gick med hundarna, vi träffade även på lite najs folk ute, haha nej men vi snacka lite med dom sen gick vi hem och lämna hundarna och gick tillbaka till dom. Vi kom hem runt elva och sedan dess har vi snackat, kollat på mer bilder och lite sånt! dom ska snart hem och då ska jag nog kolla på ett avsnitt av one three hill eller bara gå och lägga mig.
Imorgon är det gudstjänst som gäller tror jag, riktigt taggad. sen är det träning på kvällen igen. men ska vara lite social nu!
bjuder på den osminkade bilden på mig själv.

Erik Saade ! :D

Så nu är det avgjort. Erik Saade vann :) jag tycker faktiskt det va helt rätt. Så snygg som han är liksom. Det finns inte många tio poängare, men han är en definitivt ! ;) även om hans låt inte var bäst direkt, så tycker jag att det blev bra. Men nu ska jag nog sätta på en film och sen hoppa i säng ;) så godnatt allihoppa ! :)

Melodifestivalen 2011

Nu är det dags för melodifestivalen. Så himla mysigt. Men vem ska man heja på ? Förra året va det ju helt klart Eric Saade. Men i år va hans låt inte alls lika bra. Lite halv töntig. I så fall är ju Danni bättre. Sen så är ju den här trum låten ganska bra. Jag tror faktiskt att dom tre låtarna hamnar i toppen. Vi får se, vi får se. Nu ska jag käka lite godis och drika lite cola ;) hare najs :)

Melodifestivalen 2011

Nu är det dags för melodifestivalen. Så himla mysigt. Men vem ska man heja på ? Förra året va det ju helt klart Eric Saade. Men i år va hans låt inte alls lika bra. Lite halv töntig. I så fall är ju Danni bättre. Sen så är ju den här trum låten ganska bra. Jag tror faktiskt att dom tre låtarna hamnar i toppen. Vi får se, vi får se. Nu ska jag käka lite godis och drika lite cola ;) hare najs :)

hemma

Hemma från shoppingen nu, köpte 2st 3pack trosor, en ögonskugga och eos limpbalm...älskar det! hihi smakar persiko godis ;) ska dra ner och äta middag nu, men lägger kanske in bilder lite senare :)

Shopping på G

Snart så går bussen till Sollentuna. Som Sarah skrev så åker jag Sarah och Jessica till Sollentuna eller stinsen. Jag blev bara så himla shopping sugen. Och jag behöver verkligen some new stuff. Jag vaknade runt ett typ. Det vainte planerat, men nu blev det så. Då bestämde jag mig i alla fall för att kolla om Fia var sugen påsk fika, men det blev en lång promenad i det grymt sköna vädret istället. Super mysigt ! :) men nu så ska jag fixa det sista innan bussen går. C u soon ;)

that should be me

hej på er! jag har inte uppdaterat nåtgot för igår natt så fick jag ett sms om att jag skulle gå och träna dom små ändå så klockan tio imorse var jag nere i gymnastik salen. jag kom hem runt ett och har sedan dess ätit, duschat, städat mitt rum och kollat på one three hill. wilma smsade mig förut och frågade om jag skulle me till sollentuna centrum så 15.06 går bussen dit. jag lär inte kunna stanna särskilt länge eftersom vi får gäster vi halv sex men n stund kan jag nog va med :) som sagt kommer sanna och hennes föräldrar hit ikväll och vi ska kolla på melodifestivalen och ha det trevligt tror jag, vi får helt enkelt se vad som händer :) men nu måste jag gå och sminka mig så jag inte missar bussen.
puss

talking to you makes my day.


MAC fluidline

godmorgon, vaknade för ungefär 2 timmar sen. Har hunnit läsa tweets, ätit taco till frukost och duschat. Har inte direkt några planer för idag men hoppas på att få åka in till PUB eller Åhléns city och köpa MAC's fluidline... Har velat ha den i typ ett halvår nu. Men vi får se hur det blir, kanske ska önska mig den i födelsedags present istället, fyller ju år 4 april :)


Letters to Juliet

Har typ inte orkat resa mig från soffan. Sitter fortfarande i soffan och degar. Gjrejen är att jag tror att det är precis det jag behöver. Inga krav, ingen press, bara jag och tv:n. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Är sugen på lite shopping och låång fika med någon mysig kompis. Men vi får se hur det blir. Just nu ska jag bara njuta av att vara ensamm och bara ta det lungt :)

Letters to Juliet

Har typ inte orkat resa mig från soffan. Sitter fortfarande i soffan och degar. Gjrejen är att jag tror att det är precis det jag behöver. Inga krav, ingen press, bara jag och tv:n. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Är sugen på lite shopping och låång fika med någon mysig kompis. Men vi får se hur det blir. Just nu ska jag bara njuta av att vara ensamm och bara ta det lungt :)

Whitney Port for Bikbok

Vem mer än jag är taggad? Kollektionen kommer ut i Oktokber

detta fält måste fyllas i

Nu är jag hemma efter en super mysig eftermidag, älskar verkligen sånna hära :D va lite synd att jag inte tog några kort faktiskt.. aja, sanna och hennes familj kommer över hit imorn så det blir najs :) det va egentligen tänkt att jag skulle träna imorgon bitti men det var tydligen ändrade planer så jag slapp det. nu ska jag iaf kolla på ett avsnitt av one three hill :) puss
skolavslutning, längtar som fan dit. lite random bild, jag vet.

Keep Smiling

har precis tittat klart på sista kvarten av Karate kid, åt middag därför blev det en liten paus :) Tyckte faktiskt att den var bra, älskade slutet ;) Idag efter skolan så har jag ringt runt om prao till tre ställen till, ska ringa tillbaka imorgon och kolla om det fanns någon plats v.20-21, hon visste inte riktigt, annars blir det väl bara att fortsätta... Nu vet jag inte vad jag ska göra, Let's Dance eller vad det är, är inte riktigt min grej så vi får se om jag kanske sätter på en till film eller om jag sätter mig med datorn framför Let's dance iallafall... Kanske finns något annat att titta på på fredagar, någon som har koll? aja, Twitter kallar ;)

"I Work at a daycare for 3-5 year olds and a little girl was playing dress up, she was wearing a dress. Two little boys walked up to her and said;
"You look so beautiful." and the other one added;
"Yes, you look just like cinderella."

I've never seen a little girl smile bigger in my life."


What if god was one of us

Ligger och degar i soffan nu och kollar på tv. Så himla skönt att bara kunna slappna av efter en riktig skit vecka faktiskt. Men jag laddar om för en ny. Nästa vecka kommer ju mamma hem och vi ska på premiären av nån film ;) det blir nog bra. Idag efter skolan så åkte i alla fall jag, Philip, Jonatan, Ludwig och oskar till Sollentuna c för att fixa en liten grej. Haha, berättar mer om den sen ;) Provet idag gick i alla fall inte så bra. Eller det kändes inte så. Med godkänd blir Jag nog ;) nej men nu ska jag fortSätta titta på skit program på tv:n. Skriver väl kanske senare :)

Stan nästa

Nu sitter jag på bussen på väg in till stan, ska först kolla på skor och sen ska vi käka på rice! Provet idag gick sådär, det var mycket svårare än vad jag trodde att det skulle va men vi får se vad jag får för resultat sen.. Aja, efter skolan drog jag och gjorde Navelpiercing så nu sitter den där :D när jag kom hem hittade jag en ben&jerrys i frysen, gissa hur glad jag blev! Så jag åt lite av den och kollade på ett avsnitt oc. Nu ska jag av nästa så jag hinner inte skriva mer, men ni får ha en kul kväll, för det ska jag ha! :) puss

Spanish

Tja! Sitter nu på spanska lektionen, vi kollar på en film, på engelska. Jag kommer bli grym på spanska! Snart är det lunch sen är det matteprov som gäller, fick även tillbaka mitt so arbete, vg, så de e Naaajs :) aja, nu ska jag försöka koncentrera mig! Puss

The worst feeling isn't being lonely. It's being forgotten by someone you would never forget.

är grymt onödigt trött. Har suttit framför tv:n nu sedan kl 19:30... tittat på massa pogram. Har inte gjort särskilt mycket mer, bara gjort lite research på prao. Har hittat lite ställen det blir att ringa till imorrn, hoppas fan jag får något. Börjar bli trött på det här.

respect

hej! :) nu har jag kollat på en massa mar avsnitt av one three hill och ätit. Juste, har också pluggat lite matte, inte särskilt mycket men jag tror nog det ska gå okej imorn :) Imorn ska jag efter skolan åka in till stan och käka med sanna och några på rice. ska bli aaawsome nu ska jag iaf gå och duscha, tvätta håret och sånt. sen blir det dejta kudden för min del! så det här lär bli mitt sista inlägg, godnatt!

He's a mamas boy


Swag

H-I-M

shoo, sen jag skrev sist har jag kollat på två avsnitt av one three hill, checkat läget på facebook&bloggar, plus att ja har tränat lite. så det känns bra, tror även att jag inte måste plugga så himla mycket till provet. Så jag tror jag helt enkelt sätter på ett till avsnitt! puss på er.
läääänge sen.

Prao Plats?

Sen jag kom hem så har jag ätit mellis och ringt runt till massa potentiella prao platser, det finns ingen som vill ta emot mig? Vet inte riktigt vart jag ska kolla nu.. Har fått fyra nej, liksom fett taggad man blir på att ringa några andra -.- aja, ska fortsätta tänka på prao platser, lämna gärna förslag i kommentarerna :)

Plugg plugg plugg

Sitter med no boken i knät och försöker läsa lite om typ kol. Ska ha läst typ 30 sidor tills imorgon, men vi får väl se hur det blir med det... Ska göra mitt bästa ;) men sen så har jag ju också VG matteprov imorgon. Vissa saker är ganska lätt, och vissa fattar jag inte alls ! Asså det är sjukt svårt ! Men nu ska jag inte tråka ut er mer med det,, Idag på idrotten så hade ju jag och Sarah typ en danslektion, för er som inte visste. Men jag tror faktiskt att det gick ganska bra. Det ända somr tråkigt är att några inte värkar fatta att man ska vars tyst och lyssna, inte hålla på att flamsa runt och i te göra någonting. Bara förstör... Aja, senare ikväll så är det balett som gäller. Inte jätte taggad precis. Nej , nu måste jag verkligen läsa lite no och sen plugga matte. Skriver kanske senare :) juste, jag vet attdrt inte är bästa uppdateringen från min sida, men ibland så har jag helt enkelt lust att blogga, jag är trött och känner att jag inte har något intressant att skriva om. Ska försöka att bli bättre ;)

give me som more

nu sitter jag i köket och äter lite mellis, var fett hungrig. Idag mår jag iaf bättre än vad jag trodde jag skulle må, men jag är snuvig och seg typ. Nu efter min&wilmas GRYMMA idrotts lektion är inte min röst heller vad den borde vara. men vi blev inte riktgt klara så vi ska få fortsätta på tisdag då vi även får vår betyg. håååller tummarna! annars har dagen rullat på som vanligt, jag fick även reda på att där jag hoppats att jag hade kunnat praoa inte kunde ta emot praoelever just nu så det va lite synd. efter jag skrivit klart det här ska jag plugga matte, kolla på oc/oth och TRÄNA! Jag hoppar över att åka till quben eftersom jag fortfarande inte är helt frisk, men jag känner att jag ligger så pass mycket efter i styrkan så jag kör lite här hemma ändå. sen ska jag se till att komma i säng tidigt. men nu ska jag inte tråka ut er mer!
puss
det fick bli en liten random bild på philip

Sick

Värsta bästa uppdateringen känner jag! Men jag har faktiskt haft en ursäckt, men brudar, vad gör ni? :o Aja, nu ligger jag iaf i sängen, träningen gick säämst, inget känndes typ bra -.- desutom känner jag mig ännu sjukar nu, så borde inte alls skriva det här inlägget utan sova! Så jag ska väl görs det nu, puss

boys need training

Tja, bloggade inte igår, hade inte tid att vara inne på datorn en endaste gång :o Idag har jag inte gjort alls mycket... När jag kom hem så tog jag en dusch och sen chillade. Just nu sitter jag och gör allting som jag inte borde göra. Vi har matteprov imorgon, oops.

hemma

heemmma-a-aa. ja, nu är jag hemma och ska sätta på ett one three hill avsnitt! sen jag sist uppdatera så va vi på konstutställning någon stans och jag, jessica, wilma, nor&kim stannade och fikade där sen efter och vi är fett taggade på en sak, hihi. nej, men det ska bli kul! klockan halv sex går bussen mot åkeshoc, eller danderyd om man ska vara precis. så innan dess måste jag hinna äta&byta om, men jag tror nog jag klarar mig. kommer hem vid kvart över tio ikväll tror jag och då blir det väl sängen ganska direkt. men nu måste jag sätta på one three hill om jag ska hinna se det, men vi hörs! puss

Droger

Sitter på mentorstid nu och vår lärare går igenom något om droger, Jätteintressant! Aja, jag har mått fett illa hela dan men det käns lite bättre nu iaf, efter mentorstiden äre bild som gäller och jag hörde att vi ska till någon konsthall, jippie. Matteprovet är flyttat till på fredag så jag orkar inte plugga idag så jag tror det är film som gäller när jag kommer hem! ;) men nu måste jag koncentrera mig lite :p puuss

Duktig

Känner faktiskt att jag vart rätt duktig på att uppdatera idag! Inläggen kanske inte vart dom mest intressanta, men ändå! Aja, nu ska jag dejta kudden. Imorn är det skola fram tills tre sen ska jag hem o plugga matte tror jag och sen på träning! Men nu måste jag sova, puss&godnatt!

house

nu har jag gått igenom matten lite och kollat på solsidan för jag missade det i söndags, nu blir det iaf house för mig. idag är det ju förresten fettisdagen, fast som det ser ut nu lär det inte bli någon semla för mig! aja, nu måste jag dra.
puss
har jag sagt att jag saknar sommaren?

matteboken nästa

nu har jag plugagt klart engelskan och har ätit, så ska gå igenom lite matte, eller se vad det är som kommer på provet! sen blir det house för mig. eller något annat program, men det löser sig! juuuste, jag ska göra en sak på fredag, och är feeett taggad! men vad det är får bli en liten hemlis tror jag :D puss så läng.

What´s my name?

Dagen har faktiskt inte varit så farlig. Skoldagen var vä lsom vanligt, men vi slutade ju typ halv tre eller nått, så det va ju chill. Efter skolan hängde jessica och Sarah med hem till mig. vi planerade våran gymnastik lektion och den kommer att bli bäst ! :)
Snart så är det middag och efter det O.C. Har inte många avsnitt kvar nu på tredje säsongen, men sen så har jag ju heela säsong fyra att droga klart. Men u ska jag hinna plugga lite innan maten.


huuuungrig

hej! kom precis hem från wilma. som jag sa igår, tror jag, så ska vi ha en idrottslektion så vi planerade till den, och jag tror att det kan bli riktigt bra! :) skolan idag var feeeett seg. igår hade vi blivit lovade att vi fick både äta och vara inne på mobilen när man var klar med provet, men det va tydligen helt anorlunda. vi fick varken lyssna på musik, ha linjal, inte ens använda vår egna penna? sjukt töntigt. desutom var proven så sjuuukt tråkiga, så min förmiddag var riktigt seg! sen hade vi lång rast och sen so&engelska som gick snabbt. efter skolan drog vi direkt hem till wilma. nu ska jag plugga engelska och sen kanske lite matte, eftersom vi har prov på torsadag! men nu ska jag höra med mamma när maten är klar innan, är nämnligen dööö hungrig. puss
för ett år sen typ :)

nyduschad

kom ut ur duschen för typ 10 min sen. Så jävla skönt att vara nyduschad när man går och lägger sig, älskar att känna mig fräch ;) Sitter just nu och halvtittar på big brother, ett skit pogram egentligen men liite kul är det ändå. Ska nog börja fixa mig inför sängen, hatar dock att sova med blött hår så kanske springer ner till hårtorken ett tag.. alright, peace ;)

Godnatt!

Det blev lite senar än jg hade hoppats på men nu ligger jag i sängen och ska försöka somna så fort som möjligt! Imorgon efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer tror kanske jag ska vara med Wilma eftersom vi måste planer vår idrottslektion, så måste jag plugga lite engelska oxå, men det ska nog fixa sig! Godnatt på er alla!

Heeelt sluut !

ännu en måndag är över. hur många finns det egentligen?? Aja, som vanligt var det två danspass med styrka och mycket teknik. men jag känner att jag börjar komma ifatt dom andra nu. jagmenar, efter nästan ett halvår i Thailand utan träning blir man lite svag och otränad. och sen så nu när jag kom hem är alla starka som berg. men nu har jag tränat upp musklerna lite så jag orkar med ;)
innan dansen så hängde jag i skolan. Fasr vi hade ju bara två lektioner. Började ett (glad!). men imorgon är det vanligt skoldag som gäller. och vi ska tydligen ha något slags prov i typ tre timmar. Usch och blää. Snacka om waist of time. Menmen.. Nu är det i alla fall dags för O.C och sen sooovvvvaaaa.

Puss på er ! :)


damn, i like the way that you move.

jag mår ännu sämre nu, så jag tror jag går ner och tar en alvedon och sen går jag och lägger mig och kollar lite på tv.. imorgon får jag se om jag tar mig till skolan men jag tror nog det, man missar alltid så mycket. aja, nu ska jag sluta skriva. puss

bild bomb, typ


give me some more

hej! jag har inte uppdaterat något för att jag har mått så piss dåligt. har haft ont i huvet, i halsen, magen typ ihela kroppen. Så det jag gjort sen jag kom hem är att kolla på bilder från hassela och kollat på oc, som jag nu tyvärr har kollat klart på. buuuhu, aja imorgon ska vi ha något test som jessica skrev. Ska också ta med mig något att äta, fast det lär inte bli någon twitter.. hehe. nu ska jag plugga lite engelska och sen ladda upp lite bilder här så ni ska få se hur kul jag har haft det! men nu måste jag plugga, vi höres! :)

Tim Test ?

kom hem från skolan för typ 2 och en halv timme sen... fett chill att bara vara i skolan i två timmar. På engelskan fick vi reda på att vi ska vara med i något Tim test (?) imorgon, så vi börjar halv nio och kommer sitta inlåsta i ett klassrum i tre timmar, haha. Vi får ha med oss godis också, gissa vem som kommer dra till ica sen.. hah omg, e så taggad på att sitta och äta godis i tre timmar och sen när man är klar får man läsa eller vara inne på iPoden... hej twitter! plus att vi missar idrotten, woho. hehe. Mamma och Pappa kom just hem, ska gå ner och kolla läget. tjarrå.

cooling


hittade en gammal bild från dagis, Cool man var


when you try so hard.

godmorgon på er! sovit gott? jag har iaf gjort det och känner mig nästan helt utvilad. jag gick upp runt halv elva och har sedan dess duschat och klätt på mig. två timmar kvar tills vi börjar ungefär och det känns as skönt! nu tänkte jag gå ner och äta frukost samtidigt som jag kollar på oc. puss
fyfan va jag saknar sommaren..

godmorgon

Vaknade för typ en timme sen, tror att jag ska gå ner och äta lite frukost nu sen vet jag inte vad jag ska göra.. Behöver ju inte börja fixa mig förens om en timme, så det är chill

i miss you

Är på väg att gå och lägga mig nu, fett chill med väckar klockan på 9 imorgon. Om jag orkar så ska jag läsa några sidor i min bok nu, det blev typ rätt spännande precis när jag slutade sist så måste bara veta liiiite till. Hoppas fan jag orkar för jag vill läsa ut den också så jag har det gjort och kan börja på mina Lauren Conrad böcker... eller "Tillsammans - tredje boken" Har pinsamt nog inte läst den än.. även om den köptes för mer än ett år sen, typ förra sommaren. Alright.
Ska nog hänga på datorn en liiiten stund till, sen blir det sängen.

ps. Selena Gomez, i miss you
;)

Nästa The O.C

Nu är det snart dags för The o.c. men innan ska jag hinna att ladda ner lite mer musik på iphonen.
jag kom i alla fall hem runt sex och käkade middag. Efter det blev det Solsidan och Wallander. Men asså seriöst. Solsidan är så sjukt bra. Jag sitter helt ärligt och asgarvar i soffan. Synd bara att det är så mycket reklam. menmen, det hindara en ju i alla fall inte från att titta.
Nu: O.C ! :D

Take me back...

The big apple

efter att ha suttit och tittat på bilder från New York i somras så längtar jag bara tillbaka ännu mer. Har alltid haft min lillla dröm om att någon gång få flytta dit, leva livet liksom. I New York, hur awesome?! Nästa gång jag åker dit vill jag att det ska vara i 3 veckor... 21 dagar, minst. De två gånger som jag har varit där så har det varit i tio dagar, tio dagar som har flugit förbi så jävla snabbt att man vill åka dit igen så fort man landat hemma i Sverige. Hoppas på att få åka dit nästa år, på sommaren då man faktiskt kan ta 3 veckors ledigt utan att behöva oroa sig om skolan. Bara jag och pappa ska åka, snälla?






som sagt

som jag nämnde i förra inlägget är jag jättetrött så nu har jag sminkat av mig, borstat tänderna och ska sova nu faktiskt, skiter i oc tror jag. eller vi får se, klockan är ju inte ens tio än.. hur som hellst är det här mitt sista inlägg, så godnatt på er!

vampire diaries

det blev vampire diaries ist, och nu har jag kollat klart på alla avsnitt jag missat. någgot ni inte heller vet är att jag knappt kan prata för att jag har så jääävla ont i halsen. svälja kan jag inte heller, plus att jag är sjukt trött och ändå har jag typ sovit mycket idag.. känns som om jag håller på att bli sjuk och det får verkligen inte hända nu, det kommer vara jättemycket i skolan plus att jag redan missat en massa träningar pga mina knän och min nacke. usch, ibland bara allt så hopplöst. aja, imornär det iaf halv studie dag och vi har bara två lektioner så det ska nog gå bra ändå. nu ska jag checka fejjan för att sedan borsta tänderna och så och sen somna till et oc avsnitt, hur najjs liksom?
puss

A boy falls in love through his eyes, a girl through her ears.

Efter frukosten imorse så hoppade jag in i duschen sen drog hela familjen till Media Market och tittade på nya högtalare till tv-rummet... mysigt, right? Sen åkte vi typ runt hela dagen, gjorde lite små fina ärenden, köpte världens mysigaste filt, och åt lunch på Ikea. När vi kom hem la jag mig i sängen och läste.. orkade bara läsa 40 sidor så har fortfarande 25 kvar. Aa, sen har jag nördat datorn tills nu. Var nyss nere i köket och frågade efter mat, det blir ungspannkaka om en timme efter solsidan, najs. Har inte ätit mat så här sent på skit länge... eller jo igår, men det var en undantag. Ska fortsätta nörda datorn tills solsidan börjar, sen efter solsidan ska jag äta pannkaka men det vet ni ju redan. okej, so for now (lol at Ulrik).


omg, I'm on a bigscreen at Times Square. Kan du hitta mig?

hoome

äntligen hemma, eller äntligen, var faktiskt inte speciellt taggad på att dra hem till skolan om jag ska vara ärlig. aja, jag har inte uppdaterat något för att det var världens sämsta motagning där uppe så allt som hade med intrenett att göra gick så hääääääääääääääääär segt. jättesegt alltså. Det jag har gjort var iaf att åka skidor, gå på after ski, bada&basta, äta, ppppaartya! kanske inte riktigt men varje kväll var det ett band som kom och spela på kvällen. igår var det iaf värsta draget och vi reste oss till och gick upp och dansa. lite små kul sådär. är jättetrött nu så jag orkar inte skriva värsta inlägget om vad vi gjorde varje dag, så ni får helt enkelt klara er med de här så ska jag lägga upp en massa fina bilder sen! men nu ska jag antagligen checka oc.
puss på er

hoome

äntligen hemma, eller äntligen, var faktiskt inte speciellt taggad på att dra hem till skolan om jag ska vara ärlig. aja, jag har inte uppdaterat något för att det var världens sämsta motagning där uppe så allt som hade med intrenett att göra gick så hääääääääääääääääär segt. jättesegt alltså. Det jag har gjort var iaf att åka skidor, gå på after ski, bada&basta, äta, ppppaartya! kanske inte riktigt men varje kväll var det ett band som kom och spela på kvällen. igår var det iaf värsta draget och vi reste oss till och gick upp och dansa. lite små kul sådär. är jättetrött nu så jag orkar inte skriva värsta inlägget om vad vi gjorde varje dag, så ni får helt enkelt klara er med de här så ska jag lägga upp en massa fina bilder sen! men nu ska jag antagligen checka oc.
puss på er

GRATTIS TOVE 10 ÅR ! :D

För typ första gången i mitt liv så kommer jag faktiskt ihåg min lilla syrras födelsedag ! :D Grattis söta tove. Hoppas du får en kanondag men massvis men presenter och annat roligt ;)

10 år idag ! :D


Farmor och Farfar

Vaknade för typ en timme sen.. Nu har jag sovit bort typ hela sista dagen av sportlovet. Inte så najs. Och grejen är av jag inte är piggare för att jag sov ut ordentligt. är snarare segare. Aja, snart så ska i alla fall jag och pappa åka till farmor och farfar. Ska bli mysigt. Kommer antagligen få fika och massa annat gott ;) Efter den så ska vi vidare och hyra filmer. Många filmer. Är så himla utråkad nu, så det behöver jag. Tänker köpa lite godis som belöning för att jag var så duktig på att klättra igår. För er som inte vet så firade vi Jacob igår och åkte och klättrade. Det va skit kul. Men jobbigt. Mina armar typ skakade en helt timme efteråt..
Nu ska jag fortsätta ladda ner musik, så vi hörs väl senare ;)


fan va b

Söndag idag, fan va inte okej. Igår på kvällen så var mamma och pappa borta så jag brorsan och grannen lagade middag. Vid typ 12 började vi titta på two and a half men. Tittade typ hela natten och ja, nu är jag vaken. Inte mycket som händer här inte.Hoppas väl på att något kul händer idag men har inte så stora förväntningar.. måste fortfarande läsa ut den där boken som jag snackade om förut.. har inte läst någonting på hela lovet :p Aja, imorgon så börjar vi iallafall klockan 13 så det är ju chill. Nästan som en extra lov dag? tycker jag iallafall. Vet inte vad jag ska göra nu, typ chilla på datorn? sen blire duscha och läsa ut boken, om inget roligare händer såklart.

chill pill

Mamma kom in och väckte mig för typ en timme sen, hatar at vakna såhär sent. Hela veckan (förutom måndag då) har jag vaknat runt 9-10 och fatta hur skönt det är! slippa typ tänka på att man redan slösat bort halva dagen. Aja, nu är jag skit hungrig och ska gå ner och fixa något att äta. Resten av dagen vet jag absolut inte vad som händer, antagligen chill som vanligt...


sjukt

Årest vårjacka?

Kan inte bestämma mig för vad för slags jacka det blir till vår i år. Visst, jofama by kinza jackan är bara ett önskemål, men ändå... Den från bikbok längst upp är ju ganska lik, fast den känns sjukt falsk.


(WANTED!)


Bildprojekt

Idé/tema: Hjärta

Egentligen så vet jag inte vad det här skulle vara bra för. menmen, jag hoppas att det finns en bra anledning till att vi just har bild....







Black swan

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Jag och pappa kom hem från riga för ett tag sen efter en härlig resa. Vi chillade och hade det bara najs. men gud så kallt det va där!! Aja, resan va lyckad och behövd. Skönt att komma ifrån Sverige ibland för att bara ta det lungt. När jag och pappa kom så bestämde vi oss för att åka och kolla på bio. eller jag, Linn och Marie bestämde det. Black Swan blev det. Det va skit bra men superkomplicerad. Efter bion åkte vi hem igen och nu sitter jag här. Så har altså min dag sett ut. Rästen av kvällen kommer jga antagligen spendera framför O.C. Skriver nog senare.

Snyggaste eller vad ?! :)


Not like the movies


Är grymt sugen på det här snygga nagellacket       
från Katy Perrys kollektion hos OPI, är dock lite dyrt
även om jag vet att OPI's nagellack faktiskt är bra!
Kostar 150kr och heter "Not like the movies".


John Mayer

Har inte bloggat idag för det finns absolut ingenting att skriva om... Har bara varit hemma som vanligt, blir lätt så när ingen är hemma. Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på min favorit låt av John Mayer... den snubben är rätt cool faktiskt



Who says @ skavlan

Wonder Woman by Mac Cosmetics

efter att ha börjat titta på Christian Louboutin skor var det inte särskilt lätt att sluta. Har fortfarande inte gått och lagt mig och är nu ännu tröttare än vad jag var för en och en halv timme sen, crap.
Men innan jag går och lägger mig....

                                         

det här läppstiftet från Mac's nya kollektion 
Wonder Woman är underbart... snälla?


Christian Louboutin


Skulle inte säga nej till ett par Christian Louboutin skor i svart mocka just nu, absolut inte.

Godnatt

Tror att jag ska gå och lägga mig nu... Jag vet det är fan tidigare än vad jag gör på skoldagar :o men har iallafall ingenting att göra plus att jag faktiskt är lite trött.

Har inte blivit några långa inlägg idag men har inte gjort alls mycket, i Princip bara hämtat ut biljetterna och varit på maxi och handlat med pappa, typ.


Balenciaga


Vi så jävla gärna ha en Balenciaga...
Synd bara att man inte har en sisådär elvatusen kronor i bakfickan


3 veckor

kom just hem efter att ha varit och hämtat ut biljetterna till NSN 3D, 3 veckor kvar, omg!!


Godmorgon!

Vi försov oss lite, men om en kvart är vi nog iväg! Hassela here we cooooome :D

I never promised to be perfect

ska gå och lägga mig nu, är grymt trött efter att jag gick upp vid 9 imorse.. känns som att det var igår eftersom det var så länge sen :p godnatt.

It's wierd how twitter can affect your whole day.

natti natti

nu ska jag kolla att jag packat ner allt, borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och förhoppninsvis vara pigg imorgon! så godantt på er alla!

light up the dark



Just shout whenever and I'll be there

har inte orkat blogga på hela dagen.. Har inte gjort särskilt mycket idag, bara varit hemma och chillat. men Kl fyra så drog jag och pappa och hämtade mamma från jobbet, sen drog vi runt till massa olika ställen och kollade på soffbord... tillslut hamnade vi i täby centrum och klockan var rätt mycket så vi åt middag där på deras typ Thai och sushi resturang? hittade iallafall ett soffbord som vi antagligen ska köpa i helgen :)

Pengar problemet som jag hade imorse är löst nu allafall :) Pappa är ledig imorgon så han och jag drar till kista och hämtar ut biljetterna.

är fett depp också över fetaste twitter dramat, hah låter fett tönt men när hela ens liv är på twitter så blir det lätt så ;)
aja, jag ska gå och sätta på en film nu tror jag, är mega trött.

over there

tja! mitt humör har inte legat på topp kan man säga, därav det usla uppdateringen från min sida. men nu uppdaterar jag och mitt humör är bättre! sitter och dunkar musik och väntar på att mamma ska komma hem, måste få lite hjälp med packandet. sen blir det sängen tidigt för mig eftersom jag ska gå upp tidigare än om det skulle vart skola, typ sex, kvart över. lycko spark på mig! nej, men det ska nog gå bra och sen är det skidor som gäller, kommer hem på söndag. så uppdateringen kommer vara dålig, vi kommer nog inte ha någon dator med oss så det blir nog troligen bara uppdatering från min mobil vilket gör att ni inte får några bilder. aja, vi får se hur det blir. men jag har iaf entligen laddat upp alla mina bilder från min tele till datan så ni kan få lite random blider! :D

fuckat upp igen.

nu har jag packat lite, kollat på ett avsnitt av oc, och ska ladda enr lite musik till min tele inför resan imorn. jag måste duscha oxå.. åååh, inget vill funka. är så trött på allt just nu, pms på högsta nivå kan jag säga. orkar inte berätta om gårdagen, eller kan göra det lite kort. bowling, täby, glass, frida, vivo, frida, skype. så såg min dag ut igår ungefär! nu har jag laddat ner lite låtar och ska dra mig mot duschen! är fett taggad inför imoooorn :D

Riga here I come !

Nu drar jag och pappa iväg till riga. Lyckades tillslut bli tillräckligt frisk för det. Är hemma på fredag igan ;) C U

GRATTIS I EFTERSKOTT BÄSTASTE SKOTTÅRSBARNET!!

Jag vet att du är besviken och så på mig för att jag glömde gratta dig. Och jag ska värkligen inte komma med någon bortförklaring eller något sådant men det kanske skulle kännas bättre för dig om jag sa att under den här tiden jag varit sjukt, har jag verkligen inte haft någon koll alls. Har mått ap dåligt. Om jag skulle ha varit frisk skulle jag absolut inte glömt bort någonting. Det lovar jag! Aja, hoppas du har det helt underbart i hassela, kommer sakna dig! 






 


cp

blogg.se cpar sig, bara så ni vet! nu är jag iaf hemma från frida, jag måste packa, duscha & raka benen, så min eftermiddag kommer vara rätt stressig känner jag.. ändå sitter jag och kollar på 99 saker att göra innan man dör eftersom vår skola ska vara med där.. men ni får mer uppdatering sen!
puss

Never Say Never

tjabba, vaknade typ vid 9 av att Nor ringde mig.. Älskling vaknade klockan sex för att boka biljetter till NSN3D :') ihihih lyyycklig. Nu sitter jag bara och chillar runt lite, samtidigt som jag försöker fixa med pengar tills imorgon då vi måste hämta ut biobiljetterna.. 880 spänn måste vi ha och då gäller det att jobba snabbt ;) haha men tror att det löser sig :) Tror att jag ska gå ner och fixa frukost nu, är så grymt jävla hungrig.
Later

fett stressad

heej, sorry för typ jätte dålig uppdatering.. Igår vid 17 så drog jag lite random hem till frida, sen ännu mer random hem till jenny och sov där. På morgonen vaknade jag halv 9, väntade på att tjejerna skulle vakna (vilket blev 10) Sen åt vi frukost och sem drog jag direkt hem till Nor. Vi chillade där i ungefär en timme sen drog vi till kista och gjorde lite små shopping :) köpte en lila (!) sport-bh, en mörkblå/vit långärmad från bikbok och ett maglinne också från bikbok :) Efter kista drog jag direkt hem till farmor där jag var hela kvällen framtills 22:30 typ. Som ni ser så har det varit rätt så mycket direkt fram o tillbaka så har inte riktigt haft tid för varken Twitter, facebook eller bloggen, så det är lite kaos fram o tillbaka i mitt huvud just nu ^^ Och nu är jag typ jätte stressad för jag vet inte riktigt hur vi ska göra med bio biljetterna imorgon men hoppas att det löser sig... aja måste verkligen gå o stressa av mig nu, vi ses <3



typ längtar så jävla hårt

Som vanligt dåra

Förlåt för den usla uppdateringen idag men jag har inte suttit vid datan nån gång, jag har som ni säkert klurat ut så har min dag spenderats med mina underbara brudar Frida och Jenny :D efter bowlingen drog vi till Täby och gjorde en sak där och sen åkte vi hem och har kollat på drag me to hell, får se vad vi gör resten av kvällen men nåt blir det väl! Puss

@ jennish

hejsan svejsan!
nu är jag hemma hos jennish och vi ska åka och bowla, vilken hemlis vaa?! :D aja, vi ska vara där om en timme så vi måste typ åka snart.. ville bara att ni skulle få lite uppdatering, men nu måste jag kolla buss.
puss på er

tisdag

hej! 1 mars idag, enligt min pappa fyller jag år idag och inte imorn, så jag har liksom två födelsedagar? gryyymt eller vad? nej, men vi ska inte fira mig idag.. planerna för dagen ser ut att vara att jag drar hem till jenny där frida, jenny och jessica är och sen drar vi och gör något kul, fast det blir en hemlis.. hehe. jätterolig, verkligen! aja, jag måste börja packa lite idag oxå eftersom jag jag bara har på mig, idag och imorn innan vi åker.. är gaaalet taggad bara så ni vet :) aja, nu måste jag gå och bortsta tänderna, klä på mig och sminka mig! puss
sööta ungar :)

sådan pappa, sådan dotter.

nu har jag kollat klart på mitt 5 avsnitt av oc för idag! så nu blir det sängen nästa tror jag, blav väkt runt sju imorse så är rätt trött, dagen har vart bra! imorn vet jag inte riktgit vad som händer.. ska höra med lydia kanske vad hon hade tänkte göra, eller vi får se vad som händer! puss på er, hoppas ni haft en aaawsome dag!

RSS 2.0